ראיון למלגות

pizpiza

New member
ראיון למלגות

היי, אני חדשה פה, מתחילה ללמוד באוניבריסטת חיפה בשנה הבאה. זימנו אותי לראיון בעוד שבועיים בערך למלגה "קרן ידידי רווה רביד" (אני מקווה שכתבתי את השם נכון - לא יכלו להמציא שם יותר טוב?) יש למישהו מושג מה שואלים? איך צריך להתכונן? אני אשמח לקבל עצות ממי שמכיר. אני קצת גדולה בשביל תואר ראשון (בת 26..). יש מצב שזה יפריע להם?

stkachov

New member
לא יפריע

המלגה שמה דגש על פעילות ומעורבות חברתית, לכן אם את מבוגרת יחסית, יכול להיות שהספקת לעשות יותר מבחינה זו ולכן זה אפילו יתרון. אם יש לך שאלות ספציפיות, את יכולה לפנות אלי בפרטי.

deathcaster

New member
את לא גדולה בשביל תואר ראשון

המוסכמות החברתיות האלו עוד ישגעו אותי אני מכיר אנשים יותר מבוגרים ממך וממני שעושים תואר ראשון... אין גיל ללימודים

pizpiza

New member
ומבחינה חברתית?

תודה
השאלה היא אם מבחינה חברתית זה לא מוזר ללמוד עם צעירים ממך בכמה שנים טובות. הפרש הגילאים הוא די משמעותי - אני עברתי כמה דברים בחיים עד שהחלטתי ללכת ללמוד.. אתה יודע. אני ממש מסכימה שאין גיל ללימודים.. עובדה, בקרוב גם אני אהיה שם..
בכל מקרה, מקווה שיצליח לי בראיון של המלגה!

deathcaster

New member
תגובה

"מבחינה חברתית זה לא מוזר ללמוד עם צעירים ממך בכמה שנים טובות" - אם ישנה בעיה, מקורה רק בך... כלומר זה כנראה אינדיבידואלי אני הסתדרתי מצוין ואני בקשרים טובים מאוד עם חבר'ה מהתואר הראשון ומסתדר מצוין עם החבר'ה מהתואר השני. מצד שני הכרתי 2 חבר'ה בתואר הראשון שהיו בערך בני גילי, והם היו ממש איומים, כנראה שזה בסופו של דבר עניין של אופי. "אני עברתי כמה דברים בחיים עד שהחלטתי ללכת ללמוד.. אתה יודע" - וכל קשר בין זה ללימודים זניח, תאמיני לי. בהצלחה (בראיון ובלימודים)

מֵירַב

New member
אני הייתי מתחילה לפחות ברחרוח באתר שלהם

קליק ככה בשביל לקבל רושם ראשוני. ואם כבר הצצת שם - סליחה
ואין גיל להתחלת לימודים...

pizpiza

New member
עשיתי קצת סנופינג באתר שלהם...

נראה מאד נחמד ודווקא די מגניב. צירפתי את הכתובת אם יש מי שמעוניין... מצד שני, ראיונות זה תמיד קטע מפחיד - לכי תדעי מי יושב שם ממול.. אבל תודה בכל מקרה, אתם נורא חמודים
פיצפיצה

amitk80

New member
לכי בתחושה כיפית

אמנם לא עברתי לזה ריאיון אבל יצא לי לעבור שני ראיונות עבודה ולי תמיד אמרו שצריך לבוא במחשבה כיפית וחיובית והכל יהיה בסדר. לדעתי גיל 26 זה לא גיל מאוחר להתחיל תואר ראשון. זה מאד תלוי. מה את מתחילה ללמוד? בהצלחה, עמית

stkachov

New member
מנסיון אני יכול להגיד לך

הנפשות הפועלות הן מאוד נחמדות, ואין לך לך ממה לחשוש. שיהיה בהצלחה

למעלה