ראיה לשיקריות התורה

the new L

New member
ראיה לשיקריות התורה

אם התורה הייתה נכונה, הרי שהיה אלוהים, ומי שהיה מפר את מצוותיו היה זוכה לעונש. עכשיו, אני נכנסתי לאינטרנט ביום כיפור, ללא ספק חטא לפי התורה. נכנסתי לאייסיקיו, פגשתי מישהי, דיברנו, ותוך שבועיים היא הפכה להיות חברה שלי ואנחנו נורא נורא מאושרים ביחד -> התורה לא נכונה

איילת1974

New member
בטח שנענשת

והנה העונש שלך: עליך לכתוב 100 פעמים- יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור- ואל תעשה העתק הדפק- כי אני אדע את זה. אז קדימה לעבודה.

the new L

New member
תגובה

יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור יותר לא אכנס לאינטרנט ביום כיפור

the new L

New member
אחרי

שקראתי את העונשים הצפויים, אני לא רואה סיבה למה לא להמשיך בדרך חיי ולהמשיך לחטוא
חוץ מזה, יכול מאוד להיות שאם אני אחטוא אתה תיענש

דוד170

New member
אני לא יענש בגלל שאתה חוטא.

ואתה לא תקבל עונש אם תחזור בתשובה. ואם תחזור בתשובה מאהבה העבירות יהפכו למצוות.

אלי ו.

New member
מי סיפר לך שיש שכר ועונש מוחלט

בדת היהודית? מי שסיפר לך לא קרא את הרמב"ם או אפילו את ספר איוב. לפיכך ה"ראיה" שלך היא חסרת משמעות.

למעלה