ראו 13-9

liron50

New member
ראו 13-9../images/Emo58.gif

כמעט כל סוגי הקרבות התוכנית נקבעו על ידי רולטה (מסובבים רולטה שיש בה כל מיני סוגי קרבות) ואיפה שזה נעצר זה סוג הקרב שיתקיים. בהתחלה אורטון וסינה עומדים ליד הרולטה ונקבע שהקרב ביניהם יותר מאוחר יהיה קרב שולחנות. בהמשך נקבע קרב ברולטה קרב הכנעות בין המיז לדניאל בריאן, אחרי כמה דקות המיז יוצא מהזירה וטוען שהוא פצוע ולא יכול להמשיך ולכן אלכס ריילי יחליף אותו. בריאן מכניס את ריילי תוך בערך דקה. בסיום הקרב מיז מנסה לתקוף את בריאן, אבל בריאן משתלט עליו ומבצע עליו את ה-crossface. נקבע קרב bodyslam בין אדג' לאוון בורן, אדג' מנצח בקלות ואחרי שהקרב מסתיים הוא מבצע ספיר לבורן. מתקבלת הודעה מה-GM שבגלל הפעולה הזו של אדג' הוא ייאבק בקרב bodslam נוסף נגד מארק הנרי, קרב שבו הנרי מנצח תוך 2 דקות. לאחר מכן תחרות שירה וריקודים בין Rtruth ואייב לבין טד דביאסי ומריס.... נראה לי שאין מלים לתאר את הפאדיחות שדביאסי ומריס עשו שם. אחרי השירה והריקודים לפני שהקהל הספיק לבחור מנצח עברו לקצת היאבקות. קרב counts fall anyware בין שיימוס לג'ון מוריסון. אם מוריסון מנצח הוא תופס את המקום של ג'ריקו בקרב האליפות. ג'ריקו מתערב בקרב ומכה במוריסון עם כסא ובכך עוזר לשיימוס לנצח. לאחר מכן, ג'ירקו מתיישב על הכסא במרכז הזירה ואומר שהוא לא מתכוון לעזוב עד שה-GM יחזיר אותו לקרב האליפות. לבסוף הוא מחזיר אותו בתנאי שינצח את ההארט דייניסטי ב-handicapmatch בקרב בתוך כלוב. (ועל הדרך הוא הפך את הקרב האליפות לקרב אלימינשיין- ממשיכים להתאבק עד שכולם פרט לאחרון מודחים). בקרב של ג'ריקו הארט דייניסטי מנסים לצאת ביחד מהכלוב אלא שרק דוויד הארט מצליח וטייסון קיד נשאר להתאבק לבד מול ג'ריקו שבסוף מכניע אותו. עוד קרב ביזרי - גולדוסט נגד ויליאם ריגל בקרב "החלפת מקומות" כל מתאבק צריך לבוא עם התלבושת של השני. גולדוסט מנצח. בסוף אורטון נגד סינה. במהלך הקרב כל 5 הנקסוס מתערבים ומושלכים על שולחנות. גם ג'ריקו ואדג' מתערבים ומושלכים על שולחן. שיימוס מתערב וחוטף FU מחוץ לזירה. לאחר מכן סינה מנסה לבצע FU על אורטון ולזרוק אותו על השולחן, אבל אורטון מושך אותו באוויר כך שסינה נופל על השולחן

liron50

New member
תוצאות בלבד

דניאל בריאן מנצח את אלכס ריילי בקרב הכנעות(ריילי החלףי את המיז אחרי שזה טען שהוא פצוע) אדג' מנצח את אוון בורן בקרב bodyslam, ומיד לאחר מכן מפסיד באותו סוג קרב למארק הנרי תחרות שירה וריקודים בין Rtruth ואיב לבין דביאסי ומריס שיימוס מנצח את מוריסון בקרב counts fall anyware. ג'ריקו מנצח את ההארט דייניסטי בהנדיקאפ בתוך כלוב ובכך חוזר לקרב האליפות ב-NOC. גולדוסט מנצח את ויליאם ריגל בקרב מתחלפים. אורטון מנצח את סינה בקרב שולחנות.

