ראיון עם בלייז ביילי

MetalliKosta

New member
ראיון עם בלייז ביילי

http://www.alternative-zine.com/interviews.php?ID=20 ראיון ממש מעניין...הוא נשמע כמו אחלה בנאדם שדי מתוסכל מזה שהוא הפך לסולן של הלהקת מטאל האחת הגדולות איפעם אבל נכשל בתפקיד...

matt hensley

New member
../images/Emo45.gif באמת נשמע ככה

הוא נשמע יותר מתוסכל מהעובדה שמיידן לא ניסו מספיק להצליח איתו...ושהחברת תקליטים שלהם עשתה לו את המוות במכוון...

Awaken

New member
קנאי הומו....

טוב שהוא לא פשוט קטל את מיידן וזהו. "להוכיח שהאיחוד של מיידן היו רק ממניעים כספיים"... אידיוט.

matt hensley

New member
תגיד רגע

אתה באמת חושב שהאיחוד של מיידן נבע מזה שכל חברי הלהקה התגעגעו אחד לשני? כסף היה חלק גדול בזה...ויכול להיות שהוא קנאי אבל לי ולא רק לי מצטייר שהוא היה חלק באיירון מיידן וכאב לו שאף אחד שם לא התייחס ללהקה ברצינות שהוא היה.... בכל מקרה הוא נשמע בנאדם באמת אחלה.

Awaken

New member
יכול להיות.

אבל גם אם כן... הוא אמר את זה מתוך מקום מגעיל של קנאה וניסיון לדפוק אותם... לא מתוך נקודת מבט אובייקטיבית. אחלה בן אדם? אני חושב שזה מטומטם לשפוט מישהו לפי ראיון שהוא נותן שהוא יודע שהרבה אנשים יראו אותו...

matt hensley

New member
הוא לא יודע שהרבה אנשים

בגלל שזה לא כזה אתר שנכנסים אליו... ובסדר זכותו להיות ממורמר אחרי שהם התייחסו אליו כתחליף רע ולא השקיעו בזמן שהם היו איתם. שמעת על הקטע שם בוירצ'ואל 11 שהחברת הפקה ביקשה את הדיסק חצי שנה קודם ממה שצריך..וזה סתם לדפוק את הלהקה כי יש פחות השקעה במוסיקה... והיי, לא עשיתי לו ניתוח אופי..סתם אמרתי שזה מה שנראה לפי הראיון.

Awaken

New member
אתה צודק במובן מסויים...

אבל אני עדיין חושב שרוב האשמה בכישלון בתקופה שלו מוטלת עליו, לא על גורמים אחרים, כי בטאחלס הוא זה ששר שם, לא חברת התקליטים. יכול מאוד להיות שהם הקשו עליו, אני מסכים, אבל בסופו של דבר זה הוא, והוא לא צריך להאשים את כל העולם, אלא במקום להסתכל קצת על עצמו.

MetalliKosta

New member
אל תשכח משהו חשוב

הרי את רוב המילים הריס כותב וגם רוב המוזיקה (גם כשדיקנסון שם) אז אני חושב שלשאר חברי הלהקה יש גם אשמה לא קטנה באי ההצלחה של האלבומים האלה.

Awaken

New member
צודק.

אבל אולי אם דיקינסון היה שר זה היה יוצא יותר טוב... יכול להיות שבלייז גם פשוט פגע בדינמיקה שהייתה להם, וכתוצאה מכך הכתיבה שלהם הדרדרה. אני חושה שיש ריפים לא רעים בכלל מהתקופה של בלייז.

MetalliKosta

New member
בדיוק

בכלל...2 האלבומים האלה לא רעים,הם פשוט לא מתקרבים לרמה של מיידן.

FireoaK

New member
בבבע

אולי הוא קצת מקנא אבל לפחות הוא עשה עם עצמו משהו היום ויש לו אחלה להקה והוא שר אחלה והאמת העצובה שחלק מאוד גדול הוא בגלל הכסף... אין מה לעשות...

MetalliKosta

New member
יש מצב שהוא צודק

באמת אני חושב שהקטע הכספי היה הסיבה העיקרית לאיחוד הזה

Awaken

New member
אתה חושב שחסר להם כסף???

ברוס הוא מליונר בכלל מאיזה עסקים בחו"ל שיש לו...

Zlottie

New member
בלי קשר

הלהקה מכרה מליונים של אלבומים אוספים וכאלה... בוא נגיד ככה לא היה חסר להם כסף!

matt hensley

New member
זה לא הקטע של חסר

זה הקטע של החמדנות האנושית לעוד כסף..והרבה... אתה יודע כמה בטח הציעו להם על האיחוד?אתה יודע איזה משתלם כלכלית זה לחברת תקליטים שלהם?זה הרבה הרבה הרבה כסף לכל אחד מהצדדים....

HelloweeN

New member
בדיוק. וצריך להיות טיפש או עיוור

גמור בכדי לא להבחין בזה.

MetalliKosta

New member
שטויות

חוק לגבי בני אדם-90 אחוז מהם לא יסתפקו במה שיש ואם יש סיכוי להשיג עוד אז הם יעשו את זה. גם למטאליקה לא חסר כסף והם ממשיכים לעשות מוזיקה בשביל הכסף (לא שאני משווה חלילה)

למעלה