ראיון חדש של ג'נסן

פרימיירה לבלאדי ולנטיין של ג'נסן

מראה יפה וחורפי אך קצת יותר מדיי קז'ואל לדעתי האישית
מה דעתכן?

חמודי..

וואי פעם הייתי כמעט מתעלפת מתמונות חדשות של ג'נסן ועכשיו אני פחות..לא כזה התלהבתי מאיך שהוא נראה..משום מה הוא נראה שזוף כזה..

ופגישת מחזור עם ג'סיקה אלבה!

שלהזכירכם שיחקה לצידו של ג'נס במלאך שחור לפני כמה שנים! מעניין איך היה להם להיפגש..במיוחד אחרי שגילו שג'סיקה היתה כזאת מגעילה בתקופת הסידרה.. אה והבלונדה זאת ג'יימי קינג שגם משחקת בסרט.. ג'סיקה נראית נוראי! כמו איזה סבתא..

Charmed Or

New member
את לא יכולה לעשות לי את זה!../images/Emo112.gif

אני באה לפתוח את ההודעה ולמצוא תמונה של ג'ארד וג'נסן מתנשקים או משהו. איכזבת אותי קשות! וואו, ג'ן מתלבש בגיקיות-יתר לאחרונה. כה סקסי.

G Baby

New member
הוו מזל טוב באמת! ../images/Emo3.gif

ותודה על כל התמונות דיינוש!

אוי אהבתי ת'ראיון..

וואי איזה כיף העדכונים האלה זה ממש ג'נסן WEEK חחח.. בטח גם לג'ארד יהיה בקרוב מלא ראיונות כי גם לו יש סרט אימה בדרך (FRIDAY THE 13TH) את של ג'ימי קימל הכי פחות אהבתי.. אהבתי ממש בתוכנית של בוני שהוא סיפר על האחיין שלו לוגן המתוקי ועל אימא שלו שהם שלחו לו מכתבים כל חודש..פשוט מקסים! ואהבתי בתוכנית של ההיא השניה שהיא שאלה אותו על חברה שלו דניל ואם הולכת להיות חתונה והוא לא ידע מה לענות חחחחח..לא ידעתי שהם כבר שנתיים וחצי ביחד! שמתם לב שלכל הראיונות הוא לבש אותו דבר? הוא לא חשב שאנשים ישימו לב?

אוי והקטע שהוא סיפר

על השיחה שהוא שמע בין פאריס הילטון וניקי אחותה..דיי הוא קרע אותי
איזה אהבלות הן

G Baby

New member
חחח יא מצחיקה..

הוא לובש אותו דבר, כי נדמה לי שהוא התראיין לכולם באותו יום..פשוט התעצל להחליף בגדים.. וואי אבל הקטע עם פריס וניקי באמת היה קורע! תודה על כל הסרטונים

כן תיארתי לעצמי

שהוא הצטלם להכל באותו יום אבל זה עדיין לא אומר שהוא לא היה צריך להחליף בגדים בדרך
בבקשה ותפסיקי להתחנף ובואי ניפגש כבר לפני שמתחילה תקופת ה"אין חיים"=פסיכומטרי שלי..

למעלה