myaron

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

הסטיפולציה שאם ג'ריקו לא זוכה באליפות הוא עוזב את ה WWE עדיין רלוונטית?

liron50

New member
בתוכנית

ג'ריקו אמר שהוא מתחייב לצאת מ-NOC כאלוף. ואגב במהלך הישיבה שלו בזירה הוא שוב איים שאם לא יחזירו אותו לקרב הוא יעזוב, וה-GM שלח לו הודעה שהוא לא אוהב אולטימטומים כאלה. אני עדיין מהמר שבסוף NOC, אולי בתוכנית ראו לאחר מכן נראה את ג'ריקו עוזב את ה-WWE.

Nurd4Life

New member
דבר אחד על רו

וואו, הסיבוב באוויר של מוריסון היה פשוט מדהים!

liron50

New member
מדהים ומסוכן

אפשר בקלות להיפצע ככה לאיזה חצי שנה

ולמי שלא היה בטוח - Raw is Jericho

בזמן האחרון היו דיונים ולחשושים, הוא יישאר, הוא ילך, הוא עייף, הוא משעמם, והנה בא ג'ריקו והזכיר לכולנו למה אנחנו הולכים להתגעגע אליו מאד. פרומו ענק עם רגעי ג'ריקו אופייניים, הנביחות על מייקל קול, החליפה וגם קרב מעולה - פשוט כיף. עשו למוריסון בנייה קצרה ומאד מרשימה אם כי עדיין הוא סובל בעיקר מבעיה של אופי. הוא לא מצליח לרתק למסך כשהוא לא בזירה. חבל. מיז כהרגלו - ענק על המיק. טוב בפוזה של ההיל ואני בהחלט סקרן לקרב שלו מול צ'אק נוריס... נו תגידו שהוא לא דומה לו.... אלכס דיבר על רסלקראפ השבוע אז הנה קיבלנו את המנה השבועית עם וויליאם ריגל וגולדאסט מצד אחד וטרות' ודיביאסי מצד שני. הקטע של ריגל היה פשוט מהנה ומשעשע והקטע השני היה קראפ אמיתי. ריגל צריך לחזור לתפקיד ה-GM או אולי לעבור להיות פרשן, הוא פשוט בידור טהור. לדעתי הרבה יותר מסנטינו שמנסים לדחוף לנו לגרון.

liron50

New member
בקשר לרסלקראפ

אני מאד השתעשעתי מהשירה של דביאסי והריקוד של מריס, אם כי חבל שדביאסי "מתבזבז" על שטויות כאלה, לדעתי צריך למצוא לו בן זוג מתאים שילך על אליפות הזוגות

RakResling

New member
../images/Emo45.gif

ג'ריקו פשוט הרג אותי עם איך שצעק על קול "תקרא כבר וזהו חתיכת אידיוט" חח הוא פשוט ענק. גם ההחלפה של ריגל וגולדאסט קרעה מצחוק וגם דיביאסי שמנסה לשיר. כמו שאמרתי בRAW הזה היו מלא קטעים קורעים מצחוק.

JunLoveJas

New member
ידידי מלמעלה

הוצאתה לי את המילים מהפה, רק יש לי הערה אחת. מוריסון לא מעניין מחוץ לזירה ? אני חושב שאתה טועה. מה כבר יכולתה לראות ממנו OTR? כלום, עוד לא הייתה לו היזדמנות להוכיח. תאמין לי שאם היו לו יותר הזדמנויות להוכיח את האופי שלו מחוץ לזירה ולהראות שהוא ההיל הדומיננטי הייתה מדבר אחרת. מוריסון הוא "הבידור", אם זה הוא בתור היל או פייס, הגימיק שלו עושה את העבודה. (בתור היל הוא הרבה יותר משכנע -.-) יפה אם יפתחו לו פיפ שואו, או איזו פינה מעניינת, זה יכול ליהיות נחמד. ובטוח לשנות את דעתך.

