ראיון במגזין Out.

Jagged chaos

New member
ראיון במגזין Out.

ממה שהבנתי - Out זה מגזין שמיועד לקהל ההומוסקסואלי והוא הומוריסטי. אלאניס נשאלת בעיקר על הנטיות והחוויות המיניות השונות שלה. זה חלק מתורגם מהראיון, שכולו יתפרסם בפברואר. התרגום הזה לא שואף להיות מדויק מילה במילה, אלה את הרעיון. מראיין: הי, אלאניס. נחשי מה? יש לך קהל מעריצים הומואים גדול. אלאניס: יש Musto: Hi, Alanis. Guess what? You have a big gay following. Morissette: I love it. מראיין:כמה אחוזים מהקהל שלך הוא הומוסקסואל? 90%? אלאניס: אין לי מושג כמה How much of your audience would you say is gay? Ninety percent? I have no idea what percentage. מראיין:יותר מ-90%? אלאניס:בטח! הם האנשים היחידים בקהל. (צוחקת) More than 90%? Yeah! They’re the only people in the audience. [Laughs] את מגדירה את עצמך כסטרייטית ברורה? אלאניס: אני סטרייטית. היו לי שנים שניסתי,זה היה נפלא וממליצה לכולם. אני חושבת שזה טקס יפיפה מעבר לבחון את הטעם שלך ומי אתה. Do you consider yourself strictly heterosexual? I consider myself heterosexual. I had my years of experimentation, which were very lovely and I’ll highly recommend to anyone. I think it’s such a beautiful rite of passage to test the waters and get a general sense of who you are and what your preferences are. מראיין: זהו? אלאניס: בשבילי. אני לא יודעת מה זה בשביל אנשים אחרים. That’s all it is? For me. I can’t say what it is for other people. בשבילי, זה היה מאוד "סטרייטי" - 'טקס מעבר יפיפה' ישר לצ'לסי (המקום בבריטניה שנראה לי נכנס החוק לנישואים הומוסקסואלים..) אלאניס: בשבילי, זו ההתאהבות שלי עם הבנזוג שלי (ראיין ריינולדס) מראיין: לנצח? אלאניס: אני מאמינה שכן. לפחות זו המטרה שלי. איפה שנות הניסיון שלך? אלאניס: איפשהו בשנות ה-20 שלי ובהתבגרות. למעשה, ההתנסות הראשונה שלי עם אישה היתה כשהייתי ממש צעירה. היינו באותו הגיל. אני קוראת לזה 'סקס של ילדים'.. הכל ניסיוני, זה בסדר. When were those experimental years? In my 20s—and teen years too, actually. My first experiences with women were when I was really, really young. We were all the same age. I consider it sandbox sex—if everyone’s little, it’s OK. To read the complete interview with Alanis, pick up the February issue of Out.

AlanisJunkie

New member
חחח../images/Emo13.gif חמודה.

שתלך על אישה, הרבה יותר יהלום אותה מראיין הזה...

למעלה