ראיון עם אלוהים ...

Adammmm

New member
ראיון עם אלוהים ...

חלמתי שזכיתי לראיין את אלוהים: ``גש הלום`` אמר האל, ``רצית לראיין אותי?`` ``אם יש לך זמן`` אמרתי. אלוהים חייך ואמר- ``הזמן שלי הוא נצחי ומספיק לעשיית כל דבר. שאל בני`` ``מה הכי מפתיע אותך בקשר למין האנושי?``- שאלתי ענה האלוהים: * שהם משתעממים מלהיות ילדים, ממהרים להתבגר ואז משתוקקים לשוב ולהיות ילדים. * שהם מאבדים את בריאותם כדי לצבור כסף ואז מאבדים את כספם כדי לשקם את בריאותם. * שהם חושבים בחרדה על העתיד, ושוכחים את ההווה, כך שאינם חיים לא בהווה ולא בעתיד. * שהם חיים כאילו לעולם לא ימותו, ומתים כאילו שמעולם לא חיו.`` ואז שאלתי: ``כהורה, אילו שעורים היית רוצה שילדיך בני האדם ילמדו?`` אלוהים ענה בחיוך: * ללמוד שהם אינם יכולים לגרום לאף אחד לאהוב אותם, אך ביכולתם ללמוד להיות מאהבים. * ללמוד שהערך הרב ביותר אינו טמון במה שיש להם בחיים, אלא במי שיש להם בחיים. * ללמוד שלא רצוי להשוות עצמם לאחרים, אלא להיות נאמנים לעצמם. * ללמוד שאדם עשיר אינו זה שיש לו הכי הרבה, אלא זה שזקוק להכי מעט. * ללמוד שזה לוקח כמה שניות לפצוע אדם אהוב פצעים עמוקים, והרבה שנים לרפאם. * לדעת שיש אנשים שאוהבים אותם מאד, אך אינם מסוגלים להביע או להראות את רגשותיהם. * ללמוד שכסף יכול לקנות הכל מלבד אושר. * ללמוד ששני אנשים יכולים להביט באותו הדבר, ולראות דברים שונים באופן מוחלט. * ללמוד שחבר אמיתי הוא אחד שיודע הכל עליהם, ואוהב אותם בכל זאת. * להבין שלא תמיד זה מספיק שאחרים יסלחו להם, עליהם לסלוח לעצמם. ואז אמר לי אלוהים: ``אני נתתי לך את הכלים, אתה בוחר איך להשתמש בהם ואיך לחיות את חייך. זכור: אנשים אולי ישכחו את מה שאמרת, ואולי ישכחו מה שעשית אבל אנשים לעולם לא ישכחו מה גרמת להם להרגיש.``

למעלה