ראטלין בחופה - כן או לא?

ראטלין בחופה - כן או לא?

שבט שלנו מתחתנת אוטוטו ודיברנו על ראטלין במעמד החופה לעבור את הארוע בלי פיצוצים... הצעתי שנשאל פה את המנוסים יותר. מה אתם אומרים תודה על תשובתכם!

1ron

New member
מזל-טוב

בודאי לקחת ריטלין בחופה!זה ארוע שכדאי שייזכר במלואו ולא רק בקטעים בגלל מקומות של ניתוקים.

פרחיה2

New member
במינון יותר נמוך יחד עם רסקיו!

והמוווון מזל טוב. תזכו לאושר ולעושר, הקימו בית נאמן בישראל. והביאו ילדים הרבה!

שבט

New member
../images/Emo51.gif לכווולם וזה מה שאני חושבת

נגיד שעל השיעמום של כל הברכות בחופה אתגבר
( בכל מקרה בטח אחשוב על מאה אלף דברים אחרים ולא אצליח לעקוב אחרי כל מה שיאמר)חוץ מיזה אחרי 3 שנים של הרצאות ארוכות ומשעממות במכללה,זה קטן עליי(מקווה). האמת שהסיבה העיקרית לקחת רטלין היא כדי שהפתיל יתארך קצת וכך אולי ימנעו חיכוכים למינהם עם הסביבה שגם בעצמם סביר להניח יהיו קצת הסטרים. הכי באסה יהיה לריב עם מישהו או שמישהו יעצבן אותי ביום הזה
ולגבי הזיכרון שהעלו פה כמה... על זה לא חשבתי וזה ממש נכון הרי גם ככה אומרים שלא זוכרים הרבה מהחתונה אז עם זיכרון "מעולה" כשלי בטח לא אזכור כלום.אז זאת סיבה חשובה ביותרררררר
טוב נווו יש לי עוד שבוע וחצי לחשוב על העניין, למרות שיש גם את החינה עוד שבוע, אולי אעשה ניסוי מקדים ביום הזה ונראה מה יהיה

zivadina

New member
התרגשות זה כמו ריטלין

ולכן לא בטוח שהיא תצטרך. אולי, בעצם, לזמן החופה, אם הרב מאריך מדי בקריאה. בכל אופן, היא צריכה לחשוב איך ההתנהגות שלה בארועים מרגשים, ולשקול לפי זה. הקשיים הרגילים בהפרעת קשב הם בביצוע "משימה פאסיבית, משעממת שחוזרת על עצמה". אני מקווה שמעמד החופה לא ייכנס להגדרה הזאת.

דליה.ד

New member
עם רסקיו היא תהיה זומבי בחופה

פעם אחת לקחתי רסקיו והייתי זומבי אמיתית יום שלם (ועוד בקנדה בעת שליחות והייתי צריכה לנאום ולייצג את מדינת ישראל......נשמעתי כמו מסוממת, לא זוכרת כלום, לקחו אותי למיטה וישנתי 16 שעות רצוף....כבר חשבו לאשפז אותי!). בקשר לחופה ריטלין במינון יותר קטן יעשה את העבודה - אני מקווה.

b a r b a i m a

New member
דליה-גם אני לוקחת לפעמים רסקיו

ומעולם לא קרה לי את מה שאת מתארת. אולי באמת ערסקיו לא משפיע טוב עלייך? אני הייתי ממליצה לה כן לקחת רסקיו אך לעשות ניסוי יומיים שלושה לפני כן ולראות את ההשפעה.

שבט

New member
דליה- זה נשמע מפחידדד../images/Emo5.gif

לפחות את לא זוכרת כלום
כשאני לקחתי רסקיו פעם אחת לפני טיסה לחו"ל זה בכלל לא הזיז לי. ולגבי מינון נמוך ממה שאני לוקחת בד"כ ברטלין עושה לי תופעות לוואי.

שבט

New member
זיוה- חסר לו שיאריך כולם יברחו לו

ולא רק אני... יש עוד כמה אצלנו במשפחה ולהם יש את התוספת החביבה של H מה שבטוח שלזה דאגנו מראש- בחרנו רב שידוע שעושה את החופה כמו שצריך לא באריכות ולא בזלזול. מה שנקרא קצר ולעניין!

../images/Emo151.gifממליצה לשבט המתוקה מאוד

לא לקחת ריטלין ביום המרגש הזה. ההתרגשות תעשה את שלה והיא צריכה להנות, לא נותנים ציונים בחופה- רק טבעת
(אתם לא יודעים כמה אני מתרגשת עבורה...) סופרים את הימים, שבט..

regi n

New member
המון מזל טוב, ואין צורך בריטלין

בעלי שהוא ADD קשה שלא זוכר כלום, זוכר כל רגע של היום שלפני החתונה ואת כל מה שהיה במהלך החתונה (אני לא זוכרת כמעט כלום, לדעתי הייתי שיכורה מהיין של הקידוש בחופה). הוא לא לקח ריטלין באותו היום וביום שלפניו כי האדרנלין עשה את העבודה. המון המון מזל טוב.

שבט

New member
חיוכונת, באמת מזל! בלי ציונים

ביום החתונה. ואם כבר רק על השמלה, עליה בטח אקבל 100
תודה על ההתרגשות מאמנת מקסימה שלי לפחות זה סימן שנראה אותך בקרוב

פרחיה2

New member
הבן שלי התרגש מאוד לקראת

מסיבת הסיום בגן. הוא ידע את התפקיד שלו בהצגה בעל פה, והיה נלהב. ובכל זאת, למרות שהוא עדיין לא בן שש וגם עדיין לא מקבל ריטלין, ולמרות שהשתתף יפה מאוד בהצגה בלי להתבלבל או להילחץ, ברגע שתפקידו נגמר, הוא התחיל לעופף. ראיתי אותו בריקוד, ובשאר הפעילות מסתכל לכל הצדדים, לא שם לב, ומעורפל משהו. היתה לי הרגשה שלו היתי נותנת לו חמישה מ"ג, הוא היה נהנה מהמסיבה הרבה יותר כי היה רואה הכל והיה ממוקד וחווה יותר דברים. אז נכון שהלחץ וההתרגשות הם כמו ריטלין, אבל אחרי החופה, כשהענינים נרגעים , בא שלב הריקודים והאוכל, ואז הכלה הלא ממוקדת עלולה לפספס קצת ולא לזכור אחר כך מה היה ואיך היה - מזל שיש צלם... המווון מזל טוב שוב.

spidergirl

New member
אני חושבת שבלי

אני משתמשת בריטלין להכל, ממש הכל, זה עוזר לי בין השאר לווסת את הרגשות ולהתייחס בענייניות. אבל יום החופה הוא יום כל כך מרגש, לא הייתי רוצה להפסיד טיפת רגש ולחוות אותו במלואו. בסה"כ, שבט לא ילדה ואין בעיות התנהגות כך שאני לא רואה מה העדרו של הריטלין יזיק.

למעלה