ראיון עבודה

ראיון עבודה

הזמינו אותי לראיון עבודה בחברת הרבלייף... ממתי יש להם ראיונות עבודה. הם מדברים על תפקיד בהדרכת כוח אדם, מישהו מכיר?

haych

New member
למה שלא יהיה להם

ראיון עבודה? אני לא מכירה אותם, אבל שמעתי רק דברים רעים... תעשי חיפוש בפורום 2-3 ע"מ אחורה, אנשים סיפרו על איך הם מרמים.

tzvitzi

New member
אל תלכי לראיון...

כל השיטה שלהם זה קישקוש.."הדרכת כוח אדם" זה הכינוי שלהם לשיווק רשתי , הם גם קוראים לזה "מנהלי סניף" ו"ראשי צוותים" ו"שרות לקוחות" והם מופיעים בכל מדור דרושים , אם תתקשרי למפרסם המודעה הוא/היא יגיד לך משפטים קיטשיים כמו "מה היית עושה עם משכורת של 50,000 שקל?...אצלנו זה אפשרי תוך חצי שנה" "תוך חודשיים קיבלתי צ'ק של 7,000 ש"ח" קיצר אם את רוצה להשקיע את זמנך וכספך בשיטה-סבבה...קחי בחשבון שבשביל להתקדם שם את תצטרכי להכניס את חברים שלך למעגל הזה והם גם יצטרכו להכניס את חברים שלהם וכולם יצטרכו להשקיע סכומים די גדולים כדי לקנות את המוצרים , וכשיגמרו לך החברים את תפרסמי מודעות מעצבנות כנ"ל בכל לוח דרושים שקיים בגלובוס. בהצלחה עם הצוותים והלקוחות וכו...

PaZamNicK

New member
אני הייתי בהרבלייף זה לא ראיון

כדאי להכנס כמפקחת תשקיעי 16500 שקל בהצלחה

לא הבטיחו לי כסף אבל הציעו לי תפקיד

לא הבטיחו לי כסף, הבחור שדיבר איתי הציג לי דווקא את הרעיון של שיווק רשתי ואמר שדווקא שם יש מקום להתפתח ולהדריך אנשי םולנסות לעשות דברי םשבדרך כלל אי אפשר. הוא יהיה נשמע דווקא מאוד אמין. נראה לי שאני אלך לפחות לשמוע, מה יש להפסיד?

PaZamNicK

New member
הפסדתי כסף והמון

קשה למכור לאנשים מוצרים כל כך יקרים

tzvitzi

New member
אני יכול להגיד לך מה יהיה בראיו

הסוכן הזה יקח אותך למרכז של הרבלייף באור יהודה ושם תהיה מצגת משכנעת של אנשים שעברו כבר את הדרגות הנמוכות ועכשיו הם "מיליונרים" , ינסו להחתים אותך על טפסים של קניית מוצרים שלהם ואם תהיי מספיק תמימה הם יצליחו להכניס אותך למעגל הזה...be carefull

rantheone

New member
היית בראיון

הייתי בראיון, היה מאוד נחמד, מאוד מרשים. שאלו אותי שאלות, וראינו אותי, כולם הפחידו אותי מהמצגת, טוב לא היתה אחת כזו. אבל בסוף לא קיבלו אותי. דווקא נראו לי מאוד רציניים. שיהי עובדים לעבודה הבאה

אותי דווקא קיבלו

גם אנ יהייתי בראיונות היום, אבל אותי כן קיבלו, גם לי היה ראיון אישי וגם הסבירו לי על החברה. אמרו לי בפנים שצריך לעבוד ושאני אצטרך להשקיע גם זמן וגם כסף אבל נראה לי שווה. בנתיים חיברו אותי לאיזה חונך שכבר קבע לי פגישה למחר להתחיל לבנות תוכנית עובדה. אני מודה, יש לי חששות אלב נראה. מקסימום מה כבר יכול להיות. מליון דולר להפסיד אין לי

