ראיון עבודה כושל....

דור6

New member
ראיון עבודה כושל....

טוב התחלתי לעבוד בחברת השמירה לבינתיים כי יש לי פסיכומטרי עוד חודשיים ואני במילא עוזב אותם.בכל אופן כל השבוע לא עבדתי כיוון שרצו לארגן לי ראיון עבודה לשמירה באליאנס המפעל לצמיגים.טוב ,כל השבוע כמו מניאק לא עבדתי לא כלום גם לא דיברתי הרבה כי אתה כל היום בבית חברים חוזרים בסופ"ש...לא כמו בתקופה שלפני שבועיים שהייתי בצבא וכל יום הייתי עם אנשים דיברתי הגעתי לאחוזים גבוהים של שטף בכל אופן,אני יפסיק לבלבל את השכל ונגיע לעיקר.היום הייתי בראיון אצל הקב"ט באליאנס יחד עם זה ששלח אותי לשם טוב הוא שואל אותי מה השם שלי אני אומר ואחרי זה שואל אותי למה אני כאן אם יש לי רקע במחשבים אז אני אמרתי שיש עוד הרבה שלמדו מחשבים לא כולם עובדים הכל בדיבור לא שוטף לא בסדר תקיעות קטנות.אח"כ הוא שאל אותי איפה גרתי פעם אז אמרתי לו שגרתי בקלרין אז המילה הזאת לא יצאה לי טוב בכלל לא התקעות מטורפת אבל מעוות.הוא שאל אותי אם אנ יעולה חדש אז אמרתי לו שלא....כל זה לקח בול 2 דקות אז הוא אמר לי לצאת לרגע...אחרי חצי שעה אומר לי זה ששלח אותי שהוא ניסה לדבר איתו שאני בחור אחלה ממש עשר...זה לא עזר הוא אומר שיהיו לי בעיות הסתגלות....עם השומרים האחרים וכל השאר. מיד הבנתי שהכוונה לגימגום אמרתי לזה ששלח אותי שקצת התרגשתי ואז מה....הוא אמר שהוא ניסה לדבר ללא הועיל....אני אומר לכם זה חרא עבודה כולה שומר עלוב עם שכר מינימום אבל עצם הדחייה בגלל הגימגם ואני יודע שזה בוודאות בגלל זה כי זאת שאחרי הייתה בראיון ל20 דקות לפחות לא משנה שזה תפקיד שונ הלגמרי אבל 3 דקות ראיון..??????הגעתי הבייתה ופשוט בכיתי...כמו תינוק....הצבא באמת חממה שם לא הייתה להם ברירה עם או בלי הדיבור היו חייבים לקבל אותי ואז הפ הכירו איזה בן אדם נהדר אני כמה המלצות קיבלתי בשחרור חבל"ז...מפקד שאמר לי לתת למראיינים את הפלאפון שלו כדי שהוא רק ימליץ...ותימני מבוגר מניאק הורס לי את הבטחון מרסק אותי...ברוך הבא לעולם האמיתי זה מה שאמא אמרה....עכשיו אני מבין למה...

saar28

New member
אל תייאש.... תנסה במקומות אחרים.

אין מה לעשות דעות קדומות לא יעלמו לעולם.

shuky63

New member
דור,הדברים האלה קורים,אבל אפשר

להתנחם בזה שלאחר שרוכשים מקצוע וקצת נסיון מפסיקים לחלוטין לשפוט את הגמגום שלך ושופטים אותך רק מקצועית. אני מדבר מנסיון. תראה יש אחוזי אבטלה גדולים היום והמון מתמודדים על עבודות לא מקצועיות אז טבעי שלמי שאמור לקבוע מי יתקבל יש יכולת לעשות סלקציה כזאת. תבין שאתה חסר כל נסיון בעבודות שמירה(ועבודות שמירה דורשות נסיון.יש כל מיני מצבים שנתקלים בהם במהלך העבודה ששומר חסר נסיון יצטרך כל רגע לשאול את הקבט מה עושים ושומר עם נסיון יוכל להתמודד איתם בעצמו)לכן לקבט קל לשפוט אותך לחומרה בגלל הגמגום. אבל אל תתיאש.מראיון לראיון הדיבור שלך ישתפר כי תהיה פחות בלחץ ולכן פחות ישפטו אותך על פי זה.אני בראיון לעבודה שאני עובד בה היום לא גמגמתי בכלל והמעביד שלי גילה שאני מגמגם רק כשכבר התחלתי לעבוד,אבל אז כבר פתרתי לו כמה תקלות מסובכות אז לא היה איכפת לו. אבל מה שרציתי להגיד זה שהראיון איתו היה אחרי שלושה חודשים של ראיונות שבראשונים שבהם גמגמתי מאד.