tzchokim

New member
אחלה ראו! (ספויילרים)

סוף סוף ראו ללא FF (כמעט :) ) דניאלסון מכניע את המיז תוך כדי שהוא צוחק - גדול. שניהם גדולים בפיוד הזה ואני נהנה לראות גם את הקרבות וגם על המיק - אני פשוט נהנה לראות אותם. הקרב של אדג' ובורן ואחר כך מול הנרי היה בזבוז זמן, לפחות כל קרב היה דקה ככה שזה לא בזבוז גדול. קרב שירה וריקודים? איזה רעיון גדול!!! FF.... שיימוס מול מוריסון היה קרב נהדר, הקרב פשוט הראה כמה שמוריסון מעולה וכמה ששיימוס מוגבל... חבל שאי אפשר להצליח על סמך יכולת נטו... גולדסט וריגל היה קרב איכותי ומעניין, הגיע הזמן שיתנו למתאבקים האלה להראות מה הם שווים. סינה ואורטון היה צפוי כמו הסוף של ההתחלה, אבל למרות נהנתי. אולי בעתיד נראה קרב של ג'ריקו מול מוריסון שתוך כדי הקרב סינה ואורטון נכנסים ומושפלים... בסך הכל אחלה ראו

האם זה קורה??? האם זה מתחיל השבוע???

הפוש המיוחל של מוריסון, חיזוק הדמות ע"י פרקור, נצחון מרשים ומפתיע על שיימוס ונצחון עוד יותר מפתיע בליל האלופים???!!! אה, לא. זה לא. לא חשוב.

dannygoosh

New member
קטע מצחיק

לפני שראיתי את התכנית וראיתי את הכותרת שלך ישר חשבתי "פוש למוריסון?"

RakResling

New member
../images/Emo58.gif

RAW אדיר לא היה יותר מדי רסלינג אבל היו מלא קטעים מצחיקים רצח. אחלה ME שוב אורטון יוצר סופר אובר כנראה זה אומר שבNOC שיימוס שומר.

HOT SPOT 2010

New member
../images/Emo58.gifדעות על משהו

ג'ון מוריסון!!! ואוו. פארקור, דרך מעולה להבליט את הדמות של ג'ון מוריסון. מאוד אהבתי את כל העסק של הפארקור, יש לי קצת ידע בדבר הזה, ככה שמאוד אהבתי את זה. מוריסון הדהים אותי בקרב הזה, חבל רק שזה לא באמת פוש. ת'אמת התוכנית הזו של RAW הייתה ברובה די טובה.

