ראו הוזהרתם

סיטרא

New member
מה יום מיומיים?

גם אתמול היינו בדכאון, וגם שלשום, וגם בשבוע שעבר עלינו לטובה. כך אנו נוהגים תמיד ואין לדבר סוף.

אבזץ

New member
יאללה, תתאבדו כבר וזהו

מבטיח לכם שאבכה על הקבר הטרי, אספר בדמעות שליש כמה טובים ונחמדים הייתם, כמה אהבנו אתכם, כמה אתם חסרים, איך הייתם עוזרים לזולת, איך הייתם אוהבי נשים (באמת), איך הייתם מאוננים מול פלייבוי תוך כדי הערצה אמתית וטהורה למין הנשי, אספר הכל לאט לאט ובבכי תמרורים, אבל ומספד. בהצלחה. צום קל ,

לא, לא, אני אארגן ארוחה..

מה שאני אוהבת

נפלו בעת מילוי תפקידן.

יהיה זכרן ברוך אותיות מקורבות אומרות שהיה להן שימוש עודף.

גרזילה

New member
נצל"ש-מקומות פתוחים

הכל סגור במדינה הזו עד מחר בלילה? הכל כולל הכל? בכל המקומות?

R a c h e

New member
חזרתי הביתה עם../images/Emo135.gifביד

פשוט בא לי גלידה הערב וחששתי שבחלק הלא תיירותי של העיר יהיה קשה להשיג, אז זהו, שלא ואני יושבת לי כאן עם הגלידה הטובה בעולם

ערב תשעה באב מדכא במיוחד

הלכתי עם סבתא לביכנסת (סוג של תשלום עבור הסנדווצ`ים ה מ ע ו ל י ם שהיא מכינה לי כל בוקר) ובאמתלת כאבי בטן נשיים (עובד מאוד על סבתות. גם הן היו פעם נשים) עזבתי את המקוננות הנעולות בנעלי אול סטאר. אך ברוב סיכלותי לא הברחתי בקבוק מים לחדר. איך אלוהים שברא ת`עולם. אישרר לחז``לים המשועממים את הצום באוגוסט?

barr1969

New member
לעצמו הוא שריין את הצום באוקטובר

ואת מפתח הגשמים. ואף פעם השנים האלו לא נפגשים <האוקטובר והמפתח>, אז לא הייתה לו ברירה והוא בחר את אוקטובר לחודש מלחמות וחורבנים, לבקשתם. <של חז"לינו>

אם כי לאחרונה הוא שוב חודר לשטח

האוגוסטי. יצר הדם שלו גועש. (אלוהים מת על סיפוקים מיידים)

barr1969

New member
את אוגוסט לחודש של וגו'

אפרופו סיפוקים מיידיים, אני חושבת שהוא היועץ האירגוני של דפש מוד.

בני זונות.

לרוג`ר לא הלכתי מטעמי חיסכון שהתבררו כדבילים, לאחר שראיתי את ההילה ואת הריחוף הקל שאחז באנשים שכן היו שם. לדפש היה לי כרטיס חינם (ידידים אמריקאים סרוטים זה טוב) זונות זונות זונות. צוות טכני עלק.

למעלה