ראיון עבודה ב- Alvarion

King 28

New member
ראיון עבודה ב- Alvarion

אני מהנדס אלק' עם נסיון של 4 שנים באימות פיתוח . יש לי ראיון עבודה ב- Alvarion למשרת אימות פיתוח , אם מישהו יכול לתת כמה טיפים לאחר שעבר שם ראיון או מכיר את דרישות החברה כמו סוגי השאלות , שכר וכו'......

kookamanga

New member
בעיקרון אני יכול לעזור לך...

תלוי באיזה נושא הראיון. אם הראיון ב RF תשלח לי הודעה אישית ,יש לי חבר שהיה שם בראיון .

King 28

New member
כן הראיון ב-RF

הראיון הוא בתחום ה-RF , החברה מפתחת העברת מידע אלחוטי בשיטת ה-POINT TO MULTIPOINT .

kookamanga

New member
RF

תחזור על כול מה שקשור IP3 ,IP2 ,דחיסת מגבר , אתה אמור לדעת להפעיל צב"ד כמובן . טוב , זה מה ששאלו אותו...

King 28

New member
IP

קודם כל תודה על המידע . מה זה IP2 , IP3 ? Internet Protocol ?

kookamanga

New member
IP3,IP2

IP3,IP2 זה אינטרמודולציות מסדר שלישי ושני . איך הן נוצרות ולמה הן יכולות לגרום וכול מני מאפיינים שלהם. איך זה שאתה מהנדס RF ואתה לא יודע מה זה IP3 ? אתה בטוח שאתה מהנדס RF ?

yoavbarak

New member
קוקה מנגה עוררת את סקרנותי

אני לא מהנדס אלק' אבל בכ"ז, אנא הסבר את המושגים ואם אפשר הוסף מינוח באנגלית. בברכה, יואב

kookamanga

New member
טוב

IP3 - מדד לאי לינאריות של מגבר . IP3 זו בעצם הנקודה שמבחינה תיאורתית תדרי היסוד ותדרי האינטרמודולציות מסדר 3 ניפגשים . במעשי המגבר נידחס הרבה לפני ... IP2 - אינטרמודולציות מסדר 2 . אותן אפשר לקבל כאשר נזריק 2 אותות לתוך מיקסר ואז ייוצרו לנו 2 אותות חדשים במרווחים של הסכום והחיסור של תדרי היסוד . intermodulation product או third order intercept - TOI אין קשר בגרוש למחשבים...

yoavbarak

New member
פלוס הצצה קטנה בויקיפדיה...

Intermodulation product From Wikipedia, the free encyclopedia. An intermodulation product is the product of two signals mixed in a nonlinear device, such as a nonlinear amplifier It is usually f1+f2, f1-f2, 2f1-f2, 2f2-f1, 3f1-2f2, 3f2-2f1, and more sums and differences of the two frequencies and their harmonics. The higher the order, the weaker the intermodulation product. On musical instruments, it is the beat note produced when two other notes are produced. On a radio, if 2 strong stations are there, they will appear in the wrong places on the dial on cheap radios. הבנתי... שני אותות נכנסים להתקן אלקטרוני (או אחר) לא לינארי ואז נוצרים אותות של המכפלות שלהם וגם כל ההפרשים. תודה, קוקה מנגה.

xxx691

New member
רק שיהיה לו בהצלחה

ממחיש עד כמה כוח אדם מבינים במה שהם עושים... שיהיו בריאים.

666HellSpawn666

New member
עבדתי שם שנתיים...

טוב לגעת דיאגרמות סמית ואיזה תוכנת סימולציה כמו ADS או Spice. תלמד טוב את הבסיס - טרנזיסטורים, פאטים יטחנו אותך הרבה על NF...

למעלה