ראיון עם אבישר סביר

ראיון עם אבישר סביר

לכבוד יום ההולדת התשיעי של הלהקה הקרב ובא עלינו לטובה [4.4] נפרסם אני וערן סדרת ראיונות בלעדיים לפורום שערכנו בשבוע שבועיים האחרונים - ונמשיך לערוך בתקופה הקרובה. כל שבוע יעלה ראיון חדש: והפעם - אבישר סביר. קריאה מהנה. (הראיונות הבאים הם: לירון תאני, יוסי פיין, בזוקה, סגול 59, אורי שוחט, הוג'אבוי ועוד ועוד ועוד...) ------------------------------------------------------------ ראיון עם אבישר סביר --------------------------- אחח אבישר סביר... כמה שאתם לא יכולים לפספס את הראיון הזה, אפילו אם השם הנ"ל לא אומר לכם הרבה. אבישר סביר (32), ניהל בשנים 1997-1999 את הדג נחש ואת מועדון המעריצים (ומועדון המעריצות, המועדון השני) שרשם מספר שיא של משתתפים ללהקה צעירה (0 מעריצים ועוד מנהל!). כיום הוא מנהל את ההרכב "Third world love" ועובד עם יוסי פיין. אם תשימו לב, במכונה ובחומר מקומי הוא מקבל תודה מיוחדת בחוברת, ואפילו מחא כפיים ב"רק פה". קריאה נעימה! ---------------------------------------------------------------- -איך שמעת על הדג נחש? הלכתי לראות הופעה שלהם בת"א ב1997 ויאלי (אייל סטריט, אח של שאנן) שעבד עם הדג באותו הזמן סיפר לי שיש הופעה איתם והלכתי לראות אותם -מה אתה מוצא בהם, ז"א מה אתה אוהב במוזיקה שהם יוצרים ובדג כהרכב מוזיקלי בפרט? וואו, יש הרבה... אחלה גרוב, אחלה טקסטים. -איך נוצר ביניכם החיבור? ובמה הוא בא לידי ביטוי? אהבתי מאוד את המוזיקה שלהם והצעתי לנהל את הלהקה, והייתי מנהל הלהקה לפני שהם הצטרפו לעננה בע"מ -יש אלבום או שיר מסויים שאהבת במיוחד? אני אוהב הרבה מאוד, אין איזה פייבוריט מסויים -מה אתה עושה בימים אלה? אני עובד בהפקות ומנהל להקה (Third world love) ועובד הרבה עם יוסי פיין -האם אתה עוד בקשר עם חברי הלהקה? ברור, כל הזמן. -מה עלה בגורלו של מועדון המעריצים והמעריצות המיתולוגי והנוסטלגי? מועדון המעריצים? אמממ... אני מניח שאני מדבר איתו ברגעים אלה ממש, הוא גדל מאוד! -האם יש דמות בלהקה שהשפיעה עלייך? השפיעו עליי? הם רק דירדרו אותי... (*צוחק*) סתם, בסך-הכל זאת הייתה אחלה חוויה לכולם, גם לי וגם להם. -מה אתה רוצה לאחל להם לשנים הבאות? אושר עושר והצלחה. אנחנו מאחלים לכם המשך גלישה נעימה בפורום.

chen2408

New member
והפעם הודעה רצינית לגמרי

ערן ועידו, כל הכבוד לכם! לקחתם את האירוע הזה שאולי בסיטואציות אחרות לא כל כך משמעותי ועשיתם ממנו משהו גדול כמו שהוא! הראיון היה מעניין ואני מחכה כבר לקרוא את שאר הראיונות. כל הכבוד גם על האנשים שהצלחתם להשיג, בכל זאת, את יוסי פיין קצת קשה להשיג :) כל הכבוד על ההשקעה! רק אל תשכחו לארגן את האירועים המרכזיים בסופי שבוע כדי שגם אני אוכל לראות, ברור?

RESTO

New member
כאבוד ענק לכם!!!

ויאללה אני מחכה לראיונות הבאים!!!

וואו../images/Emo99.gif אתם ענקים ../images/Emo70.gif

עכשיו הבנתי מאיפה הבאתם את המשפט ההוא ..כל הכבוד אתם אלופים ..... ראיון טוב
ואנ'לא יכולה לחכות להמשך ..

טיפקסית

New member
עידו ערן ואבישר גדולים מהחיים

עידו וערן שיחקתם אותה והפעם בענק אתם פשוט גדולים וואו הכנסתם אותי לסחרור מטורף. סתם האמת שזה לא אתם זה ההופעה שהייתי בה אתמול [של קובי אוז לכל מי ששואל] אבישר-תודה על הכל ועל הנכונות שלך להתראיין עידו וערן-אתם מלכים,אין עליכם no.1

FunkyGiraffe

New member
תתחילו לתת פידבקים, אני מאיים לא

להעלות את הראיונות הבאים

FunkyGiraffe

New member
שיט... רציתי לשאול על זה אתמול את

הדגים וגם הייתי בחדר אומנים וכמו מטומטם שכחתי... ננסה בדרכים אחרות... לא מבטיח אבל נעשה מאמץ גדול שזה יקרה

אני מצדיע ל- עע"ר

עע"ר - עידו וערן ראיונות בע"מ יהמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן סחה עליקום

אגב...

יש לי יומהולדת בעוד יומיים (לפי שעון ארה"ב) ובעוד יום (לפי שעון ישראל)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יהמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן

למעלה