אורןן22

New member
גם אני

הייתי בראיון עבודה לחברת שמירה וגם לי היו הרבה המלצות ותעודות הצטיינות מהצבא. ו....גם אותי לא קיבלו בגלל הגמגום. קורה.

caliban

New member
אני בהלם ...

זה בדיוק מה שמפחיד אותי אני עוד 5 חודש משתחרר והצבא זה חממה אני כמעט לא מדבר ולחשוב שאני יצטרך ללכת לראיונות ממש מלחיץ ומפחיד אותי אם דבר כזה יקרה לי אני לא'דע מה אני יעשה עם עצמי ואם אני יחזור לעוד ראיונות אני בקושי קונה סיגריות מרוב הפחד לגמגם אז ללכת לראיונות עבודה אלוהיםםםם

ליבי איתך,

באמת כואב שאדם מבטל אותך כמו כלום ועוד שמדובר בעבודה בסיסית כל כך שנראית שכל אחד יכול לעשות אותה. אז אני רוצה להגיד לך שהקב"ט הזה שכנראה בשכלו הוא רק רב"ט.כנראה הוא מעדיף חברה אחרים שיעשו לו צרות, ואנחנו יודעים איזה חברה הולכים להיות שומרים, כנראה כאלו שלא למדו מחשבים נכון. אלו כמוך בונים על העבודה הזו רק כזמנית. לעומת מר רב"ט שכנראה לא למד מחשבים והעדיף להשאר ראש לשומרים. אז שלא יבלבל לך את השכל כי אם הוא קבע שאתה לא כשיר ב 3 דקות ואפילו לא אמר לך למה בעצמו אז כנראה שאין סיבה מספיק טובה לסירוב ועוד אמר לך לצאת לרגע... מה אין לו ביצים להגיד לך את זה בעצמו.פחדן. אם הייתי יודע מי זה ופוגש אותו ברחוב, גם הוא לא היה כשיר להיות מאבטח. קשה שלא לתבאס כל כך מאנשים קטנים שתמיד יהיו כדי להכשיל אותך. אתה יודע למה הוא שם להכשיל אותך? כי הוא אדם קטן שזה כל התפקיד שלו. להכשיל אחרים כי הוא בעצמו נכשל. כנראה שראות אופקיו ופתיחות מוחו מצטמצמת ל 9 מ"מ. אם יש לך רקע במחשבים אז אני מאמין שעוד תפגוש אנשים קצת יותר ברמה מאשר טמבל עם אקדח. בטוח שיש גם טמבלים עם מחשב, אבל פחות. אני מאמין שכמו ששוקי אמר תעבור עוד כמה ראיונות בחיים שלך והלחץ ירד כי גם לראיונות אפשר להתרגל. גם אם בכית, למה כמו תינוק?, גם מבוגרים יכולים לבכות.מי שלא בוכה יסחוב את זה איתו, כשבוכים מוציאים את זה, ואז קמים בבוקר למחרת ונלחמים מחדש. מניסיון.תאמין לי. לא רציתי להגיד את זה, אבל אני לא אמחוק. לילה טוב.

דור6

New member
אתם כולכם צודקים...

