ראול

ראול ../images/Emo46.gif

לכל אדם מגיעה הזדמנות שניה בחיים!!! שונאת להתערב בדברים לא לי אך נפגעת עד כדי כך שאין בליבך חמלה?????? ראיתי את התכתבויותיך בפורום לאותה בחורה חבר היית מאוהב!אל תאבד דבר נפלא כמו אהבה גדולה! קשה למצוא-מי כמוני יודע!! חשוב בכבדות על הנושא.....עד כדי כך סבלת???????

Raul*Duke

New member
פרח

יש בליבי יותר מחמלה, על הכעס התגברתי מזמן, סלחתי כבר, אני לא כועס ולא זועם, לא שומר טינה, אבל בגלל שהייתי מאוהב (ואכן הייתי....) ועדיין יש תשוקה ומשיכה, רק בגלל זה אני לא יכול להמשיך, זו אהבה אסורה, ויותר מזה לא אומר. אני באמת מבין אתכם, ומחמיא לי שאתם מנסים לפתור את הבעיה, אבל אתם חייבים לתת לי לעבור את זה לבד. ושוב לנערה... אני מצטער שברחתי. תמצאי מקום בליבך לסלוח לי בבקשה. D´angelo

מלאך ..

אני מבינה , תאמין לי שאני מבינה .. ואין על מה לסלוח , לא עשית לי שום דבר רע .. מצטערת מאוד על מה שקרה פה .. מצטערת שגרמו לך לשבור את השתיקה שלך .. מצטערת .... שיהיה לך סופשבוע נפלא .. ותחייך .. שלך אבל בעצם כבר לא שלך .. נערה

מתנצלת......

התערבתי בענין לא לי....ואולי אף גרמתי נזק ללא כוונה!! ני כמוני יודעת מה זה להתאכזב ועד כמה ה"נשמות הטובות" שרוצות לעזור לעיתים אך גורמות נזק רב יותר... יישר כח ודרך צלחה בכל אשר תבחר פרח גן עדן המתנצלת....

למעלה