ראיון עבודה.

crema2

New member
ראיון עבודה.

הלכתי לחפש עבודה בתחנת הדלק והשבוע קבעוו לי השבוע מועד לראיון עבודה.. למי שעבד בזה..תנו לי ראיונות איך לגרום למעביד להעסיק דווקה אותי ולא מיהו אחר..אני יודעת שיש מועמדים נוספיםץ בתחנות דלק אחרות לא הולך לי.. האם כדאי לשדרג את המראה , משהו?איזה שאלות הוא עלול לשאול אותי? האם למראה החיצוני יש השפעה על קבלת החלטה שלו? האם זה נכון שלתחנת הדלק קשה להתקבל אם אין לך קשרים...? עעל מה להקפיד? האם יעשו לי התלמדות.. .................??

yagluli

New member
לאט לאט..

הרבה שאלות, אוקיי, אחת אחת.. תמיד טוב לשפר את המראה, אבל לא באופן מוגזם.. גם לבנים זה אפקטיבי.. גבר מטופח משדר יותר רצינות מזה שלא.. שאלות ? על מידת הפניות שלך לעבודה , ניסיון קודם בעבודה.. דברים כאלה.. למראה החיצוני שלך ? לצערי בהרבה מקרים באמת זה כך.. אבל אם את כוסית אז לא תהיה לך בעיה P: לתחנות דלק לא קשה להתקבל בכלל.. בגלל זה זאת עבודה מועדפת.. כי אף אחד לא רוצ הלעבוד בה.. תחנות דלק הם מקום מסריח ולא נעים .. אולי יש תחנות שנמצאות בחורים ולכן גדול ביקוש העובדים מהצע העבודה במקום.. אבל קומבינות תמיד יוכלו לעזור לך .. את חושבת שאת יכולה להתחיל לעבוד במקום בלי ללמוד איך ? תנסי.. תגידי לי איך זה.. לדעתי זה בלתי אפשרי, ולכן התשובה לשאלתך האחרונה היא כן, מן הסתם יעשו לך התלמדות.. אבל חייבים לשלם לך עליה, אל תהיי צעירה

למעלה