ראו הוזהרתם

j a s t i n

New member
../images/Emo2.gifווווועעעעעעעע אתמול ...

נסעתי בשברולט קופה שלי אוחחחח עליה... ו ב חצות עצרו אותי 2 שוטרות ............חושניות עם בגדי עור , אזיקים ואלה , וביקשו ממני רישיונות ..... מסרתי להם את התעודות ..... ואז , ... לקחו אותי לניידת שלהם לתחקור אישי ומעמיק עם דגש על מעמיק ..., .... תוך כדי בדיקה הכוללת כפפה הם טענו שאני מחביא חשיש .... אמרתי להם ש אין מצב אני אשכנזי וזה ...... בקיצור השוטרת הבלונדינית אמרה לחברה שלה לעשות עלי חיפוש מקיף , .. וחודרני אוו'ץ השנייה הית ה ברונטית כידוע היה לילה גשום לח ורטוב .... הגשם התדלפק על חלונות הניידת הצקה לקה התרוטטה ו ... נו הרגשתי גאווה לאומית עומדת שהדגל עלה לחצי התורן ... הצאתי להם ללכת למשחק של הנבחרת שמתקיים היום נגד קרואטיה בתמורה לכך , שיתנו לי להכניס חזיז למגרש, ... הם היו מ אוד קשוחות (אחת היתה רוסיה) אז סיכמנו על נפץ..... תוך כדי שאחת אוחזת בישבני שמתי לב שהברונטית נעלמה .. ושמעתי מהחלון דה דה דה סבטלנההה חארשו ספסיבה לה אוטובילה נייט קאקאת אוחחח התחלתי לחשוש ו מיד עם הדגל הכל ככה קר לי וזה ... אמרתי נייט לרוסיה .. ו ... יצאתי מהר לאוטו בדרך החוצה מעדתי על אבן ... ואז חטפתי מכה בראש ובדיוק התעוררתי מהחלון על הריצפה חטפתי זבנג .. ו
הלכתי להחליף חיתול לתינוק!!!! יש צדק אה?!?!!?!? סאמ'ק לשגל 2 שוטרות חושניות דוברות רוסית , ... שיגנבו לי תאוטו ולמות בעעעעעעעעעעעעע

soofgania

New member
גאס תגיד ת'אמת ../images/Emo18.gif

מה אתה מדמיין כשאתה בנסיעה?

למעלה