ראות מדהימה הבוקר אפשר היה לראות את רכס הכרמל מאיזור המרכז
י י ו ב ל ק New member 7/9/05 #5 שבת הקרובה יש מצב שנישן בכינרת למטה בין שישי לשבת מחר תינתן תשובה סופית מי שמעוניין שישרשר הודעה
ח חגי New member 7/9/05 #6 האמת זה זמן נהדר - הקייץ דועך והימים מתקצרים במהירות. נשמע הזדמנות טובה לסיים את אוירת הקיץ בטיסת ערב . אני בעד.
האמת זה זמן נהדר - הקייץ דועך והימים מתקצרים במהירות. נשמע הזדמנות טובה לסיים את אוירת הקיץ בטיסת ערב . אני בעד.
א אלעד גבעון1 New member 8/9/05 #7 אני בעד לפחות טיסה בשישי. אגב אין לי את הפלאפון שלך, אשמח אים תתקשר אלי 0544-907158
י י ו ב ל ק New member 9/9/05 #10 לכל הבעדים מחר נישן בחוף שליד תחנת הדלק בקיבוץ האון אני ויניב נגיע רק בסביבות 8 בערב עקב מחויבויות אחרות אבל כל מי שבעד מוזמן לשמור לנו מקום אם אפשר הרציניים באמת ישרשרו הודעה שהם באים דודו מה איתך??????????????
לכל הבעדים מחר נישן בחוף שליד תחנת הדלק בקיבוץ האון אני ויניב נגיע רק בסביבות 8 בערב עקב מחויבויות אחרות אבל כל מי שבעד מוזמן לשמור לנו מקום אם אפשר הרציניים באמת ישרשרו הודעה שהם באים דודו מה איתך??????????????
Y y a n i v 1 New member 11/9/05 #13 איזה כייף לפני שהיה אינטרנט היינו רק אני ויובל הולכים וישנים בשטח עכשיו שיש אינטרנט מלא אנשים מצרפים אלינו כל הזמן...
איזה כייף לפני שהיה אינטרנט היינו רק אני ויובל הולכים וישנים בשטח עכשיו שיש אינטרנט מלא אנשים מצרפים אלינו כל הזמן...