ראו זאת גם כעצה ....

ASTROLOG

New member
ראו זאת גם כעצה ....

מבלי להשתמש במילים מיותרות , אנסח בקצרה ... אני לא דתי ולא חילוני , במשך 20 השנים עד היום שהיתה לי נגיעה בדברים "שמעבר" על כל מה שאני מדבר - ניסיתי על בשרי וזה לפי דעתי מקנה לי את הזכות לדבר ... את כל מה שרובכם בפורום מנסים לעשות מתיימרים או כבר עושים , אני כבר עברתי .... חבר´ה .... מי שלא יכול לראות את הכוחות שהוא מפעיל - בעת מעשה מאגי זה או אחר משול כמינימום למעשה ה ת א ב ד ו ת . ראיתי אנשים ( שלא עליכם ) בדור שלישי סובלים ולא יכולים לתקן את מה שבדורות קודמים קילקלו... מי שלא מוכן , ( ומוכן רק זה שיכול לתקן את מה שהוא מקלקל ) - שלא יתעסק בדברים הללו. תבנו את עצמכם קודם צעד אחר צעד... תעבדו על עצמכם , תלמדו את החוקים של העולם הרוחני - מה מותר ומה אסור תבנו לעצמכם כלים ורק אז .... בזהירות תכנסו לאותו עולם מקווה שלמישהו/הי מהאנשים בפורום הזה , דברי יעזרו אל תעשו את הטעויות שאני עשיתי .... עם הרבה אהבה - דני

morning star

New member
ומה בדיוק אנחנו מנסים לעשות?

אם לא שמת לב לדיונים פה, הם נסובים גם על נושאים של אתיקה, תפיסת עולם ובניית אותם הכלים שעליהם דיברת. מיעוט האנשים באמת מנסה לתת דברים שהם קשים לעיכול ישר על ההתחלה. שלך הנווד

ASTROLOG

New member
סליחה על אי-בהירות

הכוונה בדבריי היתה להזהיר את כל אלה שמסתקרנים ו"דוחפים שתי אצבעות לשקע" מבלי שתהייה להם ארכה מתאימה . הדברים הרבה יותר עמוקים מלעשות סתם סיאנס. רק לאחרונה הייתי עד למקרה שבחורה השתמשה בכשפים על בחור מסויים , והתוצאה היא - מוות של אותו בחור . האם אותה בחורה יודעת מה היא עושה ? האם אפשר בכלל לתאר כמה גלגולים צריך בכדי לתקן את מה שהיא עשתה ? האם ילדיה ידעו מה ובגלל מה קוראים להם דברים מסויימים ? והכל בגלל מה ? סקרנות ? רצון ? למה לסבך את החיים ? מקווה שהסברתי את עצמי - דני

Justin Angel

New member
תסלח לי

אבל אתה פשוט התגלמות הנעל בגוף אנושי מתפקד. אני אפילו לא מטיף לאנשים כאן על מתי כן ומתי לא להתחיל להשתמש במקשוף וכיצד! אני! ותסלח לי ,אבל אני רואה שאני יודע קצת יותר ממך. אנשים שהידע שלהם בא מאמונות תפלות מטומטמות וצפייה בסדרות טלוויזיה לא צריכים לחלק עצות לאלה שחיים את זה במציאות.

ג´סטין אולי מספיק לקרוא לאנשים נעל!

אני מדברת ברצינות נראה לי שיש לך תסביך. אני עדיין מחכה לבקשת ההתנצלות שלך

למעלה