ראיון עם אריאל זילבר...

אלי פלס

New member
ועוד ../images/Emo32.gif

אחרי שנתיים (פרק הזמן הכי ארוך שהחזקתי מעמד בעבודה סדירה אחת), התפטרתי אתמול... תאחלו לי מזל טוב.

campari

New member
חבל, אהבתי את ה"עוזר פרלמנטרי"...

בכרטיס האישי שלך. זה הישרה מכובדות פרלמנטרית על כל הפורום. זה יחסר לי (עכשיו שנשארנו רק הספרים והזבניות
)

אלי פלס

New member
בנתיים זה יישאר...

ויכול להיות שזה יישאר גם בהמשך רק שה"עוזר פרלמנטרי" יהיה של מישהו אחר. אולי. ובכל מקרה, חבל? למה? כל סוך הוא גם התחלה חדשה - ואני לא מתכוון לקלישאה. אני בהחלט זקוק לריענון...

אלי פלס

New member
בנתיים זה יישאר...

ויכול להיות שזה יישאר גם בהמשך רק שה"עוזר פרלמנטרי" יהיה של מישהו אחר. אולי. ובכל מקרה, חבל? למה? כל סוך הוא גם התחלה חדשה - ואני לא מתכוון לקלישאה. אני בהחלט זקוק לריענון...

../images/Emo68.gifתגיד, אלי...הוא לא מחפש עוזר

ככה...במקרה?... אלי! מה קורה?! מה שלומך? כל טוב ורק שלום!

אלי פלס

New member
אופס, רק עכשיו ראיתי...

לא. הוא לא מחפש עוזר... הוא לקח מישהו מתוך המפלגה.

אוי

דיברנו אתמול בלילה. במקום לתת לי להתבכיין יכולת לספר לי, יכולת להתייעץ איתי. לא מספיק שלירוי מובטל? יש לך עבודה חדשה??????????????? יש לך אפשרות למשוך את התפטרותך תוך 48 שעות? מה גרם לך לעזוב את משכן הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון (כרגע)? איך תחייה בלי מיקי איתן שיצלם אותך בפוזה ניהולית מול המחשב? בכל מקרה - קבל איחולי מזל טוב and may god be with you (במקרה הכי גרוע תוכל למשכן את הצמידים הורודים כדי לשלם שכר דירה). בקשר לכותרת - מצטער. אני פולני. זו התגובה הספונטנית שלנו להודעות כאלה. תשמח שהורדתי את ה "ואבוי" (ותאמין לי, זה עלה לי בדם).

אלי פלס

New member
לא אוי בכלל...

לא הייתי צריך להתייעץ... דיברתי איתו והגעתי למסקנה משותפת. זה לא היה מחוסר ברירה... זו הייתה ההחלטה הנכונה עבורי.
לא ידעתי שלירוי מובטל.
אין לי עבודה חדשה אבל יש לי חודשיים נוספים בשכר כדי להתארגן ואח"כ פיצויי פיטורין ובכלל, אני יכול להרגע.
ראה תשובתי הקודמת.
לא עזבתי את משכן הדמוקרטיה. עזבתי את עבודתי כעוזרו הפרלמנטרי של ח"כ אברהם פורז (אגב, למרות דיעותינו המנוגדות -כמעט- לחלוטין, הוא אחד האנשים המרשימים ביותר שפגשתי בחיי).
הוא כבר צילם אותי. עכשיו אני יכול ללכת בשקט... תודה על המזל טוב ואל תדאג בנוגע לשכר דירה. אני אסתדר עם זה...

רצונו של אדם כבודו

ואל תיקח אותי ברצינות. הדבר האחרון שאני טוב בו זה לייעץ לאנשים בקשר לקריירה המקצועית שלהם. מי שגר בבית זכוכית בל ליעץ לאחרים כיצד לבנות בתים. אני בטוח שאתה עושה מה שטוב בשבילך כרגע. פשוט, יש לי כל כך הרבה חברים מובטלים היום (חלקם מנסים לחפש עבודה כבר יותר משנה) שאני קצת רגיש לנושא. ובאמת שיהיה בהצלחה - סומך עליך!

אלי פלס

New member
אני מאמין שיהיה בסדר...

בתחום שלי אני טוב. הוכחתי זאת בשנתיים האחרונות לכל מי שרק רצה לראות וגם העזיבה שלי, היא לא כי עשיתי משהו לא טוב. להיפך, יש רצון כאן להשאיר אותי ואני מסרב... יהיה מעולה. ועכשיו אני חושב שאולי כדאי לי בכלל לקחת פסק זמן מכל העולם ולנסוע לאיזשהו טיול.

המלצות לטיול:

א. שלומי (עכשיו יהיה שקט, בטוח) ב. באר שבע (חרה של מקום אבל תוכל לפגוש אותי - אטרקציה תיירותית נדירה) ג. אשדוד (מכיר לפחות שני חברה שבאו לבאר-שבע, לא ראו שום דבר שווה והחליטו לנסוע לאשדוד במקום) ד. אמסטרדם (תמיד נכון, 365 ימים בשנה, עשר שנים בעשור, אלף שנים במילניום) ה. ראש פינה - וילה תהילה. (למרות אהוד בנאי). המקום הכי טעון אנרגיות חיוביות שאי פעם הייתי בו ו. ניו יורק (כל עוד גיל חובב לא מסתובב שם ומבקש שיטעמו את הביצים שלו) ז. ירושלים (ממש כדאי לך - המון אתרי תיירות. אל תשכח לבקר בכנסת!)

אלי פלס

New member
אני נוסע לסופ"ש לאמסטרדם

באחד מהסופ"שים הקרובים, על שאר המקומות אני אוותר. ובלי קשר לנסיעה לאמסטרדם, אני מתחיל לחשוב על טיול ממש. לא קפיצה קטנה...

MARMELAD

New member
מהמם לך! |בלונדה|

אמסטרדם... גררר...ברררר..... פרררררר........ תקנה לי כרטיס, אני מצטרף
ולעניין המובטלות: יפה לך וורקלס.

אלי פלס

New member
זה לא בלונד. זה אדום בשיער ../images/Emo6.gif

אני מבטיח לחשוב עליך כשאהיה שם... ולעניין המובטלות, אני בהחלט חושב שיפה לי. עבדתי יותר מידי בשנים האחרונות...

אלי פלס

New member
הוא התכוון למובטלות...

והתשובה היא - לא. אני לא מתקרב לתרבות הדוסית... אני פשוט מזדהה עם מפוטרי בגיר (יש כאלו שטוענים שהקריירה העתידית שלי היא פוליטית אז כנראה שקצת הזדהות עם החלכאים והנדכאים לא תזיק לי...
)

תאמין לי, כדאי לך יותר להזדהות עם

מפוטרי ההי-טק. גם הם חלכאים ונדכאים, אבל אנשים הרבה יותר אחלה (ברובם).

למעלה