ראיון לאזרחות

argentina3

New member
ראיון לאזרחות

היי כולם,
אשמח לקבל עזרה ממי שעבר את השלב הזה, אנו מוזמנים לראיון לקבלת אזרחות לאחר שהגשנו בקשה ביוני. מישהו יודע האם צריכים להביא לראיון את כל הסט מסמכים של הצהרות, חשבונות, מכתבים, תמונות וכו'?
אודה לכל עזרה מאחר ובלתי ניתן לתפוס אותם טלפונית .
תודה!

קרלטון

New member
אבל כיוון שאת קוראת לזה "ראיון"

אני לא בטוח אם לכך את מתכוונת או לשלב מקדים. אצלנו אם אני זוכר נכון ה"ראיון" (שנעשה לכל אחד בנפרד) התבצע בעת בקשת האזרחות.

argentina3

New member
זה הראיון

אנחנו הגשנו את הניירת לבקשת אזרחות ביוני כשהארכנו את הא/5, התקשרו אלינו בספטמבר לקבוע ראיון/שימוע לדצמבר. לא אמרו אם מקבלים את האזרחות אחר כך במקום או לא. יש לו ויזה עד יוני 2014. אני לא יודעת אם עליי להגיע לראיון עם כל הניירת הקבועה.

קרלטון

New member
אוקיי

אם לא קיבלתם מכתב רשמי הביתה שמתאם מועד לקבלת אזרחות אז זה לא מה שהתייחסתי אליו למעלה. אני לא חושב שאתם צריכים את סט המסמכים הרגיל שכן כבר עברתם את הפרוצדורה הזאת ביוני והארכתם בשנה, אבל אני מצטער שאני לא יכול לתת תשובה חד-משמעית.

nok13

New member
גם אנחנו

היי אנחנו באותו מצב-- ישששששש...
נאמר לי ע''י איימן הפקיד וגם סבטלה הפקידה שכבר הגשנו את כל המסמכים לפעם האחרונה באוגוסט (ויזה נגמר בנומבר אבל הלכנו באוגוסט בגלל חגים וכאלה) ועלינו להתייצב ב29 נובמבר סניף י-ם לעבור עוד ריעון ואז כנראה בסביבת מרךץ יש (או אין)אזרחות. לא בטוח מה הקף השימוע אבל עם מיירת גמרנו מעבר להטופס בקשה לאזרחות שהיינו צריכים לחתים אצל נוטרין עבור סכום סימלי גדול והוא המליץ לבעלי לרשום מכתב למה הוא לא רוצה לבטר על האזרחות הזרה (תאילנד) -כי יש משפחה שם בלהבלהבה...
אז אנחנו מחכים.
ויש לשלם על חידוז חידוש הויזה (שלמנו) 175 ש''ח לבינתיים והאזרחות זה עוד 600 ש''ח או מהשהוא כזה.

nok13

New member
לא צריך

אבל יש סעיף כזה על האם במקרה .... אז האם מבטרים... אני אסרוק את הטופס אבל יש אזה ניסוח שם שהוא קצת מוזרה בקשר לזה... אז כמובן מסמנים את המשבצת שכתוב שלא מבטרים.... זה לא נשאל זה כתוב בטופס.

nok13

New member
באוגוסט הבאתי הכל כאילו שזה הבקשה

לשימוע הרגיל
כל הג'נק הרגיל: כל המסמכים של החברים מכרים תקציב אישי שלי מכתב מהקיבוץ שאני חברת משק וגרה שם תמונות וכדו'. אבל אמרו לי שאנחנו כבר לא נצטרך לפגישה של נובמבר. אני שאלתי גם את סוטלנה וגם את אימן (סניף י-ם). רק ניירת שחתמנו עליו מול עורך דין....של הבקשה לאתאזרחות אבל אני תמיד מביא איתי עוד תמונות וכאלה. הכי מאצבן זה אחרי כל זה נצטרך לעשות חידוש של התעודת זהות של בעלי (עשינו ביומטרי בין הראשונים לא מפריע לי) אז אמרו שהכל זאת צריך עוד פעם... כאילו שיש לנו זמן לזה כל הזמן.

argentina3

New member
אני מקווה שיהיה בסדר

אנחנו כבר הבאנו את כל הניירת החתומה על ידי עורך דין והבקשה של ההתאזרחות ביוני, ובטלפון הם אמרו לנו שזה ראיון לפני אישור הבקשה.. אני מאוד מקווה שאני לא אגיע בלי ניירת ואז תהיה איזה פשלה...
תודה רבה על עזרתך!

למעלה