ראו הוזהרתם!!!

BlogTV Police43

New member
ראו הוזהרתם!!!

ראו את זה כהודעה אישית לפני מספר ימים יצאה תוכנה חדשה הנקראת SNIPER קשה להשיג אותה אל תנסו זאת התוכנה הכי מתקדמת בהאזנות לרשת מה שהיא עושה זה כזה דבר מדליקים אותה ולוחצים על האזן לדוגמא ב TCP/IP למי שמבין מייק זה בטח יעניין אותך אבל בשניות היא נותנת לך את האיפי למה אי אומר לכם את זה כי יכול לבוא משהוא חכם כמו **** לא משנה אחלה בחור דווקא טוב לב ולסרוק את האיפי של הפוליסים ואז כל ניק רגיל שהוא רואה לסרוק ולהשוות ואין בעיה בכלל כי ככה עלו על הניק שלי המזל שלי שמי שעלה על הניק שלי הוא אחד מהבלוגים ישן דווקא ואני מכיר אותו טוב ככה שאין בעיה עם זה הוא דווקא אוהב אותי ואמר לי את זה אין לזה פתרון אז... תחשבו על משהוא
רזי 43 SNIPER LOL

BlogTV Police35

New member
איך זה מתבצע?

איך הוא יכול להעלות על ה-IP שלך אם כל התקשורת נעשית דרך השרת של תפוז? הדבר יכול להתבצע רק באחת מהדרכים הבאות: 1. יצירת תקשורת ישירה (למשל: שליחת קובץ, נטמיטינג, מצלמה). 2. התחברות ישירה לשרת של תפוז בפרוטוקול IRC, תוך עקיפת ההגנות של תפוז. 3. פירצה בשרת של תפוז שמאפשרת חשיפת כתובת ה-IP.

BlogTV Police32

New member
לא כזה מפחיד ../images/Emo98.gif

גם אם זה נכון ניתן לעלות על הניק שלך רק אם כתובת ה- IP שלך קבועה, אצל הרוב היא משתנה... וגם אם עולים על ה- IP שלך הם צריכים לחכות שמתמשים יתחברו ולהצליב את זה עם כל הכתובות של כל הניקים בתפוז עד שמוצאים התאמה... ובמקרה הכי "גרוע", גם אם הצליחו לבצע הקבלה בין הניק הפרטי שלך למספר הפוליס גם אז, מה כבר יכול לקרות? ביג דיל, יודעים את הניק הפרטי, זה לא כזה סיפור. הקיצר, שלא יפחידו *ונה ב*ין... יום טוב, גיא32.

BlogTV Police43

New member
כמה דברים

ישנם מלא פריצות בתפוז שעוד לא עלו עליהם ועם הזמן עולים עליהם כמו כן ישנה שיטת ה IRC ושיטת הלינוקס שהיא כולה על IRC פנימי ככה שאין בעיה נכון שאפשר לקבל את האי פי דרך הנט מיטינג אבל כל זה פועל גם על האפשרות שאם אני מנהל עם משהוא שיחה בפרטי אני יכול לראות את האי פי שלו גם את החיצוני וגם את הפנימי אולי לכם זה לא מהווה בעיה אבל הניק שלי ידוע ומפורסם... למי שלא יודע kupid100 כן כן בסגול ואני בן למה. ככה! אין לי בעיה שידעו עלי כל עוד אני עושה את העבודה שלי ודווקא מי שאמר לי שהוא יודע מי אני דרך הסריקה אמר שהוא מאוד אוהב אותי כפוליס... אגב מייק אם אתה צריך את התוכנה הזאת SNIPER אני יכול להשיג אותה או יותר נכון יש לנו אותה בקרב החברים גיא אתה מתכוון למשפט...: "כמו שלא מאיימים על זונה בזין לא מאיימים על פוליס במשמרת נוספת ממול המחשב"... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מצטער שרשמתי את זה ככה

למעלה