ראיון חדש עם ג'יליאן!!!

orityemini

New member
יש לה באמת עיניים יפות

"מה אין לכולם עיניים מתחלפות"? אררררררגגג...או שג'יליאן נאיבית נורא נורא או שהיא באמת לא עושה עניין מהעיניים הכחולות שלה. הכי יפה לה ללבוש בגדים כחולים ולהיות עם שיער יחסית כהה. הבלונד באמת עושה לה עוול לעיניים. ואגב, לדעתי מהשוואה עם הפיילוט (בכל זאת אותה תספורת כמעט), היא הרבה יותר יפה עכשיו.

aerynsun

New member
לגבי הבלונד

היא אמרה שעם הבלונד היא היתה תחת מסכה, אנשים פחות זיהו אותה...אז אפשר להבין. אבל היא כל כך יפה עכשיו עם הג'ינג'י, הרבה יותר יפה מפעם. בעצם לא הרבה יותר יפה מפפעם כי גם בתיקים היא היתה יפהיפיה אבל היא פשוט נראית שלמה יותר, נראית יפה נקודה.

Gilliana

New member
אני גם חושבת שכך יותר יפה לה

מה שמזכיר לי "תאונת עבודה" שקרתה לי עם צבע לשיער - קניתי משהו חדיש בניו-יורק ואחרי שסוף סוף השתמשתי בו (בהתלהבות רבה יש לציין) - גיליתי שהפכתי להיות פנינה רוזנבלום מס' 2. כל כך הזדעזעתי שלמחרת בבוקר רצתי למספרה כדי לסלק את הזוועה.

Gilliana

New member
יוווו מאיר...

אני חייבת, אבל חייבת לראות אותך בבלונד פנינה רונבלום!

Ice Age

New member
טוב

חשבתי שאני צריך להיות נחמד ולהשתתף בדיונים, גם כאלה שאני לא אוהב. אז ניסיתי להשתלב.

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד מאיר, יישר כח על המאמץ - אני מאד מעריכה.

muldercrushed

New member
ברור שג'ינג'יות שולטות יותר...

סתם אמרתי באופן כללי.. חולה על ג'ינג'ים...

scoutlavie

New member
זה מחזיר אותי לימים של תיקים

היא באמת נראית מש דומה לסקאלי, במיוחד בעונות 8 ו-9. עוד לא יצא לי להוריד את הראיון כי אני לא בבית אבל התמונות ממש יפות.. וזה באמת מצחיק שהעיניים שלה מתחלפות, אני זוכרת פעם שהם היו ממש סגולות... צילה, שהגישה היום סוף סוף את הסמינריון שלה!

למעלה