המממ
היה מלחיץ
שאלו אותי מדוע אני מעוניינת ללמוד את התחום, וכיצד אני יודעת שאני מעוניינת מכיוון שלא התנסתי בו בעבר. מצאתי את עצמי מפעילה את כל הגלגלים שיש לי בראש על פול ספיד כדי להשתהות עם התשובה כמה שפחות. ניסתי "להתחנף" כשנשאלתי על קורסים שאהבתי בלימודיי וציינתי את הקורס של המראיין למרות שכן אהבתי אותו (יחסית)! הוא עשה פרצוף כציינתי את הקורס שלו והרגשתי פדיחה... כמה יותר ברור זה יכול להיות
אמרתי שאני מעוניינת לעשות תיזה אז נשאלתי האם כבר יש לי איזה שהוא ראיון, אמרתי שלא ו"תירצתי" בכך שאני כרגע עסוקה עם סמינריון ולא חשבתי על זה. הוא ביקש שאפרט על הסמינריון, הסברתי מה שאלת המחקר ו-הופס גיליתי שעשיתי שם טעות. הוא שאל אותי אם X נחשב Y ורק אחרי ששאל בעצם נפל לי האסימון שלא. נו טוב... לפחות ניצלתי מטעות מטומטמת שהייתה גוררת ירידה בציון ומוציאה אותי טמבלית. אז יצא משהו חיובי מזה! נקווה לטוב... הוא אמר שמקבלים תשובות כבר שבוע הבא, קודם טלפונית - באופן לא רשמי ובהמשך - רשמית. חבל שאני לא מצליחה להזכר האם אני שאלתי אותו מתי מקבלים, או שהוא אמר מיוזמתו, כי זה מעלה בי תהיות האם גם כאשר התשובה שלילית גם מודיעים על כך טלפונית ואז - אם הוא אמר שאני אקבל תשובה כבר שבוע הבא ועוד טלפונית אולי זה אומר שעברתי. בכל מקרה, אני אנסה לא לחשוב על זה, ופשוט אתן לדברים לזרום מעצמם
תודה על ההתעניינות!!!