elvis18

New member
דעות על רו

נהנתי מאוד ...היה חבל"ז הקרב שולחנות הזכיר לי שיש דבר כזה בWWE שזה נחמד מצדם לתזכר ....אני כמעט ושכחתי ..מרוב הPG , הקרב של גולדסט וריגל היה מצחיק ביותר ,עד לרגע שבו הוא התחיל ואז זהיה מבאס שזה נגמר כלכך מהר ...בכותבים חשבו יותר מידי על הפאנץ ולא בדיוק הלך להם ...אני חושב שהקרב היה צריך להמשך הרבה יותר מעשר שניות.. שיימוס ומוריסון - קרב יפה ,יחסית לוו וו אי והקרבות ריקים מתוכן שהיא מייצרת לפעמים ,אהבתי את הקפיצה של מוריסון בסוף ,ואת ג'ריקו אהבתי לאללה ...הקרב אבל בכלוב של ג'ריקו ע םשתי הליצנים הארט ,היה ממש ממש לא מעניין ...והיה ברור לי שברגע שג'ריקו נשאר אחד על אחד עם טייסון קיד שהוא ינצח ..אני חושב שהם היו צריכים להתאמץ קצת יותר מיז כרגיל הופעה מעולה ,דיביאסי הפתיע אותי ,זה היה טוב ,והראפר המעצבן ר-טרוס חירפן אותי ,אני פשוט מתחיל לנוא אותו ,השירים שלו וכל מה שהוא מנסה לעשות מעצמו יענתו זמר על וכדומה פשוט מחרפן אותי כי הוא דיי גרוע ומעצבן לאללה ...שיירגע הוא לא דיאמאקס ולא טופאק ...הוא חיי בסרט כאילו שהוא כן , והשיר החדש חרא ברמות ,הקודם ע םכל העצבים שהוא מביא היה נורמלי יותר,ממש בקטנה ברור שאדג' והנרי ובורן וכל השטויות האלה זה רק כדי להמשיך לפתח את המאבק בין אדג' לג'נרל מנג'ר האנונימי ...אני מקווה שהוא יתגלה בקרוב למרות שאנ ינקרע מצחוק כל פעם שמייקל קול אומר ..AND I QUOTE חחחחחחחחחחחח והתגובות של ג'ריקו בכלל הרגו אותי היום ..היה מצחיק בטירוף,ג'ריקו פשוט אלוף,אני באמת מקווה שהוא נשאר...

GeorgeChip

New member
....

לגבי השולחנות, אני די בטוח שבלי קרבות TLC, אפשר לספור ביד אחת את מספר קרבות השולחן שהיו בוו וו אי ב2002 עד 2008, אז זה בלי קשר ל PG, זה פשוט קונספט עייף וחנוק.

liron50

New member
לגבי NOC

לדעתי אחרי שהפכו את הקרב לקרב אלימנשיין(וטוב מאד שעשו כך) זה אומר שהוא יהיה יותר ארוך ומתיש, כך שהתסריט שמיז מפסיד מוקדם את אליפות ארה"ב לבריאן ואחר כך נכנס נגד מי שמנצח בקרב ה-6 נראה מאד קרוב.

דעות לגבי ראו

הפיוד של דניאלסון ומיז פשוט מעולה, אני מחכה לקרב הזה הכי הרבה בPPV, הוא חייב לצאת ענק. מצד אחד יש את המתאבק הכי טוב בעולם, ומצד שני את מיז, שתמיד מוסיף לכל קרב ולכל סגמנט. השירה של טרות' והריקוד של איב היה מביך. FACEPALM חבל לי מאוד על אוון, היה כזה טוב לראות אותו באפר קארד, ועכשיו הוא חוזר ללואו קארד, חבל לי על הבחור הזה, אני ממש אוהב אותו. הקרב של מוריסון ושיימוס היה מעולה, קפיצה משוגעת של מוריסון. אני מקווה שימשיכו את הפיוד של מוריסון וג'ריקו, ושיהיה קצת יותר רציני. הקרב של סינה ואורטון התחיל משעמם, המשיך נחמד ונגמר טוב מאוד. פאק איך אורטון העיף את גבריאל וסלייטר, וגם הRKO בסוף, רנדי הוא תותח.

Ex Machina

New member
דעות

הקרב בין שיימוס לג'ון מוריסון היה טוב. לא יכולתי שלא לחשוב על הקרב בין רנדי אורטון לקופי קינגסטון במדיסון סקוור גארדן מלפני כמה חודשים, כשהייתה תחושה שהם עומדים לשגר את קינגסטון על טיל לכיוון המיין איבנט. אני מקווה שגם מוריסון בדרך למעלה. עושה רושם שרנדי אורטון אוכל קצת מהקריפטונייט של ג'ון סינה, כי גם הוא מקבל מאפיינים סופרמניים לאחרונה. באופן מוזר שכזה, עדיין לא ראיתי פה יותר מידי אנשים מתלוננים על זה. מה שכן, כנראה שגם זה יגיע מתישהו.

למעלה