ראיון חדש עם עפר

ראיון חדש עם עפר../images/Emo63.gif

הוא לא יורד מהכותרת בזמן האחרון
הראיון מאתר NRG: http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/751/787.html לא משנה כמה הוא מתראיין, זה אף פעם לא אותו הדבר... תמיד מגלים עליו דברים חדשים
ד"א היום בחדשות בערוץ 22 יש כתבה על מאחורי הקלעים של הסרט "איים אבודים".

אסתר, ידעתי שיעלו לאינטרנט!

בכל מקרה שומרים לי את העיתון, אני אתן לך כשאני אראה אותך. ותודה על העידכונים..אני אראה.

esterosh

New member
את מלכה!!!!../images/Emo47.gif

חחחח פשוט העלו את זה מאוחר..אז חשבתי שכבר לא יעלו... בכל מקרה תודה רבה... חחחח ואיזה כותרת מפחידה...מלחיץ לראות אסתר, ועוד עם סימן קריאה..כזאת רשמיות...
סחטיין על מעריב שהעלו..

תפסיקי לפחד ממני חחחחחחחחח

טוב חוץ מהעיתון......היום אני מתחילה את בקשתך המיוחדת!וסיימתי אתמול את הציור של פו..אני צריכה להראות לך...

esterosh

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gifתודה אסתי ../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

למה אף אחד לא הגיב לכתבה? אפילו לא אמרתם לאסתי תודה...

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifתודה ../images/Emo9.gif

אז רגע לפי מה שהיה כתוב בסוף הכתבה, יש לו חברה?

esterosh

New member
כנראה שכן...