זה מה שאמא שלי אמרה לי זה מה שחברים אמרו לי לשים זין עליו,להמשיך הלאה אבל רק מעטים יודעים איזה שינוי עשיתי בצבא ב3 שנים האלה מגימגום בינוני+ לרדת לגימגום שהוא משהו בין בינוני לקל תלוי בתקופה...ונכון היום אחרי הצבא כשאין לי כל היום חברה לדבר איתם ירדתי קצת בשטף אבל,תבינו אני בצבא הרגשתי כמו מלך היו לי מלא חברים מלאן ידידות הרגשתי כמו מלך עם הגימגום וכולם כיבדו אותי כי הכירו אותי.כל המפקדים שלי מצפים שאני אסתער על האזרחות כמו בצבא...ופתאום אני חוטף מעין הלם בקו"ם שכזה שאומר אוקיי,השתחררת....אבל אתה לא למדת כלום עדיין על החיים האמיתיים בחיים האמיתיים כל מכשול כמו מראה,ליקויים למיניהם כמו גימגום ועוד קטגוריות שעדיין לא יצא לי להיתקל בהן נחשבות כתנאי לקבלתך בחיים האמיתיים לחברה...עצוב אבל אולי טוב שנתקלתי בדבר הזה עכשיו ובמקום עלוב לתפקיד של שמירה מאשר בתפקידים שאני באמת אתבאס שנדחתי..יום טוב

R O N Y1

New member
מנסיון של הצד המראיין

דבר ראשון מימתי המראיין מוציא אותך מהחדר לחצי שעה לברר פרטים?קצט כבוד!! תבין לכל מישרה מגיעים עשרות מועמדים .ומי שעבר סינון ראשוני עובר סינון שני והלאה למראיין אחר. בנינו המראיין מזהה את המועמד תוך דקות מנסיון. זה עצוב אבל תתאר לך שמגיע לראיון אחד מגמגם שמתעוות בכל הגוף ולא מצליח להוציא מילה ,מנסיון המראיין לא יבחר את אותו אחד מתוך עשרות המועמדים. עצה קטנה בראיון לא צריך להשויץ ,תדבר כמה שפחות תגיד שאתה מיתרגש זה לא מישפט ולא סוף העולם. רוני

גם לי זה קרה

בשנים אחרונות השתף ירד בהרבה וממש הי לי רעיונות עבודה על הפנים אבל הפחד אמיתי שלי זה מקומות עבודה כי קשה לי מאד לדבר בשתף עם אנשים. אבל המצב של היום ממש קשה מאד,צריך לקחת כל עבודה כי אם לא יש עוד 10 מחכים בתור.לא צריך להתרגש בגלל רעיון אחד לא מוצלח הרי זה ידוע שלנו המגמגמים יש לנו קשיים וזה דבר מאד מלחיץ,אני תמיד מסביר למראיין מה יש לי ואחר כך אני מראה המלצות מהצבא המלצות בכלל ודווקא היו מקבלים אותי אבל לעבודות הכי מסריחות חהחהח זה מה יש.מה אני רוצה להגיד לבחור אל תתרגש כל התחלות הן קשות צריך לחכות להזדמנות שבאמת תבוא לא יכול להיות שעם ההמלצות שיש לך לא יקבלו אותך.אז מה אם אתה מגמגם?זה לא אומר כלום אם יש לך הרבה מה לתת יעריכו אותך תאמין לי יש הרבה חראות במדינה הזאת ולי תמיד היה לי קשה כי יש לי מנטליות שונה אבל לא איבדתי את התקווה מצאתי עבודה טובה חברה על הכייפק וכן קשה לי לתקשר בעבודה לפעמים אבל מעריכים אותי הרבה ונוסף אני מנקה בתים והלקוחות שלי ממש מפסודים ממני לא יכול לנקות הרבה בשבוע אבל אני עושה מכל הלב ולא מתבייש אני יודע שאני טוב ואולי פעם אני אפתח עסק כזה.אל תעצור כאן>המראיין לא היה שווה הרבה אז מה?אתה יודע כמה כאלה פגשתי?

גולי25

New member
יש לי חלום

גבר גם לי היו מספר ראיונות שחלקם כמעט ולא גימגמתי וחלק ממש על הפנים. אבל אין להישבר ולנסות בסוף כל אחד מוצא את הנישה שלו. ליבי איתך והלוואי והייתי יכול להקים מפעל/עסק שבו אקבל רק אנשים כמונו כי בתוכנו יש המון אנשים איכותיים שחסר להם הצאנס של החיים בכדי להצליח.

למעלה