ראוטרים

lady mika

New member
ראוטרים

אקדים ואומר שההבנה שלי במחשבים היא ממש על הפנים ואני גרועה בדברים טכניים. עכשיו לאור זאת - האם זה טמטום לרכוש דרך '012' את הראוטר ב600 ש"ח וכמו כן 200 ש"ח על ההתקנה. אני יודעת שזה מחיר מופקע. הרי אפשר לרכוש ראוטרים ב400 ש"ח ויש לי טכנאי שבטח יעשה את העבודה ב50 ש"ח אבל... 012 יעניקו לי את התמיכה. השאלה אם זה באמת שוווה את זה, אם אחרי התקנת הראוטר הראשונית יש צורך בהבנה טכנית, אם צצות בעיות לעיתים קרובות. אם באמת אחרי כל הפסקת חשמל או סתם לפעמים יש צורך ב'התעסקות' עם הראוטר אני מעדיפה לשלם מחיר מופקע ולהיות בראש שקט. אז מה אתם אומרים?

oneheart

New member
למיטב ידיעתי הפסקת חשמל לא

תשפיע על הראוטר. אפשר לנתק וגם להחזיר ועדיין יעבוד. לגבי המחשבים זה כבר משהו אחר. לגבי המחירים, אכן שערוריה! יום טוב לכולם!

Ixion

New member
600 שקל זה ריפ-אוף ענקי.

דבר ראשון, נתב קווי (לא אלחוטי) הוא מאוד, מאוד פשוט להתקנה. הוא עולה כ350 שקל (אפילו פחות), והוא לא דורש שום "התעסקות" לפני או אחרי - רק חיבור הכבלים. בנוסף, נתב שאת קונה ב350 שקל, יעבוד עם כל ספקיות האינטרנט (ADSL או כבלים, במקרה ותרצי להחליף). זה פשוט לא משתלם. כדאי לשבת ולהבין מה הולך עם הסיפור הזה. אחרי הכל, לא כדאי סתם להיות תלויים באחרים כל הזמן, ובמיוחד כשהתשובה כל כך פשוטה.

Y.G.J

New member
אחריב קצת בנוסף למה שאמרו

תצלצלי בתור "כאילו" לקוחה שלהם ותשאלי איזה ראוטר הם נותנים לך כי היה לך ניסיון בעבר עם ראוטר שנדפק בחברה אחרת... ומקסימום תקני את אותו אחד ותתקיני לבד (המילה תתקיני קצת מוגזמת כי בסך הכל צריך לחבר 3 כבלים בינו לחשמל, למחשב ולמודם) וגם אם תקני אחד שהוא לא שלהם שהם לא תומכים בו באופן שוטף (וזאת מבחינת שאת התפריטים שלו הם מכירים אז פעם ב... אולי תצטרכי לנתק אותו מהחשמל ולחברו מחדש על מנת לאתחל אותו... זה הכל

למעלה