IDF4EVER

New member
בנוסף להכל

המוצרים שלהם זה חרא לא איכותי. אני לא מרמין איך אנשים שותים את האבקות שלהם. מה שהם עושים זה מרמים אנשים "אם תתאמן ותאכל נכון תרזה". ממש ממש גאונים ובשביל זה צריך לשלם... גם אני הייתי ברעיון ואני ברחתי משם כמה שיותר מהר!!!

rantheone

New member
אחותי עובדת איתם

אחותי הגדולה עובדת בהרבלייף, היא דווקא עושה כסף לא רע (לא מיליונרית אבל מרוצה). האמת שאחרי שאני משתחרר אנ מתכוון לעבוד איתה. שיהיה לך בהצלחה, תלכי תסני מקסימום שרפת יום

אתה יודע מה נראה לי?

שאתה לא מי שאתה מתיימר להיות. אולי תספר לנו כמה כסף אחותך עושה מזה?

אתה יודע מה נראה לי?

שאתה לא מי שאתה מתיימר להיות. אולי תספר לנו כמה כסף אחותך עושה מזה?

rantheone

New member
בסביבות 7,000 ש"ח בחודש

עד כמה שהבנתי היא עושה בסביבות 7.000 ש"ח בחודש נטו. אני לא אומר שהיא עושה עבודה קלה. סך הכל יש לה צוות שהיא מנהלת ויש לה לקוחות ושהיא מלווה, אבל היא נהינית מזה ועד כמהשהבתי אין הרבה עבודות שאפשר להרוויח מהם ככה

avielmadar

New member
אם את מחפשת עבודה אני יכול לעזור לך

אני עוזר לחיילים משוחררים במסגרת פרוייקט שאני מקים, אשמח לעזור לך אך דעי שאני בורר את האנשים איתם אני עובד זה לא מתאים לכול חייל. צרי קשר 054-6266648 [email protected]

תקשיבי טוב

זה לא ראיון עבודה ולא בטיח. מדובר בניסיון למכור לך את אחד הבלופים הכי גדולים שקיימים בימינו : השיווק הרשתי (aka פירמידה). בשביל "להצטרף" תצטרכי לקנות באלפי שקלים מוצרים מיותרים שאף אחד לא באמת צריך ותפקידך יהיה למצוא פראיירים ממש כמוך שיסכימו לקנות אותם במחירים מופקעים (אבל ממש) וגם הם ינסו למכור את החרא המיותר הזה הלאה. אין שום משכורת בסיס כמובן, וקשה לתאר במילים את עגמת הנפש הכרוכה בניסיון למכור את הזבל המזוקק הזה. אם היית רואה את הפרק הראשון של "8 סיבות לקום בבוקר" של ציפי ברנד היית מבינה בדיוק על מה אני מדבר. היחידים שמצליחים לעשות כסף מהבלוף הזה הם, כצפוי, אלה שהיו שם ראשונים : המנהלים וכמה אנשים שנכנסו לעסק הזה מוקדם והצליחו לצרף מספיק פרייארים מתחתם. שורה תחתונה : שומר נפשו ירחק.

Jan22

New member
להוסיף עוד דלק למדורה ..

מדובר באחת העבודות היותר שנויות במחלוקת שבעיקר מכוונות לחיילים משוחררים, מסיבה פשוטה שמדובר בקהל אנשים חסר פרוטה שצמא לכסף ; אחד הקריטריונים לתעסוקה ב"הרבלייף" הוא שימוש ראשוני של העובד לעתיד במוצרים שלהם ,מוצרים שאותם הוא צריך לרכוש מכספו האישי (בסביבות ה800-1000 ש') . את המשכורת מתחילים לראות אחרי פרק זמן ממושך ,וQUITE FRANKLY(איך אומרים) לא שווה את המאמץ .

PaZamNicK

New member
בהרבלייף אתה משקיע בין

750 שקל לדרגת "מפיץ" לבן 15000 אלף שקל לדרגת "מפקח" הם אומרים שזה קלי קלות וזה ממש קשה בעיקר שהומצרים יקרים נורא ואין כסף לאזרחים לקנות אותןו

למעלה