ראיון עם איגור |גזר|

Drorrrrrr

New member
ראיון עם איגור |גזר|

כל הזכויות על ניסוח ההודעה שמורות לNeta558 [מנהלת פורום צמחונות] ©. ראיונות בפורום נועדו להיכרות טובה יותר בין המנהלים. זו דרך לבנות קהילה ידידותית וכמובן, ליצור עוד קצת כיף לכולם. בכל כמה ימים יפתח ראיון חדש עם גולש אחר. כל גולש רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואין. אם אתם מעונינים להגיב או לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פיתחו על כך שרשור חדש. אם אתם מעונינים לשאול שאלה על מהות הראיונות או לברר פרט טכני כלשהו, עשו זאת בהודעה חדשה או במסר. כמו כן אתם מתבקשים לא לכתוב הודעות הקפצה לראיון, המרואין ידע לחפש את שרשור השאלות גם אם יעבור עמוד ותשובותיו כבר יקפיצו את הראיון כולו. אנא שימרו על הראיונות חיובים, אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, נבקש להתיחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא גולש שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. נא לא לפנות לגולשים שכבר התראינו. לא יתקיים ראיון עם גולש שרואיין בעבר אלא לאחר תקופה ארוכה. שאלות קבועות להתחלת כל ראיון: (כמובן שגם הן, כמו כל שאלה, אינן מחייבות) שם: גיל: איזור מגורים: תתחילו לשרשר שאלות לאיגור.

Chandler Rulz

New member
אוקי, תשובות קבועות:

שם: איגור גליזר גיל: ½16 איזור מגורים: בת-ים

אוקיי שאלות לאיגור ../images/Emo187.gif

אתה יודע מה אתה רוצה לעשות בחיים שלך????
אם היו נותנים לך לבלות יום שלם עם בן אדם , לא משנה אם הוא חי או מת.. אם מי היית בוחר לבלות????
מה עושה אותך שמח?

Chandler Rulz

New member
תשובות:

1. וואלה לא.. 2. וואו... אהם.. לא יודע.. אבל מה שבטוח זה לא איזה אליל נוער... אולי איזה מישהו חכם מההסטוריה.. שילמד אותי קצת.. ואם לא, אז הלן האנט
3.הרבה דברים
חברים (בטלויזיה, בחיים ובאינטרנט (=אתם אם לא הבנתם
), מוזיקה ומשפחה

netaK

New member
שאלות שאלות ../images/Emo13.gif

המממ מה יש לך בדסקטופ?
מה המשאלה הכי ריאלית שלך כרגע (לא שלום עולמי וכו', משהו כמו להצליח במבחן מחר וכו'...) חיה אהובה? למה? המממ אם היית יכול לנהל איזה פורום שתרצה להקים אחד שלא קיים מה היית רוצה?

Chandler Rulz

New member
תשובות:

דסקטופ: תמונה של העטיפה של Masters Of Chant IV של Gregorian (אני אעלה תמונה כשאני אפטר ממאות האייקונים שיש לי שם..) משאלה: שלא תהיה ריצת 2000 ביום רביעי בספורט
חיה אהובה: דולפין. לא יודע למה.. יש משהו בתמימות שלה.. והיא גם נורא חכמה
פורום: "זיהוי שירים"+"חברים" (אל תגלו למנהלים..
)

la bella dama

New member
נחשו מה יש לי פה?!נכון...שאלות!!חחח

מה קורה?מה שלומך? ועכשיו לחלק הרציני....חחח
אתה רואה את עצמך כאופטימיסט או פסימיסט?
איך היה לגור ביגור?(כאילו שאתה זוכר!..)
מה הספר האחרון שקראת ואהבת?
אתה אדם של חורף או של קיץ?
מה הדמות הכי שונאה עליך מ"חברים"?

Chandler Rulz

New member
תשובות

1. אחלה
מה איתך? 2.אופטימיסט.. למרות שפסמינית זה יותר אידיאלי, כי אז, אם קורה משהו רע, אתה כבר "מוכן" נפשית לזה, ואם קורה משהו טוב, אז סבבה
. אבל אם אתה אופטימיסט וקורה משהו רע.... 3. באמת שאני לא זוכר כלום.. חוץ מזה שבגן היה בית (=שלוש קרשים מחוברים זה לזה) על עץ ואהבתי לטפס עליו.. יש לי אפילו תמונה עליו.. 4.אני לא קורא דברים עמוקים.. אין לי כח לפלסף.. האחרון שסיימתי לקרוא היה: "הרצח המיסתורי בסטאיל" של אגאתה כריסטי.. מומלץ
5.של אביב
6.לפעמים אני פשוט לא יכול לסבול את רייצ'ל
היא ממש מעצבנת

la bella dama

New member
יש לי משהו עצוב לספר לך...

הבית הזה נשרף קצת אחורי שעזבת ע"י שני ילדים מהכיתה שלי!!....כבר מאז היינו כיתה רעה!!!חחחח....הבית הזה כבר לא קיים עוד...במקום זה יש ארגז חול...וכן הסתיים ביקור הגנים של דנה....חחח ותקרא ספרים!!!זה חשוב!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשאלות לאיגוררררררר...

מה אתה אוהב לאכול בקרמבו קודם את הקצפת או העוגייה ?!?
היית רוצה לצבוע תשיער שלך לסגול קינקי?!?
האם התעסקת עם חרא של חיות שלא לצורך השלכתם לפח האשפה הקרוב?!?
מהו 69 ?!? הסבר והבא דוגמאות...
האם חצית את הכביש ברמזור אדום?!?
האם הייתה לך עצירות שנמשכה יותר מ- 3 ימים ברציפות?!?
*אהמ להבהרה אף פעם לא טענתי שאני שפוייה...*

Chandler Rulz

New member
תשובות (מקורי אני היום, אה?)

1. קודם את הקצפת, אבל העוגייה שווה פי 1000000, לכן היא בסוף
2. לא
לספרנית שלנו בבית ספר יש שיער סגול, אני ממש לא רוצה להדמות לה
3. לא...
4. זהו המספר שבא אחרי 68 ולפני 70. לדוגמה סדרה חשבונית בעלת d=1: ...67,68,69,70.... (עם הסדר לא עולה, זה תפוז אשם
) 5. כן... 6. לא
מאמינים לך
(בקשר ל(אי)שפיות..)

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחה...

אני רק יכולה להגיד שבסעיף 4 יש לך טעות הסטרית...

escaping

New member
שאלות גבר גבר../images/Emo6.gif

מה המאכל האהוב עליך?
מה הדבר הכי משוגע שהיית רוצה לעשות היום או שאתה מתחרט שלא עשית היום?
הייתה לך פעם חיית מחמד? אם כן-מה?
מה המקצוע השנוא עליך ביותר? מה המקצוע האהוב עליך ביותר?
מה הצבע האהוב עליך?(
רואים שנגמרו לי השאלות) טוב, אז זייהו D:

Chandler Rulz

New member
תשובות אשה אשה../images/Emo6.gif

מאכל: לא יודע.. מילקי.. משוגע: מתחרט שלא הברזתי מאנגלית
חיית מחמד: היה פעם דג זהב, אבל אמא שלי שכחה להאכיל אותו כשהייתי באילת והוא מת... מקצוע שנוא: ספורט
מקצוע אהוב: לשון
(אבל אני כבר סיימתי ללמוד לצערי..) צבע: כחול, שחור, לבן.

למעלה