ראיון למוקד

ראיון למוקד

שלום! זומנתי לראיון עבודה במוקד שרות (דינמיקה קבוצתית) רציתי לדעת אם יש לכם כמה עצות לראיון שכזה ?

איתמר770

New member
אל תתאכזבי...

רוב האנשים לא מתקבלים. וכמו שאמרה לי פסיכולוגית בקבוצה כזו שהייתי (באורנג') "המאפיינים שאנחנו מחפשים הם מאד ספציפיים, ומתקבל רק מי שמתאים בדיוק. מצד שני יכול להיות שהמאפיינים ישתנו בעוד חצי שנה.". דוגמא קטנה- עברתי דינמיקה כזו בנטויז'ן לעבודה במוקד שירות טכני, ושם פסלו אותי בגלל ש"נראה לנו שלא תוכל להתמודד עם התנגדויות בטלפון". המצחיק הוא שבמשך 3 שנים בצבא זה מה שעשיתי יום יום. יותר מ-12 שעות ביממה. להתמודד עם התנגדויות בטלפון. מה לעשות אבל הדברים שאת הכי פחות חושבת עליהם - הם יכולים לקבוע איך הפסיכולוג/ית תתייחס אלייך. בכל מקרה, מקווה שתצליחי. ואם לא, את תמיד מוזמנת להכנס לאתר שלי... (היות ובדינמיקה קבוצתית אתה נקבע לפי איזשהו משהו לא מוגדר, וגם לא בטוח שהוא נכון. אחרת הוא לא היה משתנה כל כמה זמן. החלטתי לפנות לכיוון אחר.).

shimi25

New member
אז ככה......

קודם כל מזל טוב על הדינמיקה הראשונה שלך ...:) לי היו כמה כאלו .. הרבה חברות עושות מפגשים כאלו וכדומה .. מה שבעצם עושים בדינמיקה קבוצתית משמע כך...... יושבים קבוצה של ח'ברה המעונינים להתקבל לעבודה כל שהיא . ושם ישנו מן מנחה שכזה .. כל אחד בתורו יציג את עצמו מול כל האנשים ... לאחר הכרות מהירה של כל האנשים בחדר נפתח מן דיון כזה על כל נושא שיש למנחה ובעצם הוא רוצה לראות את יכולות החב'רה שקבוצה..(דיבור,עינינות) אחרי דיונים כאלו ושונים המנחה או המחנים מחלקים את כל האנשים בחדר לקבוצות .... ואז נותנים מן "משימות שונות " המשימות באות להראות להם(המנחים) כייצד את משתלבת עם הקבוצה שלך והאם את מעלה ראיונות (לא חובה טובים).. העיקר בדינמיקה קבוצתית חשוב מאוד להראות ולא להראות ..... להשתתף אבל לא בהגזמה .. בקיצור לשחק אותה שם ... מאוד רצוי להתחיל להרגיש בנוח שם בקבוצה .. אחרי הכל כולם שם "לבד" כדיי מאוד ליצור קשר עין או בכלל לשוחח עם אנשים לפני הכניסה לדינמיקה שכך יהיה לך יותר קל לתקשר כשאת נמצאת בפנים .. יש לאכול טוב לפני ,להיות עירניים והכי חשוב לחייך .. ולא להתרגש.. להראות נוחות מאוד חשוב... ישנם גם שלביי ניפוי .. את תרגישי ממש כמו בתוכנית ריאלטי (חחח) בד"כ בדינמיקה קבוצתית המנחים כבר יודעים איזה מן סוג של אנשים הם מחפשים .. זהו ברמת העיקרון . שיהיה לך המון הצלחה...

למעלה