ראיון אישי סתם?

ראיון אישי סתם?

בצו ראשון שלי, לפני 5 חודשים, בקשו ממני להכנס לעשות ראיון אישי. הייתי נורא מבוהלת שהבנתי את זה בגלל שלא ביקשתי קרבי, ואפילו עוד לא היה ידוע לי הפרופיל בגלל איזו בדיקת דם שעשיתי(לא יודעת אם זה הכי קשור). בקיצור, בכלל לא הייתי מוכנה לזה. נכנסתי לחדר עם חיילת שעוה את הרעיון ושאלתי אותה למה הביאו אותי לעשות ראיון. היא אמרה לי שזה איזשהו סקר של בנות בראיון או משהו כזה, שזה לא יחשב, ושאני סתם מבזבזת שעה שם. הרעיון הלך לי גרוע ושיווקתי את עצמי בצורה נ-ו-ר-א-י-ת, אבל התנחמתי בזה שזה כולה בזבוז זמן. עכשיו שאני לא מקבלת זימון לשום דבר אני תוהה עם זה השפיע לי על הקב"א. אז יכול להיות שיש דבר כזה ראיון בשביל סקר שלא פוגע לי בכלום?

Amazing18

New member
אם אני לא טועה..

כל מי שהמספר האישי שלו נגמר בספרהמסוימת נראה לי 7 אז הוא כאילון עובר זריקה אחת יותר, או שאלונים או סקרים אפילו ביום השחרור.. עוברים מלא סקרים ושאלונים כי אלו בעצם האנשים שעוזרים לסטיסטיקות של צהל [בנושאי הריון, השמנה, הטרדה מינית וכאלה..] אממ נראהלי :|

MyVelouria

New member
מה קשור? איזו הנפצה

במקרה הספרה האחרונה במ.א. שלי היא 7, ובמקרה גם אני עברתי ראיון אישי בצו ראשון אבל מה קשור זריקה אחת יותר? מה זה ההנפצות האלה? מאז הצו הראשון לא פנו אליי בשום צורה שהיא לצורכי סטטיסטיקה. ולכותבת ההודעה: בגדול עושים את הראיונות האישיים האלה לבנות רק במידה ויש זמן (תחשבי - יצאת יחסית מוקדם מהמבחנים במחשב נכון?), וזה לא משפיע עליהן, זה לסטטיסטיקות - לראות מה בנות רוצות לעשות בצבא, איך הן רואות את עצמן וכו' וכו'. אין לך יותר מדי מה לדאוג ש"הרסת לעצמך" כי בצבא רק מה שמתועד להם בתוך המחשב זה מה שקובע, ואת הראיון איתך אפילו לא מסכמים על דף וזה לא נכנס לשום רקורד שיש לצבא עלייך.

Amazing18

New member
תפסיק להשתמש במילה הנפצה סתם.

זה בדוק. לא יפנו אליך במהלך השירות כי המדגם לא יעבוד! לדוגמא- סקרי בנושא השמנה, כמה עולים או בעצם יורדים בצבא, כמה נשים נכנסות להריון או כתוצאה מהריון יוצאות מהצבא? הטרדות מיניות, סקס, אופי. הכל. זה מדגם צבאי, מאיפה נראה לך שידעות אחרונות מביא ת'כותרות ש35% אחוז מהבנות נכנסו להריון במהלך שירותן הצבאי ב3 שנים האחורנות [סתם משפט כן?, או כפי שאתה אוהב - הנפצה] הזריקות היו פעם לבדיקות השפעות גופניות, ובוא תגיד את זה לאחותי שזו הנפצה כשהיא בעצמה עברה את זה. אז חלאס לבלבל סתם ת'שכל, אני לא אזרוק דברים בלי בסיס.

MyVelouria

New member
איזה זריקות בדיוק??

אמרתי שלי גם עשו ראיון בצו הראשון וגם המ.א. שלי מסתיים ב-7 אבל שום זריקה ושום בטיח. בנוסף את אמרת שעוברים "מלא סקרים ושאלונים", ואני אמרתי שבתור אחת שעברה את מה שכותבת ההודעה עברה, לא עברתי "מלא סקרים ושאלונים", רק הראיון הקצרצר ההוא וזהו.

Amazing18

New member
מה את כאילו לא מבינה?

ביום השחרור! שחרור... השתחררת כבר? לא, נכון? אז לא תדעי עד יום השחרור. לא גיוס, לא מהלך שירות צבאי. שחרור בקשר לזריקות, היום כבר לא עושים. פעם [ואני מדברת על לפני אממ.. שמונה שנים בערך? אולי פחות, אחותי עברה את זה ] נהגו לעשות זאת כנראה.

MyVelouria

New member
יופי

ביום השחרור שלי הם יכולים ללכת לחפש את יודעת מה... ומה שאת כתבת שעושים מלא סקרים ושאלונים זה נשמע כאילו במהלך השירות כי רשמת "אפילו ביום השחרור". וחלאס כבר עם הפורום המעצבן הזה, מה כל אחד נהיה לי פה מבין גדול ומתחיל עם צעקות, זה פשוט מגוחך זה א-י-נ-ט-ר-נ-ט לילה טוב

Amazing18

New member
אף פעם לא אמרתי שאני מבינה גדולה

ואיזה גופו בדיוק מראה על טון גבוה? מוזר. את צודקת, זה כולה אינטרנט אל תקחי ללב לילה טוב

יופי../images/Emo13.gif

זה מבאמת נשמע כמו סקר על "מה בנות רוצות לעשות בצבא". המראיינת לחצה עלי הרבה עם השאלה הזאת. תודה!

למעלה