ראיון מיני-מלי - חלק א'

ראיון מיני-מלי - חלק א'

הגעתי לראיון לבושה בחצאית קצרה בהירה, וחולצה שחורה צמודה, סנדלים על עקבים, משהו שייתן קצת יותר נוכחות ל- 167 הסנטימטרים שלי. קבעתי עם אחד מהשותפים במשרד, לשעה 11:00 בבוקר ביום שישי, יום בו בדרך כלל המשרד סגור. אני לוחצת על לחצן האינטרקום בכניסה למשרד והוא פותח לי את הדלת. מושיטה את ידי ומציגה את עצמי, לחיצת היד שלי תמיד מרשימה, ואני מרגישה את לחיצת היד שלו איתנה משלי לא פחות. מחייכים, שיחת נימוסים קצרה. הוא מוביל אותי לחדר הישיבות, ומביא איתו שתייה קלה. בחדר שולחן ארוך מבריק, מעץ כהה, נמשך לאורך החדר אל קיר זכוכית שמשקיף לכיוון הים של ת"א. יום אביבי והראות נהדרת. אני פונה לכיוון החלון כדי להמשיך את שיחת הנימוסים הקצרה ולשבור את הקרח. אני לא ממהרת. הוא נעמד לידי ואני מגניבה מדי פעם מבטים לעברו, קולטת אותו בוחן את גופי. אנחנו מתיישבים בקצה השולחן, הוא כמובן בראשו ואני בכיסא הראשון האפשרי לידו. הוא גבר בגיל 40 בערך, מרשים וגבוה, מגולח ראש, לבוש חולצה מכופתרת ועניבה. המשקפיים משוות לו מראה אינטליגנטי משהו. לאט לאט, תוך כדי שיחה, אני מאבדת את הריכוז בנושא שלשמו באתי. כל נושא הראיון נראה לי שולי, ולכן אין לי בעיה לממש את הפוטנציאל האדיר לביצוע המזימה שלי..... עכשיו כשרק שנינו פה. יושבת רגל על רגל, הוא מביט לכיוון רגליי מידי פעם ומבטו עדין. הוא מביט בי ומחייך ואני שמה לב איך הוא מאבד את העניין והריכוז. גם אני גולשת בתשובות שלי לנושאים אחרים..., אנחנו מצחקקים ומתבדחים..., בורחים לחלוטין מהנושא הרשמי. לרגע הוא שותק, בוהה בקורות החיים שלי, ואני מנצלת את ההזדמנות, מתרוממת מהכיסא שלי לאט לאט לעברו. נשענת מולו על השולחן, רגליי צמודות, ונצמדות לשלו, שירגיש. הוא מניח את הניירת על השולחן ומביט בי רציני. חיוך קטן בורח מבין שפתיי והוא לא מתרחק ממני. הוא ממתין.

ראיון מיני-מלי - חלק ב'

