ראוקוטן

yaelly25

New member
ראוקוטן

שלום אני גרה בחיפה ואני מטופלת בראוקוטן 20 כבר למעלה משלושה חודשים. עומדים להגמר לי הכדורים בעוד ימים אחדים ואין לי אפשרות לקבל חפיסה חדשה בגלל עניני בירוקרטיה (רופאת העור שלי אינה עובדת כרגע, אין בדיקות מעבדה במקום מגוריי נכון לעכשיו וללא בדיקות הדם המעידות על תפקודי כבד נאותים, אף רופא לא מוכן לתת לי המשך לטיפול). יש לציין שעד כה בדיקות הדם בהקשר של תפקודי כבד היו מושלמות. השאלה שלי היא כזו: האם הפסקת הטיפול בנסיבות הנוכחיות יפגע בו והאם אפשר יהיה לחדש אותו אח"כ? תודה יעל

hgkr17

New member
הפורום לא ממש פעיל-לכן

היות ובמצבך את צריכה תשובה עכשיו, הייתי ממליצה לך לפנות לבית מרקחת ולשאול שם על ההשלכות של הפסקת הטיפול, כמו כן, כדאי שתנסי במגבלות הקיימות ליצור קשר עם קופת החולים, רופא אחר, אולי דרך מוקד חירום- תנסי לברר איך תוכלי לבצע את הבדיקות ולקבל את המרשם. לא נראה לי שהעובדה שתפקודי הכבד שלך היו תקינים עד כה יכולה לעזור, כי לא היית רוצה לגלות מאוחר מידי שדווקא הפעם הם החליטו להפסיק להיות מושלמים, נכון?! - גם הרופא לא רוצה. הרבה בהצלחה, אל תתייאשי, מקווה שהמצב יסתדר ולא תצטרכי לדאוג מדברים כל כך טריוויאלים.

yaelly25

New member
תודה על התשובה...אבל

קודם כל זו באמת היתה תשובה מהירה...מובן שגם אני לא הייתי רוצה לגלות שמשהו השתנה בתוצאות הבדיקה. כבר דיברתי עם מוקד החירום של קופת החולים שלי. הם לא פעילים במיוחד בימים אלו. והיות שאין לי דרך אפילו לדבר עם רופאת העור שלי, השאלה העיקרית שלי היא האם הפסקת הטיפול פוגמת ביכולתי להמשיך אותו בעתיד. אסתפק בינתיים בתשובה לשאלה...עד יעבור זעם.

hgkr17

New member
אני לא יודעת לענות ו...

אמנם עניתי מהר אבל זה משנה את העובדה שהפורום הזה הוא עיר רפאים- זו לא התגובה הראשונה שאני כותבת רק כדי שאנשים ידעו שלא להמתין לתשובה מפה. תשובה לשאלתך את יכולה לנסות לקבל מרוקחים בבתי מרקחת. תיאורטית את יכולה להתקשר לכל בית מרקחת בכל מקום- משהו יענה לך בסופו של דבר- תמיד תוכלי להסביר את המצב- משהו יבין ויעזור. את יכולה גם לנסות בפורום רפואת עור- נדמה לי שיש כזה בYNET...

למעלה