ראיון חדש עם ג'יליאן!!!

orityemini

New member
ראיון חדש עם ג'יליאן!!!

שלום לכולם! ג'יליאן התראיינה ממש עכשיו (היום או אתמול) לטלוויזיה הבריטית (על מנת לקדם את הסידרה החדשה שלה בבBBC.) אבל מה שבאמת רציתי לומר זה שהיא חזרה לתספורת של סקאלי מהפיילוט!! לא ג'ינג'ית אלא גוונים חומים כאלה ופחות או יותר באותו אורך! היא אמרה בראיון שכשהיא ראתה את התוצאה הסופית היה לה פלאשבק מטורף לפיילוט של אקספיילז ושזה באמת לא היה מתוכנן. חוץ מזה היא יפהפיה ומדהימה מתמיד (ושיקום מי שיראה את הראיון ויגיד אחרת!) והיא אכן משתבחת לה עם השנים... שווה הורדה...ראיון משעשע (ידעתם שהיא מתעלפת מסרטי אימה?) ומציקים לה גם פה לגבי הסרט של תיקים... מקווה שהלינק יהיה עדיין פעיל כי זה בכל זאת YOUSENDIT.com http://s61.yousendit.com/d.aspx?id=3DOE1T696CADP3LHBO21648743

Gilliana

New member
אורית, את יודעת שזה רק מחזק...

... את עניין הסרט, כן? אחרת מה קרה שפתאום היא החליטה לחזור לתספורת הישנה? (עדיין לא ראיתי, הקובץ רק יורד עכשיו). אני מניחה שזה עניין של שבועות ספורים עד שמתחילים לצלם. לגבי "מתעלפת בסרטי אימה" - הבאתי את הראיון הזה איתה הנה לפורום לפני שבוע בערך. היה וויכוח שלם מהעניין הזה ב-GROUP שאני כותבת בו בארה"ב - בהזדמנות אספר לכם כי זה באמת סיפור ארוך ודי מופרע.

orityemini

New member
כן, אנשים באמת חשבו שזה לא הגיוני

שהיא תתעלף מסירטי אימה הרי היא בעצמה כיכבה בסידרת אימה במשך תשע שנים!! היו אנשים שהיו בטוחים שזו סתם שמועה, אבל היא אישרה את זה בראיון הזה וטענה שהיא התעלפה רק פעם אחת בבית קולנוע (במהלך סצינה בסרט מיליון דולר בייבי ובעלה היה צריך להרים אותה ולקחת אותה מחוץ לבית קולנוע) וכל השאר בבית
נו, בחורה רגישה...

muldercrushed

New member
אבל מיליון דולר בייבי..

זה לא סרט אימה.. הסרט מאוד יפה ומרגש אבל להתעלפ? נראה לי שהיא קצת over sencitive...

orityemini

New member
זה באמת לא סרט אימה...

ולמרות שלא ראיתי את הסרט אני חושבת שאני עצמי לא הייתי מתעלפת (ממנו או משום סרט אם כבר). היא באמת אובר סנסיטיב כמו שאמרת... אני גם חשבתי שהידיעה הזו נכונה ושהיא כן מסוגלת להתעלף מדברים כאלה בגלל שזכרתי שהיא אמרה פעם שכשהיא היתה סטודנטית היא שמעה ברמן עצבני שתיאר לחבר שלו מה הוא הולך לעשות לחברה שלו שבגדה בו והתיאורים שלו גרמו לה לרוץ לשירותים הקרובים ולהקיא את נשמתה...נו מתיאורים...היא מאלה שכנראה אסור להראות להם פרק מניטפק אחרת תפרח נשמתם. ולחשוב שהיא שרדה תשע שנים כאלה... מה שאהבתי בראיון הזה באמת היה שהיא סוף סוף השתחררה והתנהגה כמו עצמה ולא חישבנה לאף אחד. התסרוקת שלה שם מאוד מאוד סקאלי וזה גרם לי להתגעגע (בעיקר לעונה ראשונה LOL).

muldercrushed

New member
גמני מאוד אהבתי ת'ראיון..

וגם את התסרוקת שלה.. וגם את המבטא שלה.. שמת לב שבקליפ השני מתוך הסדרה החדשה היא נראה קצת כמו שילוב של שר ומריל סטריפ?

Gilliana

New member
כן, סביב העניין הזה...

היה באמת הויכוח וכמובן שאני תמכתי באותה ידיעה ואמרתי שאני משוכנעת שהדבר נכון - עכשיו מסתבר גם שצדקתי

aerynsun

New member
תודדדדדדדדדה

ג'ילי חזרה לעצמה!!!! וואו! היא נראית שיגעון עם התסרוקת הזאת. ועכשיו אני בהחלטה מלאה מסכימה שהג'ינג'/חום הרבה יותר יפה לה מבלונדיני. היא פשוט נראית חיוורת עם הבלונד. הראיון היה ממש מעניין. דיברו על העיניים שלה שהם מתחלפות, גם לי זה קורה. חולצה כחולה, עיניים כחולות. חולצה ירוקה או גוונים של ירוק עיניים ירוקות. הנה משהו משותף לי ולגי'ליאן...חחח ומיכל, ג'יליאן גרה בלונדון כבר 3 שנים אולי היא שכנה של קלאודיה בלאק

eve6

New member
עיניים נוצצות, התעלפויות...

נראה לי שהיא בהריון וזה מה שדוחה את הסרט השני של תיקים. (תאמינו לי, יש לי חושים לדברים האלה - נכון aerynsun?
) טוב, אולי בעצם לא... אחלה ראיון, סופסוף ג'יליאן לא מנסה להיות פקאצה אנגליה מצוייה, אלא פשוט היא עצמה (פחות או יותר).

anatxf

New member
גם אני חשבתי

שהיא בהריון, ברגע ששמעתי שזה קרה 3 פעמים. נו, time will tell. ענת :eek:)

Gilliana

New member
מאיר!!! אני קוראת אותך לסדר ../images/Emo88.gif

רק כדי לסדר לך את האוזן - יש נשים שיולדות גם ב-"גיל המופלג" 45.

Ice Age

New member
רגע

זו סיבה לדחות את הסרט? מקסימום שיכניסו סצנה שהיא נעלמת אחרי חטיפת חייזרים או משהו כזה...

Gilliana

New member
אני לא חושבת...

היא ממש לא נראית בהריון. ולדעתי גם כל עניין התספורת קשור לסרט - היא אמרה באופן חמקני למדי שהשינוי הוא לצורך איזה סרט שהיא עומדת לעשות. היא גם די התחמקה מתשובות ענייניות לגבי הסרט של תיקים. נראה לי שהבמאי אמר לה...

muldercrushed

New member
חולה על מבטא בריטי...

שלא לדבר על זה שהיהה לי שיא המוזר לראות אותה מדברת במבטא בריטי אבל אחרי שהיא אמרה שהיא גדלה שם עד גיל 11 אז השתנה לי קצת.. בכל מקרה נכון שהיא נראית בקליפ השני מתוך bleak house כמו שילוב של מריל סטריפ ושר?

muldercrushed

New member
חולה על העיניים שלה!!!

כיף לכם.. כל המושחתים עם העיניים הבהירות.. רק אני נתקעתי עם עיניים חומות. אניוואי.. ראיתי את הראיון .. מדהים חבל"ז!!!!!!! השיער שלה מדהים ככה העיניים שלה מדהימות בכלל ואם היא תעז לחזור לבלונד (שעושה אותה כמו ברבי ממוסחרת ובכלל לא מייחד אותה) יהיה לה עסק איתי..

למעלה