ראיון עבודה-שאלה!

mori133

New member
ראיון עבודה-שאלה!

שלום! אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים אבל אני אנסה בכל זאת.. ישנם ראיונות עבודה שבהם מתבקשים למנות שלוש תכונות רעות ושלוש טובות...מניסיון קצת קשה למנות תכונות רעות.אילו תכונות טובות ורעות לדעתכם כדאי/רצוי למנות .. תודה

אמץ

New member
אין כאן תשובה נכונה או לא

אין לזה "תשובת בית ספר". חשוב שתגידי באמת את התכונות שלך. הם יודעים שלכל אחד יש גם תכונות שליליות יותר. וכדאי לומר משהו אמיתי, כי הם מצליבים את זה עם מה שעולה בשיחות עם ממליצים או מעריכים אחרים, אם יש (מבדקים במכוני התאמה, גרפולוגים וכדו'). ואם תגידי משהו לא אמיתי יבינו שאת לא ממש מודעת לעצמך וליתרונות והחסרונות האמיתיים שלך או שאת מנסה להסתיר משהו. החוכמה לבוא מוכן לשאלה כזו ולא להיות מופתע ולהתחיל לחשוב תוך כדי הראיון. זה גם יכול להגיע בכל מיני צורות: "מה אתה לא אוהב לעשות", "מה אנשים לא אהבו אצלך בעבודות קודמות", "מה אתה חושב שאתה צריך לשפר בעמצך" ועוד... בסה"כ, תשובה אמינה תורמת גם לך ולא רק להם כדי למצוא התאמה שלך לעבודה, למשל מי שמרגיש שהוא מצליח יותר בעבודה בצוות או בעבודה לבד, אוהב ניירת או אוהב עבודה שחורה, אוהב לצאת מהמשרד או אוהב להישאר בעמדה שלו, לא מסוגל לעבוד בנוהלים נוקשים או פורח יותר כשיכול לאלתר... בהצלחה.

panda321

New member
לכל מראיין יש את ההעדפות שלו,

כך שאין משהו שמתאים לכל המראיינים. עם זאת, תכונות רעות בסגנון "אני פרפקציוניסט" הן עלבון לאינטליגנציה של המראיין, ורוב המראיינים לא אוהבים שמזלזלים בהם.

TheReverend

New member
../images/Emo45.gif התשובה של אני מכור לעבודה כבר

נמאסה על המראיינים.

למעלה