אני נפטרת מהנעליים שלי בשנייה. המיני חושף את הרגליים היפות שלי, ואני מניחה את כף רגלי על הכסא, ליד רגלו. אני רואה את החום עולה בו ואיך הוא נדלק. רגלי מפוסקות מעט ואני חושפת את עצמי לעיניו, גורמת לו להושיט יד אל ירכי החשופה, והוא מלטף אותה. הוא מתקרב אלי עם הכיסא שלו ומחליק את ידו אל התחת שלי... ומגלה שגם הוא חשוף, כי אני עם חוטיני. אני מושיטה יד אל העניבה שלו, מושכת אותו אלי לנשיקה מערבלת לשונות, תאוותנית, עוצרת נשימה. הלהט שבי מתגבר ואני מרגישה את הכוס שלי מתרחב. אני שומעת את הנשימות שלו בזמן הנשיקה... הוא מתרומם ממושבו, מצמיד אותי אליו, כשהוא מחליק את ידו השנייה במעלה הרגל שלי, אל הלחי השנייה של הטוסיק שלי. מחזיק את האגן שלי צמוד אליו, ורגלי מתפשקות סביבו מחבקות אותו. אני פורמת את העניבה שלו ומעיפה אותה ממנו, והוא מעביר את אצבעותיו אל מתחת לפסי החוטיני שלי, ומושך אותו למטה... מסיר אותו ממני... הוא מתיישב על הכיסא ומניח את שתי רגלי משני צדדיו. הכוס לי מתרגש ונוזל... הריח עולה בנחיריים שלנו, מסמם אותנו... ועכשיו ירכיי פשוקות מולו, החצאית מופשלת מעט מעליהן...והוא מגלה את הכוס שלי, שהרטיבות מנצנצת בו... הוא כורע על ברכיו לפניי, ידיו חובקות את ירכיי והוא מצמיד את שפתיו אל הכוס שלי. ההתרגשות עולה, לראות אותו מתענג ומענג. מגע השפתיים שלו חם ונעים לי...... הוא מעביר את הלשון שלו לכל אורך החריץ הרטוב... מתענג על המתיקות שלי ושואף את הריח.... אני נשענת לאחור על מרפקי, מביטה בו, מחייכת ונושכת שפה תחתונה.... הוא שולח את לשונו לתוכי....מלטף איתה את הדובדבן שלי... לשונו מציירת מעגלים קטנים סביבו, עולה ויורדת עליו... מדמיינת את המגע שמענג אותי וממיס אותי. הוא מצרף את ידייו למשחק המענג הזה...יד אחת מעסה את התחת שלי, מועכת אותו קצת, והשניה מכוונת לכוס הנפוח והרטוב שלי. הוא מטייל עם אצבע אחת, ואח"כ מחדיר אותה, ועוד אחת ועוד אחת, מענג אותי מבפנים ומבחוץ ואני משחררת אנחה צווחנית קטנה, משתחררת מהמרפקים שלי ונופלת על הגב.... כל השלחן הריק מאחורי. הלשון שלו משחקת עם הדובדבן שלי, האצבעות שלו נכנסות ויוצאות ממני, מחליקות על הרטיבות שבי, והנשימות שלי מתקצרות. הוא מרגיש את הרעד בירכיי, ומגביר את קצב המשחק. עוטף את הדגדגן הנפוח שלי בשפתיו מוצץ ומלקק, ושוב ושוב...מוצץ... ומלקק... ומזיין אותי עם האצבעות שלו. פתאום הוא מפסיק וקם על רגליו. מושך אותי לעמידה ומסובב אותי עם הגב אליו, הודף אותי לכיוון הקיר. אני נשענת מעט קדימה...מבליטה כך את התחת שלי לאחור, החצאית עדיין עלי, והוא מרים אותה וחושף את התחת שלי. אני מביטה מעט אחורנית, הידיים שלו כבר לא נוגעות בי, ואני רואה אותו פותח את החגורה שלו בשניות, והמכנסים שלו צונחים למטה והזיין שלו משתחרר... הוא נצמד אליי מאחור, מרגישה את הזיין שלו מתחכך בי, והידיים שלו מחליקות מתחת לחולצה שלי אל השדיים שלי, לפטמות הזקורות שלי. הוא נצמד אלי יותר והזיין שלו מחליק אל עבר החריץ שלי, נוטף הרטיבות.... מתחכך בין שפתיי ואני דוחקת את עצמי אחורנית, אליו, בנסיון להרגיש מעט יותר ממנו. הוא מגיב אליי והודף את עצמו קדימה, חודר אליי בתנועה אחת ארוכה... הנשימה שלי נעצרת והוא מתחיל לזיין אותי...מוריד את ידיו מטה ותופס אותי במותניי, מונע אותי מלזוז... מקבע אותי ונכנס אלי ויוצא, בקצב אחיד. בהתחלה לאט לאט... מקשיב לקצב הנשימות שלי... ומתחבר אליהן. אני מביטה אליו והוא מצמיד את שפתיו אל פי. אנחנו לא מתנשקים אבל נושמים את אותו אויר בדיוק. הנשימות שלי מתגברות ומגניחות את האויר ממני החוצה.... הוא מקשיב לכל קול שיוצא ממני ומגביר את הקצב שלו למשהו מטורף. הכוס שלי מתגרה ומתפנק על כל גירוד של הכובע שלו בתוכו... בכל תנועה הגוף שלו מכה בתחת שלי, הגוף שלי נהדף כלפי הקיר, ואני דוחקת את הקיר ממני כדי ליצב עת עצמי ולקבל את הכוח שלו אלי..... שולחת יד אחת לענג את עצמי, הוא קולט ומאיט..... כ"כ מגורה ונפוחה, אני גונחת וברגע הנכון מבקשת ממנו "יותר מהר...יותר חזק..." גניחות קלות שעולות עוד ועוד בקולי, נפלטות בנשימות קצרות ממני החוצה.... הוא מגביר את הקצב גם.... עד לסוף המיוחל... המתנשף, הזועק, המתפרק והמענג כ"כ......

כמו שפירסינג בפיטמה1 אומר...

אוףףףף טסה למקלחת.... מה רק להם מותר להצהיר ?
כתבת מגרה ומחרמן

../images/Emo8.gifרוSטביף מותק, למה לא סיפרת לי על

כתביה של "הולכת לאי בוד"
ככה
התחרמת לבד ולא סיפרת לי
Sינטה

Sינטה מקסימה שלי...

כשסיפרת לי אתמול שאת קוראת חלק מן הפנטזיות, חשבתי שלא תחמיצי את כתבי ה"הולכת"... חוצמזה, אולי אני מתחרמן לבד לפעמים, אבל מממש... רק איתך
רוSטביף

הלשונאי

New member
לא קיבלת??? באמת???

טוב...צ'מעי מה נעשה... קחי מספר ושבי כאן בצד... ננסה להכניס אותך לתוך התור
... נתחשב בגילך המתקדם, ובזה שאת מפנטזת כל הזמן
...

הי ../images/Emo13.gif

שמחה שאהבת את מה שכתבתי/חוויתי (מחק את מה שנראה לך ממש מיותר וזניח
)... צפה מתישהו בקרוב לעוד סיפור... ואני מקווה שהוא יהייה מגרה לא פחות מיזה. Sינטה

למעלה