ראיון עם בזוקה

ראיון עם בזוקה

ראיון עם בזוקה - 9 שנים לדג נחש --------------------------------------- בזוקה, ראפר ישראלי וותיק ומוכר לאנשים המתמצאים בהיפ הופ כחול-לבן, הקרוי גם בשם שנתנו לו הוריו איליה גופרמן (23), מעולם לא שיתף פעולה באופן ישיר עם להקת הדג נחש. לעומת זאת, הוא עבד הרבה עם MC שירי, והוא מעריך מאוד את הלהקה ואת המוזיקה שהיא יוצרת. כיום הוא עובד על אלבום סולו ראשון שיצא בשנה-שנתיים הקרובות להערכת הקהל. ערכנו (אני וערן) עימו ראיון קצרצר כחלק מסדרת ראיונות עם אנשים שקשורים בצורה כזו או אחרת לדג. קריאה נעימה! -איך שמעת על הדג נחש? איך הכרת אותם? את הלהקה כולה ראיתי לראשונה עם צאת הסינגל הראשון, "לא מוותר". יא-יא באותה תקופה גם ניגן בהופעות של גלית דהאן, שעשתה אז מופע סולו. היא סיפרה לי שלדגים יוצא הסינגל והדבר בהחלט היה מאד מהפכני בזמנו, שיר היפ-הופ פאנק שנכנס חזק מאד לרדיו.שמעתי, מאד מאד אהבתי והחזקתי להם אצבעות. היה נהדר לראות איך זה תפס.. -מה אתה אוהב בדג? אני מאד אוהב את הרצינות והמקצועיות של ההרכב, גם בהופעות וגם כשזה מגיע לעבודה על האלבומים שלהם. סאונד ייחודי ומלא חיים. היכולת שלהם להמציא את עצמם ולחדש כל פעם מרשימה לא פחות כמובן. -יש אלבום מסויים שאהבת אצל הדג נחש? אני אהבתי את רוב הדברים שיצאו גם כסינגלים ויש גם את האלבומים שאני נהנה מאד להאזין להם. אני מאד מתחבר ל"חומר מקומי", לדעתי זה אלבום שקידם והעלה את הראף של המוזיקה בארץ, ולא רק של המוזיקה השחורה כאן. -היית רוצה לשתף איתם פעולה כאמן? שיתוף פעולה זה תמיד דבר יפה, ייתכן - אם יהיה וויבס ועניין. -מתי נזכה לראות אלבום שלך בחנויות? האלבום שלי - חצי ממנו חזר מהמיקסים ואני מאד אהבתי את התוצאה שלהם. טעימה ראשונה מתוכו כבר בערב חישגוזים הקרוב. התכנון לסיים הכל לקראת אפריל ולהוציא החוצה בקיץ הזה. -ולסיום, מה אתה מאחל לדגים לשנים הבאות? אני מאחל להם עוד הרבה הרבה שנים של עשייה פוריה, הצלחה וכמובן המון המון וויבס להמשך הדרך. -תודה רבה על ההשתתפות,המון הצלחה בעתיד וגלישה נעימה בפורום.

parnar

New member
תודה רבה שוב לכל המרואינים

אני מאוד מקווה שנהנתם (הגולשים) מכל הריאיונות וכאן הסתיימו כל הפעילויות ליום הולדת, אני ועידו ישבנו חודש שלם על הכל, אבל לעידו מגיע
, הוא עבד מאוד קשה כדי להביא את שחר (הוא יבוא בקרוב לענות על השאלות) ומאיר, ועוד מלא דברים חלק מהפעיליות, תנו לו מלא כבוד!!

RESTO

New member
תודה רבה!!!

והעלתם את הציפיות כי יומולדת עשר זה דבר ענק!!!!

parnar

New member
../images/Emo6.gif

וואי, עידו אכלנו אותה... לא נוכל להתעלות על היום הולדת 9, זה יהיה ממש קשה... טוב בוא נתחיל לעבוד על זה עכשיו... |פותח ספר טלפונים ומחפש את סיגל גונן לארגן הופעה פרטית|

וואי שנים לא הייתי פה...

היה משהו חוץ מהראיונות??? או שזהו?? תודה בכל מקרה, כל הכבוד לכם על הארגון!!!

parnar

New member
כן היה עוד מלאא

היה אירוח של הדג נחש היה אירוח של מאיר שליבו ובקרוב גם אירוח של שחר מינץ רואים מה קורה אם לא מתעדכנים בפורום????? תלמדו מטעויות

RunNGun

New member
המון המון המון המון תודה

לטרומבוניסט הג'ינג'י ולערן הנפלא (תודה על ההקלטה של העסק אחי
) אתם עושים עבודה נהדרת, ובחודש האחרון הבאתם אחלה ראיונות. כבוד בכלל על כל העבודה של יום ההולדת לדג נחש, המשיכו כך.

parnar

New member
לטרומבוניסט הג'ינג'י ולערן הנפלא

????? משהו לא מובן... אני ג'ינג'י ונפלא עידו רק טרומבוניסט. שלא יהיו בלבולים, Mmmkay?

RunNGun

New member
חחחחחחח עידו לא ג'ינג'י?

אתה עיוור צבעים או משהו?

RunNGun

New member
למה נראה לי שאני לא זוכר אותו נכון?

פאדיחה של הלייף.... עזבו מנהלים - נא למחוק!

parnar

New member
למחוק פאדיחה שלך?

נראה לך??? עכשיו נכנס לטאגליינס

FunkyGiraffe

New member
תקרא לי ג'ינג'י אבל../images/Emo7.gif

פור גודסייק ס ק ס ו פ ו נ י ס ט !!!!!!!!!!111 מה לא ברור$<?! בריא עליך אבישי

למעלה