ראיון ל 5 א

• פותח הנושא helu
  • פורסם בתאריך

helu

New member
ראיון ל 5 א

יש לנו פגישה ל5 א,צרכים להביא עוד פעם תעודת נישואים,תעודת יושר וכ'ו??מה צריך להביא בדיוק?

elicoz

New member
תסתכל שרשור אחד מתחת... רשימה ל-א/5 שאני הכנתי

1. מכתב בקשה אישי לקבלת א/5, טופס בקשה אש/3 לשינוי סוג אשרה, טופס בקשה מר/1 לקבלת תעודת זהות, טופס בקשה אש/4 רישיון לישיבת קבע, 3 תמונות חזותיות עדכניות ותצהיר חתום (נספח א בנוהל 5.2.0023).
2. הוכחות למרכז חיים, תלושי שכר, חשבונות ארנונה/מים/גז/חשמל 6 חודשים אחורה, תדפיסי בנק, חוזה שכירות/קניה, קבלות על רכישות, אישור עיריה מתוך טופס אש/6, תצהיר של בעל הדירה מתוך אש/6, פוליסת ביטוח רפואי (במידה ויש) וכל דבר קטן עם השם של הזר.
3. תמונות משותפות שצולמות לאחרונה, מכתבי המלצה מחברים ובני משפחה.
4. תיעוד רשמי מקורי: תעודת לידה, יושר ומצב אישי - כפי שהוצגו בעת פתיחת התיק (זה יחזור על עצמו אני מניח עוד הרבה)
5. דרכון זר תקף ל-6 חודשים לפחות, תעודת זהות של הישראלי, נוכחות שני בני הזוג בלשכה.

אני בעצמי כרגע נמצא לפני א/5 ויש לנו ב/1 עד סוף השנה, גם אני רציתי לשאול את השאלה הזאת אבל בנתיים יש עוד זמן עד לקביעת התור ואני רק אוסף מסמכים לקלסר האישי שלנו (אפילו עשיתי דף שער יפה עם דגלי מדינות
)
אם יש משהו שפספסתי, אשמח אם חברי הפורום יוסיפו. בכל מקרה תקרא את הנוהל 5.2.0023 שבו מפורט גם ההליך בנוסף לרשימת הטפסים הדרושה, כמובן הכל משתנה מלשכה ללשכה אז רצוי גם להתקשר אליהם ופשוט לשאול.

בהצלחה

למעלה