ראיון מתורגם עם הבנים

riktal

New member
ראיון מתורגם עם הבנים

בקומיקון מחלקים לנו (למי שעומד בתור לקבל) גרסה של TV Guide Magazine שיוצאת במיוחד לכנס עם מספר שערים (השנה היה שער של המפץ הגדול, פרינג׳, יומני הערפד ועל טבעי) כשבכל מגזין היה שער כפול. בחוברת של השנה (שסוף סוף התחלתי לקרוא
) יש ראיון עם הבחורים (בנוסף לתמונות מאחורי הקלעים, חידון וספוילרים על העונה השמינית.
לפניכם תרגום של הראיון עם הבחורים:

1. האם הזמן החדש (הם עברו מימי שישי לימי רביעי) הוא ביטוי לאמונה בתוכנית?
ג'נסן: זה ענק! זה אות כבוד למעריצים. לא רק ששרדנו בימי שישי, אנחנו עוד מצליחים ומשגשגים. הנשיא החדש של הרשת - Mark Pedowitz – הוא מעריץ ולוחם למען התוכנית שלנו.

2. אולי הוא נתקל בכמה מהמעריצים הכי טובים והכי נמרצים שלכם?
ג'נסן: לא מספיק נאמר ויכול להיאמר על החבורה התומכת הזאת של מיליוני מעריצים. בזכותם אנחנו תמיד מועמדים לפרסים כמו TV Guide Magazine ובחירת הצופים של מגזין אנשים (PEOPLE). מה שמצחיק הוא שלא הרגשנו שאנחנו באותה רמה להתחרות עם הסדרות הגדולות של הרשתות.

3. למה לדעתך סדרת האימה הקטנה שלכם הצליחה לתפוס כזה קהל מעריצים גדול?
ג'נסן: זאת סדרה על מפלצות, על רוחות רפאים, אבי טיפוס של דמויות וסיפורים מטורפים, אבל בבסיס שלה היא סדרה על שני אחים ומאבק שלהם ביחד ולחוד. אנשים אולי לא מזדהים עם הסיפורים שלנו אבל הם כן מזדהים עם מערכת היחסים הזאת. אני לא יכול לדמיין איך זה היה עובד אם ג'ארד ואני לא היינו הופכים לחברים כאלה טובים מחוץ למסך...
ג'ארד: זה לא היה עובד!
ג'נסן: בגלל שמערכת היחסים שלנו מחוץ למסך משפיעה על מערכת היחסים של הדמויות על המסך.
ג'ארד: זה גם על מערכת היחסים של האחים בתוך המשפחה. כמו שבובי פעם אמר: "משפחה לא מסתיימת רק בדם". הסדרה שלנו היא בערך גם על משפחה גדולה לא מתפקדת וזה משליך גם על המעריצים שלנו. אנחנו לא צוחקים כשאנחנו אומרים להם: "כולכם חלק מהסדרה שלנו. יצרנו פרקים עליכם".

4. מתי הבנתם שיש לכם כימיה מחוף למסך כמו של אחים אמיתיים?
ג'נסן: מרגע הראשון שנפגשנו באודישנים במשרדי הרשת לקריאת הפיילוט! ג'ארד ואני קראנו יחד ומיד נשאבנו לתוך קצב כזה שעדיין קיים.
ג'ארד: קלטנו אחד את השני די במהירות ובקלות. שנינו מטקסס, אנחנו אוהבים מוזיקת קאנטרי ומשאיות משא. בימי שבת שנינו מעדיפים ללכת לשתות בירה ולצאת לדוג מאשר ללכת למסיבה.
ג'נסן: כן. מאותו הרגע ידענו שאנחנו נסתדר טוב. אבל היה עוד. שנינו באנו מבתים רגילים (הוא מתכוון לכך ששניהם לא גדלו בביתים עשירים), עם הורים שעדיין אוהבים אחד את השני. שנינו ילדים אמצעיים עם אח מבוגר ואחות קטנה שלשניהם יש את אותם ראשי תיבות ולשנינו יש את אותה האות הראשונה בשם.
ג'ארד: ושנינו התחתנו עם נשים חכמות שהן חצי סיציליאניות ועוסקות באומנות.