אבל אצלו אי אפשר לדעת כמה זמן זה ימשך חחחח
סתם סתם העיקר שיהיה מאושר

עכשיו../images/Emo13.gif

הלכנו לחגוג יומולדת לחברה ואז אכלנו במסעדה סטייל מקס:) יאמי יאמי

esterosh

New member
משאלה שהגשימה את עצמה!../images/Emo164.gif../images/Emo47.gif

קודם כל ,הייתי חייבת למצוא כותרת שתתאים להרצל שלי ,
כפרעליו! חחחח
איף איתכם יצאתם ממש מעפנים..אף אחד לא הגיב על הראיון...אפילו לא כתבתם תודה
כמו שאתם רגילים,או לפחות להגיד שהתמונות יפות. אתם עצלנים ברמות!
אז קודם כל שוב תודה לאסתי,(אני ממש חיפשתי את הכתבה הזאת ...חשבתי שגבר לא יעלו אות.) דבר שני..איזה תמונות יפות!
אז אחרי שמילאתי את חובתי.. הגיע הזמן לדבר על הפרט השולי הזה..נו הדבר הזה שמתייחסים אליו שקוראים כתבה...כן אני יודעת זה מאוד מוזר אבל יש קטע כזה שמתייחסים לתוכן..נו לכו תבינו בני אדם.. זה מה שמעניין אותם תוכן חחחח
בגדול הכתבה הייתה מעניינת ואפילו היו כמה וידויים מרגשים.אבל היו כמה דברים שלא עברו טוב. כמו שציינתי כבר..הכותרת "לא מוצא את האקזיט"כזאת בנאלית ומשעממת ,יכלו למצוא משהו הרבה יותר מתוחכם מעניין או לפחות שמתאים לתקופה..דיי אקזיט זה זיכרון ישן נושן (זיכרון טוב
אבל עפר כבר הרבה אחרי זה..)אז למה להכניס את זה לכותרת? מלבד זה,אני חושבת שיובל אברמוביץ בתור מראיין לא הצליח להוציא מעפר יותר מידי,אולי סגנון הכתיבה או העריכה או עצם העובדה שהם מכירים (הם עבדו ביחד באקזיט) נראה כיאלוהוא עשה לו את "החיים קלים",כמעט לאורך כל הראיון הוא לא שואל שאלות קשות,ובכלל כל האינפורמציה זה מה שעפר מחליט לחשוף מרצונו החופשי,וזה לא שהוא לא חשף,אבל זה אחרת אם הוא היה נשאל על זה..זה פשוט עפר מדבר,אין ממש דו שיח. וזה קצת מרגיש אחרת בתור ראיון. חוץ מזה אם חושבים על זה,את כל הסיפורים האלה כבר קראנו בראיונות אחרים,עכשיו אני יודעת שלא כולם קוראים את כל הראיונות שלו,ושקצת קשה לחדש אם בערך כל חודשיים עושים עליך כתבת חיים שכאלה בעיתון,אבל לא הייתי מציינת את זה אם זה לא היה מוצג כיאלו עפר חושף את עצמו יותר מתמיד,והנה דוגמה-"בסופו של דבר, רק בגיל 18 וחצי עשיתי את זה. שתבין, לא הייתי סופר אטרקטיבי באותן שנים", הוא שב ומסגיר פרט לא מתוכנן. "נו, מה יהיה איתי? למה אמרתי את זה? אתה יודע הרי הוא סיפר על זה כבר במספיק ראיונות ואפילו הראה פעם תמונה מהרשיון נהיגה שלו של התקופה הזאת,אז זה לא שהוא חושף את זה לראשונה,פשוט זה נראה שגם בראיון הזה הוא מחפש נקודות השוואה לדמות (במקרה הזה זה חסה,הדמות באיים אבודים,אבל בראיונות קודמים הוא מצא קווים לתום שלייפר ולפני זה לכפיר אונגר..) אז כן הוא שחקן טוטאלי,אבל יש פה גם קצת יחצנות שלא עוברת כל כך חלק. גם האמת שקשה לי להאמין שהוא בא לראיון וכיאלו "סחטו "ממנו אינפורמציה, וזה דווקא מחמאה, זה לא שאני מזלזלת לרגע בכנות שלו,אין ספק שזו אחת התכונות הבולטות והטובות שלו אבל לפי דעתי כל מילה שיוצאת מהפה שלו כל כך מתוכננת ומחושבת,ובכלל זה לא הראיון הראשון שלו (לדעתי זה גם מעבר לראיון העשירי שלו חחח) אז אני כמעט בטוחה שכל מילה שנכתבה בראיון ,נבחרה ע"י עפר והתאימה לו להעביר מסר או רושם מסוים,כי נו הוא הרבה יותר מתוחכם מהמראיין. ובכלל הוא זה ששלט בראיון. ולא שיש בזה משהו רע,אומנם הוא דיבר על אותם נושאים אבל חשף עוד קצת פרטים והרחיב מנקודות מבט אחרות,פשוט היה פחות אתגר בין המראיין למרואיין. ועדיין זה יצא אחלה ראיון והיו נקודות מאודות אמתיות וכנות למשל את הקטע הזה מאוד אהבתי"הייתה גם תקופה שהייתי קמצן. לא הייתי מוכן לשלם על מסיבות, ואם שילמתי הייתי מקטר על זה שהוצאתי כסף. היום אני כבר הרבה יותר לארג' עם עצמי והסביבה, למרות שבחיים לא הייתי במינוס. אני לא חי מעבר ליכולות שלי. יכול להיות שזה נובע מכך שההורים שלי תמיד חיו מעבר למה שיכולנו. עשר שנים חיינו בתוך בית משתפץ, כי הכסף הלך להנאות החיים. הבית נראה כמו אתר בנייה וזה עצבן אותי". דווקא החלק הזה מלמד הרבה על האופי שלו ובכלל זה נראה כמו וידוי אצל פסיכולוג. או הקטע הזה-"עבדתי על עצמי בהרבה גזרות. לא תמיד הייתי כן עם כולם. ההיסטוריה שלי לא חפה משקרים עם אנשים שהקיפו אותי, אבל גם מזה למדתי. אני לא טלית שכולה תכלת אבל שואף להיות ישר עם כולם. הבנתי שאם אהיה נחמד וחביב לבריות אני רק ארוויח מזה. לאט לאט התחלתי לשחרר קצת מעצמי ולהיות נחמד, עד שהתחלתי לקבל בחזרה מהסביבה. "זה היה תהליך שבנה את עצמו. אחד הדברים המשמעותיים שזכורים לי היה שהחלטתי להסתפר אחרי שנים שהיה לי שיער ארוך אסוף בקוקו. זה אולי נשמע דבילי, אבל היה לי קשה להסתפר. הרגשתי כאילו שאני מוותר על הדבר היפה היחיד שיש לי". בקטע של השיער הארו אני מסכימה איתו,ו אין ספק שזה אחד הדברים היפים שיש בו
עכשיו ברצינות,לא הרבה אנשים מסכימים לחשוף ככה את החולשות שלהם ,ולא משנה מה המטרה. אבל יותר מכל הפתיע אותי הקטע שהוא ויאיר לא ביחסים כאלה טובים,לא הפתיע אותי שהוא דיבר על זה,יותר הפתיע הסיפור עצמו,כי כיאלו נראה שדווקא עפר מסתדר ואהוב על כולם,וגם יאיר מסתדר עם כולם,ודווקא הכימיה שלהם אחד עם השני פחות טובה. זה ממש חבל כי הם כל כך דומים,וזה באמת היה נראה לי מוזר שעפר התארח בכל תוכנית אירוח שקיימת ודווקא לרעש הוא לא בא,דווקא יכול להיות מעניין לראות את שניהם ביחד על המסך... מי יודע אולי זה עוד יקרה. ואולי הייתי ביקורתית אבל היי ""אמרתי לך, אמת זה דבר שמאוד חשוב לי. כזה אני. לא יכול להחזיק שום דבר בבטן".
היה לי ממי ללמוד חחחחח
טוב זהו בערך,היו לעפר כתבות יותר טובת אבל היו לו גם פחות טובות,ובכל מקרה בכל מצב תמיד כיף לקרוא ראיון איתו,אז העיקר שכתבו עפר בלי ו' ושמו תמונות יפות(זאת במיוחד ------
(התספורת והזקן כל כך מתאימים לו!!!
) את כל השאר במילא שוכחים
זהו ..עד לפעם הבאה

esterosh

New member
באמת מזל חחחח../images/Emo6.gif לא נורא לקרוא זה טוב ../images/Emo8.gif

למעלה