בטח שזה שינה לפחות אז היינו בגן עדן היום אנחנו קרובים יותר לגהנום.
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 18/12/02 #19 היום אנחנו בגיהנום אבל נראה לי שאנחנו אחראים לגיהנום הזה...
S sahr12 New member 18/12/02 #9 תשאל הפוך... את מי לא הייתם רוצים לפגוש........חחחחחחחחחח... יהיו שם קטעים חבל"ז בלב"ז..
ס סיציליה1 New member 18/12/02 #16 את השטן! הוא מלא עיניים פחדדדדדדדד מי שרואה אותו מת וקם ושוב מת וחוזר חלילה.
מ מקסיקני New member 18/12/02 #26 לא היתי רוצה לפגוש אפילו לא להפוך.. את הסיוט שלי....רק אם עלי תאנה....חחחחחח יושבת על כסא המלכות שלה... ועושה לי עיניים ..חחחחחח ברחתי לפני שזה ירדוף אחרי...
לא היתי רוצה לפגוש אפילו לא להפוך.. את הסיוט שלי....רק אם עלי תאנה....חחחחחח יושבת על כסא המלכות שלה... ועושה לי עיניים ..חחחחחח ברחתי לפני שזה ירדוף אחרי...
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 19/12/02 #28 מממממממ אני כבר מדמיינת לי אותך מחר חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (אלף בלונים לא יצליחו לכסות אותך) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (רעה שכמוני............חחחחחחחחחחחחח)
מממממממ אני כבר מדמיינת לי אותך מחר חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (אלף בלונים לא יצליחו לכסות אותך) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (רעה שכמוני............חחחחחחחחחחחחח)