ראיון עבודה..... (חלק א´)

sahr12

New member
אין כמו לקבל לא מבחורה......

ואחר כך כן......חחחחחחח פעם מישהי אמרה לי....לא!!!! לא עכשיו אני במחזור.....חחחח כשאת אומרת לא.....למה את מתכוונת??????? וברצינות....מקום עבודה.

סנדי32

New member
מי עיראקי מי ? תלמדו להכין אורז ...

מואהההההההה
להכין אורז אדום זה פשוט לוקחים 2 כוסות אורז שוטפים טוב טוב במים בינתיים בסיר מטגנים שמן עם בצל קצוץ ורסק עגבניות (אפשר עגבניות טריות מרוסקות) מלח מרק עוף ומעט פלפל שחור מוסיפים את האורז מוסיפים מים כמידת האורז שמים על אש רגילה עד שמתאדים המים מורידים לאש נמוכה מאוד לאחר עשרים דקות לערבב (הסוד של האורז זה שלא מערבבים אותו כל רגע רק עירבוב אחד כשהוא כמעט מבושל) להשאיר עוד קצת עד שטועמים ורואים שהוא מבושל
טיפ קטן- יש אפשרות להוסיף לו בהתחלה חלקיי עוף שרוצים (מתכון של טביט) לעשות סלט חסה גדול עם המון לימון ועגבניות שרי מעט שמן זית ומלח (ניתן להוסיף לסלט "טיבול ישראלי לסלט" קונים בכל סופר) ועגבניות שרי חתוחות להוסיף לשולחן יין כמה פלפלים חריפים ירוקים טריים אה , והכי חשוב להזמין אותי לטעום חחחחחחחחחחחחחחח
אל תשכחו שאני עיראקית בתאבון

הכוכבת

New member
סנדי... אני אכין את זה היום

למרות שאני לא עירקית...אספר איך יצא... !!!

../images/Emo41.gif אורז משובח ../images/Emo41.gif

האורז הכי טעים שהכנתי בחיים שלי... (טוב.. לא מגלה שאני כזאת מכה בהכנת אורז...)

sahr12

New member
של סנדי העיראקית יותר טעים....חחח

אבל בשביל להכין את מה שהיא רשמה.....אני צריך להחליף מטבח.....חחחחחחח כי אני בשביל כל פעולה מוציא עוד כלי מהארון....ועוד סכ"ום.... ויש במתכון שלה אין ספור הוראות......

סנדי32

New member
חחח,מפתע´ום קשה ? למה לך כלים?

צריך סיר כף כוס למדידה לאורז וכערה לשטיפת האורז וזהוווווווווווו [URL='http://'] ב-ה-צ-ל-ח-ה[/URL]

ניתוח ספרותי... ../images/Emo63.gif

אממממממ... בלה בלה בלה... ומה שהוצע לה היה קטן.
בוקר טוב עולם..

מעבר לניתוח מידותיי...

מה שמטריד אותי הן המילים "בלה בלה בלה"...... (קוס אמוק כמה שאנחנו רגישים אם אומרים שיש לנו זין קטן.....)

הבהרה...

"בלה בלה בלה" = הניתוח של כל השיר. "בלה בלה בלה" לא= השיר עצמו. (רבאק.. כמה שהוא רגיש.)

ראיון העבודה שלי...

הוא: "העבודה כאן היא מאד קשה ודורשת הרבה השקעה מצידך" אני: "או קיי" הוא: "רק הטובים ביותר מתקבלים אצלנו לעבודה ורק לאחר שעברו מבחני כניסה קשים ביותר" אני: "או קיי" הוא: "יש לך שאלות לפני שנמשיך הלאה?" אני: "כן - מתי אני מתחיל לעבוד אבא ?" הוא: "ממחר בבוקר, תגיע מתי שת´רוצה..."

למעלה