ראיון עבודה..... (חלק א´)

ראיון עבודה..... (חלק א´)

מכין את התיק,הבגדים,הצורה מתכונן לראיון עבודה דופק על הדלת רואה בחורה לראיין אנשים תפקידה. החלטתי להיות רציני מסודר בניגוד לכל העבר רציתי מאוד את אותה עבודה עם שכר מצויין ואתגר "אתה קצת גדול על מה שמוצע" היא אמרה ואת התה שתתה ובמקום עבודה היא רמזה שרוצה להמשיך ת´שיחה במיטה...

ראיון עבודה.... הסוף

השבתי "תראי את נראית נהדר כל גבר היה בא בריצה אבל בשבילי,לא בגלל העבודה את גדולה קצת על מה שמוצע.."

sahr12

New member
מייקי .....איזו עבודה זו???

בחשפנות?????מכון ליווי??????חחחחחחח..... מה המצב איש.....שמעתי שאתה יודע להכין אורז אדום של העיראקים..... אני בפעם האחרונה שהכנתי אורז.....הזמינו לי ניידת.....חחחחחח שמתי חצי שקית אורז בסיר במקום כוס אורז.....

קטע מעניין הראיונות עבודה...

למצוא את המשפטים הנכונים שהצד השני בדיוק רצה לשמוע. צריך להיות תחמן במידה,דיפלומט,בעל טקט,בעל ביטחון,עם מודעות לשפת הגוף ולפסיכולוגיה של הראיון... ותודה סער, שזה אחרת מראיין או מראיינת....... (אגב, אני מזמין אותך אלי לטעום מתבשיל האורז שלי בתור מבקר המזון של הפורום)

sahr12

New member
בטח מראיינת.....

אני מעדיף שבחורה תראיין אותי.......אם לא עבודה לפחות זיון......חחחחחחח

sahr12

New member
מיכלי???תעני גם את........

אם גבר היה מסרב לך.....זה קשה יותר????? ואל תגידי לי "עוד לא נולד הגבר שיסרב לי".....הוא נולד,נולד......חחחחחח

מיכל31

New member
אני לא מציעה...

אז גם אין מי שיסרב... הגבר היחידי שהתחלתי איתו אי פעם נשוי לי אז מה זה אומר?

sahr12

New member
אז כדאי שתדעי שיש גם גברים

שלא מציעים.....יש גם כאלו שמציעים להם.....העולם הוא דו-צדדי.... מה זה אומר לגבייך?????? שאת שמרנית...חחחחחחח

מיכל31

New member
ואני חשבתי לתומי שאתה פיקח

זה אומר לגביי שאת היעד שסימנתי לי השגתי. ונכון ... אני שמרנית - סליחה שאני צריכה להתנצל. ולגבי הגברים שמציעים להם שיהיה להם לבריאות אני בינתיים נתקלת רק באלה שמציעים ...

sahr12

New member
חכם לא נכנס למקום שפיקח יודע

לצאת ממנו......אז זה בסדר שחשבת לתומך......:) איך אמר קורניליוס...."כל אדם נתקל במי שמתאים לו"....חחחחחח

sahr12

New member
בהמשך לשיחתנו מלפני האוכל.....

שמעת על טעות לעולם חוזרת?????? אז הנה חזרתי.....חחחחחחח

"לא" .........

בכל מקרה מאכזב לשמוע לא. באופן כללי החיים לימדו אותי ש"כגודל הציפיות, כן גודל האכזבות". והמשפט הזה נכון לכל תחום.

למעלה