והמשך הראיון
אם היפים והאמיצים תבוטל בארה"ב תמשיכו להפיק אותה לשווקים של חו"ל? אני לא חושב. השוק האמריקאי ו CBS הוא הכי חשוב בעינינו. אבל למזלנו, אני לא רואה ביטול בעתיד הקרוב.
מה ההורים שלך חושבים על מה שעשית לסדרה? הם אוהבים אותה. הם מאוד תומכים. הם בהחלט התעניינו בסדרה, במיוחד בתקופה האחרונה.
שמועות מאחורי הקלעים טוענות שלבראד היה ויכוח קשה עם ביל בל, אבא'לה ויוצר הסדרה. ביל הודיע לו שהוא יצטרך להתחיל לשפר את הרמה של התוכנית ונתן לו עלילות עתידיות שבל הקטן צריך להעלות לאוויר.
הם נותנים לך עצות? הם ידעו שהעלילות יכלו להיות טובות יותר, אבל אני הייתי זה שהכי הרגיש את זה. אני לא מהאנשים שהולכים אחרי התוכנית באולפנים ואומרים "תוכנית מצוינת" אם היא לא היתה כזו. אני רואה מתי היא לא טובה, קל מאוד לרואת את זה. היו כתבות שליליות בעיתונים, ואני לא מאשים אותם בכתבות שהם כותבים. הן היו נכונות.
שמתם לב איך הוא מתחמק מהשאלה, נכון?
מדי פעם, אתה נהנה לזעזע את הצופים. אלו רעיונות שלך או של הכותבים? (צוחק) אני חושב שהרעיונות המעוותים יותר הם שלי. זה נהדר שיש לנו זוגות מובילים רגילים ונורמלים שהקהל אוהב, אבל גם הזוגות הפחות שגרתיים שאוהבים לא פחות.
רעיונות מעוותים. זה באמת נכון.
ניסית לעצבן את הצופים עם העלילה של ברידג'ט ורידג'? תראו, כשכותבים עלילה שערורייתית אי אפשר לדעת איך היא תסתיים ומה יהיו הדיעות עליה בקרב הצופים. בעיני הכי מרגש זה לכתוב עלילות שאני לא בטוח לאן הן יגיעו. אז אפשר לאמר שכן, רציתי לעשות קצת רעש. אבל אני לא מצטער על העלילה הזו.
ג'ניפר פיניגן לא הסתירה את הסלידה שלה מהסיפור הזה, ובמפתיע, היא עזבה בהזדמנות הראשונה שהיתה לה. בל הפסיד אחת מהשחקניות הצעירות הכי נחשבות באופרות הסבון. אז אם הוא אומר שהוא לא מצטער, אל תאמינו לו.
למה הפרדת בין ברוק ורידג' שוב?(אחרי החתונה בפוארטו ויסטו) חשבתי שנוכל לספר את הסיפור עוד פעם אחת. הליהוק של ג'ק וואגנר בתור ניק היה בהחלט עוד סיבה להפריד ביניהם. הוא שחקן מצוין, אז רציתי לשים אותו במרכז הסדרה. ובאמת, אחרי כל העלילות של ברוק שנכנסת להריון מאריק ומדיקן, חשבתי שכדאי שיהיה לה עוד ילד, והילד הזה היה חייב להיות של רידג'. זה היה הנצחון האולטימטיבי. לא רק שברוק ורידג' יתמודדו עם אתגר אחרון, אלא גם שהם יקבלו פרס בצורת ילד משותף.
אני מניח שהביטוי "אתגר אחרון" מראה שבל לא מתכנן להפריד ביניהם יותר? אני מקווה שבאמת יהיה לנו שקט משני אלה.
זו היתה הפעם הראשונה שהמעריצים באמת רצו את ברוק עם מישהו אחר. לא התפתית להשאיר את ברוק עם ניק? בוודאי. זה היה מאוד קשה להחליט מי יהיה האבא של התינוק. שיניתי תא דעתי לפחות עשר פעמים, אבל בגלל ההיסטוריה המשותפת של השניים, הגיע להם לקבל את הילד. והמעריצים של ברוק ורידג' שהיו נאמנים במשך כל השנים - מגיע גם להם לקבל עלילה כזו. בקשר לניק, בתור גבר פנוי וסקסי, בלי אישה וילדים - הוא נכס לסדרה.
מה מתוכנן לברוק לתקופה הקרובה? יש לנו הרבה תוכניות עבורה. היא לעולם לא תהיה עקרת בית מאושרת. זה לא האופי שלה. דבר ראשון, יהיה לה תפקיד משמעותי בסכסוך בין רידג' לת'ורן. היא היתה נשואה לשניהם ויהיו לה כמה לבטים קשים. היא גם תתערב ביחסים של ריק עם קייטלין. היא תהיה קצת מודאגת מהפרשי הגילאים ביניהם, אבל רק כשהקטור יתערב היא תמצא לעצמה אתגר של ממש. יהיו כמה סצינות ברוק/הקטור מצוינות בסתיו הקרוב.
משהו רומנטי? טוב, הם מאוד שונים והדיעות שלהם לגבי מה שנכון לילדים שלהם שונות מאוד. אבל מעבר לזה, תצטרכו לחכות ולראות.
הרי הוא כבר אמר למעלה - "האתגר האחרון". בכל מקרה הוא התחמק יפה מהשאלה בלי ממש להגיד שלא יהיה שום דבר רומנטי ביניהם.
המעריצים אהבו את ג'קי ואריק ביחד. למה ויתרת על העלילה הזו? גם אני אהבתי אותם ביחד. היתה להם כימיה מצוינת, אבל הרגשתי שצריך לחזק את התאים המשפחתיים - הפורסטרים והמארונה. זה נראה כאילו אף אחד לא היה מרוצה ממה שיש לו. המשפחות הראשיות היו מפוצלות, וכדי להקל על כתיבת עלילות בעתיד, הייתי צריך שמשפחת פורסטר תהיה מאוחדת.
למה היית אומר לצופים לחזור לצפות בסדרה? כי לקיץ ולסתיו הקרובים אנחנו מתכננים עלילות רומנטיות, שיגעו בכם וירגשו אתכם. עושה רושם שעלילות כאלו כבר לא כל כך קיימות באופרות סבון, אבל אני חושב שככה אופרות הסבון התחילו - וזה מה שתקבלו אצלנו.
עוד הזדמנות? נו, בסדר. מה לעשות, אנחנו די טמבלים