תרגום-
אהבתם את באסטד? תאהבו גם את סימפל פלאן! הסולן פייר בובייר והמתופף צ'אק קומאו מספרים לנו קצת על הלהקה..
מה קרה בעולם של סימפל פלאן מאז סיבוב ההופעות עם אבריל? פייר: צילמנו תוכנית ל-MTV, קצת בסגנון של פאנקד. אנחנו לא באמת יכולים להגיד על זה הרבה עדיין...
צ'אק: וניגנו בהמון מקומות. ניגנו עם גרין דיי בסיבוב הופעות שלהם, מה שהיה מדהים. אנחנו עומדים לטוס לתאילנד בקרוב כדי לנגן בהופעת צדקה למען נפגעי הצונאמי.
האם אתם חושבים שהמעריצים שלכם משתנים ממדינה למדינה? פייר: מוזיקה היא שפה בינלאומית, אז אנשים אוהבים אותה באותה דרך. מעריצים הם בערך אותו דבר בכל העולם.
צ'אק: אנחנו מנגנים בהופעה בעיר אחת, ואז עוברים לעיר השניה, ובעיר השניה אנחנו לפעמים רואים את אותם מעריצים. אנחנו מדברים איתם והם אומרים: "כן, קנינו כרטיסים לכל 10 התאריכים!"
האם זה מוזר להיות ענקיים באמריקה אבל לא ממש מוכרים פה [בריטניה]? צ'אק: אני לא חושב שזה מוזר. אנחנו מוערכים בכל מקום שאנחנו הולכים אליו, גם אם זה 200 אנשים או 2000 אנשים.
פייר: זה טוב לראות את שני הצדדים, כי זה משאיר את הרגליים שלך על הקרקע [לא נשמע ממש טוב בעברית =\]
הרבה להקות בריטיות אוהבים את סימפל פלאן- מקפליי ו-V הם מעריצים. האם אתם גאים? פייר: שמעתי הרבה על מקפליי בבריטניה וביפן [
]. אנחנו צריכים לעשות איתם סיבוב הופעות. אתה חושב שהם יסכימו?
ברור שכן!! אז מהו סיבוב ההופעות הכי טוב שעשיתם עד עכשיו? פייר: סיבוב ההופעות THE WARPED היה נהדר, זה משהו אמריקאי ענקי ולהקות מעולות מנגנות בו בכל שנה.
צ'אק: אנחנו רוצים לעשות פסטיבל READING AND LEEDS. הינו אמורים לעשות את זה שנה שעברה, אבל זה לא הסתדר בסוף.
מה אתם חושבים על פאנטום פלאנט? פייר: אני אוהב אותם!
צ'אק: זה לא הלהקה ששרה את שיר הנושא של ה-OC? המוזיקה שלהם מגניבה! פיוווווו זה היה מייאש
סורי שלקח לי הרבה זמן