5. אם כבר מדברים על כימיה - ג'ארד, כאשר פגשת לראשונה את אשתך (השחקנית Genevieve (Cortese) Padalecki – ששיחקה את רובי בסדרה - האם היתה זאת אהבה ממבט ראשון?
ג'ארד: (צוחק). הייתי רווק. ביום הראשון שלה על הסט היא היתה בתחתונים וחזיה וכשראיתי אותה חשבתי לעצמי שהיא די מהממת (הוא השתמש במילה "HOT" כמובן). אבל הפכנו לרציניים רק מספר חודשים לאחר מכן.

6. כמה קשה היה לכם לשחק העונה ללא מישה קולינס (קסטיאל) וג'ים ביבר (בובי)?
ג'נסן: הם הרגו את כל החבר'ה שעזרו לנו לשאת את עומס העבודה. ג'ארד ואני מרימים ידיים כל הזמן לעבר הכותבים וצועקים: " למה? חכו!!!!".
ג'ארד: אנחנו צוחקים על זה אבל האמת היא שאנחנו אוהבים אותם כי הם הביאו דינמיקה מדהימה לסדרה וליחסים של ועם סאם ודין.

7. סיום העונה השאיר את דין תקוע פארגאטורי וסאם נשאר לבד. האם המעריצים לא שונאים כשהבחורים מופרדים?
ג'נסן: זה בדיוק כמו בפרק שבובי מת. המעריצים כעסו מאוד אבל זה הפך לאחד הפרקים הכי טובים בסדרה!
ג'ארד: הפרק "Death's Door" הוא הפרק הכי אהוב עלי.
ג'נסן: זה כל כך גאוני, עם כל כך הרבה כאב וכל כך הרבה חרטה. הרגשתי כאילו, אלוהים, לא היה לי שום מושג שהסדרה הזאת הולכת להיות כל כך טובה. הלוואי שעבדתי קשה יותר. אני חייב לומר שהפרק הכי אהוב עלי כרגע הוא
"Time after Time", כשדין חזר אחורה לשנות ה-40 עם אליוט נס (Eliot Ness) כדי לצוד מפלצות. תפרו לי תחפושת שהיתה כל כך מגניבה.

8. אתם חושבים על הסוף של הסדרה? האם יכול להיות סוף טוב לבחורים?
ג'ארד: הם לא הולכים ללכת לעבר השקיעה כשהם חושבים לעצמם: "מגניב, הרגנו את כל המפלצות, עכשיו אנחנו נוסעים להוואי". הסוף היחיד של הסדרה שישמח אותי הוא סוף בסגנון: "Butch Cassidy and the Sundance Kid".
ג'נסן: הם חייבים לסיים בצורה מדהימה. אני רוצה סוף שובר לבבות. אחד הדברים הכי טובים בדמויות הללו זה שהם ילחמו עד הסוף. זה נותן משמעות להרבה מאוד אנשים. היו אנשים שסיפרו לי: "כשהייתי בבית החולים צפיתי בסדרה שלכם וזה עזר לי להמשיך להילחם".

9. הדמויות הם כל כך חלק מהחיים והעולם שלכם. זה יהיה כמו להיגמל מהרואין כשתאלצו לעזוב אותם מאחור?
ג'נסן (צוחק). אני אצטרך להתאשפז במכון גמילה כדי להפטר מדין אחת ולתמיד. זאת תהיה תקופה ארוכה מאוד של דיכאון.

10. אתם לא תוכלו להפטר אחד מהשני?
ג'ארד: (צוחק). אנחנו נהיה חברים הרבה יותר טובים כי כבר לא נמאס אחד אחד על השני ולא נהיה עייפים מלראות אחד את השני כל יום, כל היום.

משי22

New member
תודה רויטל!

איזה ראיון חמוד שלהם!

הכי אהבתי את המשפט של ג'נסן: "זה כל כך גאוני, עם כל כך הרבה כאב וכל כך הרבה חרטה. הרגשתי כאילו, אלוהים, לא היה לי שום מושג שהסדרה הזאת הולכת להיות כל כך טובה. הלוואי שעבדתי קשה יותר" ... ואת זה שהוא יצטרך להתאשפז במכון גמילה כדי להפטר מדין...

למעלה