ראוי לשרשור טרי

erezb1

New member
ראוי לשרשור טרי

מחר בבוקר יש לי משפט בבית משפט לתביעות קטנות, אני תובע את בכלבלב שפגע בי לפני חצי שנה בצומת בית חשמונאי. יש לי תיק מלא מסמכים, כולל דו"ח בוחן תנועה ראשי (שהבאתי באופן פרטי, לא בשירות המשטרה), צילומים ממקום התאונה ועוד. אין לי עדים (כי שכבתי על האספלט 15 שעה עד שבא אמבולנס, עד כמה זה קריטי? האם הצד הנתבע יכול לפברק עדים בידיעה שאני לא יכול לאמת את נוכחותם באיזור התאונה ? משטררה הגיע למקום לאחר התאונה, האם היא אחראית לגבות עדות מנוכחים ואם כן, איפה העדות ? זה משפט ראשון שלי, ואני לא ממש יודע איך לייצג את עצמי במשפט. אשמח לקבל טיפים שיעזרו לי לעבור את זה ולהוצא ממנו את הכסף. כמובן שאני תובע רק על נזקי אופנוע ולא גוף. יש דו"ח שמאי מפורט וקבלות על התיקון מ"אחד על אחד". אני צריך לארגן עוד משהו ? תודה לעוזרים ארז

WildFade

New member
מה לגבי דו"ח משטרה

יש? מה כתוב - "בחקירה" או "נסגר"? יש הליכים של המשטרה נגדו?

C O L T

New member
נזכרת קצת מאוחד, לא?

יש נגדו איזה תיק במשטרע? צפוי שיהיה, כי זו תאונה עם נפגעים. היית צריך לבדוק מה קורה עם התיק, לגשת לצלמו ולהביא לשופט. אם נשפט ונמצא אשם אז גם את פסק הדין הזה, חשוב מאוד. בלי זה יהיה לך צורך להוכיח אשמה ולא רק עלויות, לא ממש פשוט. קבלות על התיקון זה טוב, דו"ח שמאי גם, מקווה שכתוב ירידת ערך גם וכמה. אל תשכח ציוד יקר אם נפגע בתאונה, אך תשיג קבלות או הוכחות למחיר.

erezb1

New member
אז ככה

מבחינת המשטרה, היא לא מעוניינת לתבוע אף אחד מאיתנו, די אדיש מצידה, אבל זה מה יש. המשטרה לא שלחה חוקר תאונות בתקופת התאונה, ועל זה התלוננית אצללם. אמרו לכתוב מכתב, אז כתבתי. בנוסף הבאתי חוקר תאונות (בדימוס) באופן פרטי, מקווה שהשופט יקבל דעתו (מישהו מוכר ומוערך בתחומו). בקשתי היתה לקבל טיפים לבית המשפט וללמוד את התהליך המתבצע במשפט עצמו. את שלב ההחלה והתיקונים כבר עברנו. תודה ארז

C O L T

New member
זה די פשוט שם בפנים

נכנסים, ממתינים באולם ובינתיים שומעים צרות של אחרים ורואים אם השופט עצבני. קוראים את התיק שלך, השופט קורא את מה שמוצג לפניו, אתה מדבר, אז המשיב מנסה לעשות ממך
השופט מקבל את הדעה שלך, נראה לי שאתה מוכן יותר טוב מהשני, לפברק עדים זה סיכון מיותר בשבילו, אם יעשה מסתכן בהרבה יותר מכסף, אבל במציאות שלנו אין לדעת, תהיה מוכן ודרוש הוכחות "רשמיות" לנוכחותם במקום, נראה אותו ממציא כאלה. חוקר בדימוס
רעיון מעולה. אל תשכח לקבל את שכרו ואת שכר השמאי גם כן.

erezb1

New member
זאת תשובה לעניין !!

תודה קולט, עכשיו רק נשאר לנו להחליף אופנועים, אין צורך שתוסיף לי כסף. תודה ארז

lirandr

New member
../images/Emo45.gifאני במצב שלך ב-ד-י-ו-ק ../images/Emo70.gif

אשמח לשמוע מה באמת הלך בבית-המשפט, אל תשכח לספר...

erezb1

New member
עוד אחד שרצה להיות

ארז ברמן ? עידכונים בהמשך.

למעלה