ראובן שאלה

TAFD

New member
למרות שאני לא מגבעתיים.....

אני יענה לך. רכב חפ"ק הוא רכב מחוזי, כלומר לא לכל תחנה יש, עד כמה שידוע לי אין לגבע רכב חפ"ק. רכב החפ"ק של תל אביב לדוגמא יתן מענה לכל התחנות בין חדרה בצפון לאשדוד בדרום. הוא שייך אמנם לשרותי כבאות ת"א אבל משרת את כל איזור מרכז הארץ. ולכן לא לכל תחנה יש רכב חפ"ק. אותו הדבר לגבי רכבי האלמוג, אם אני לא טועה באיזור המרכז התחנות שיש להם רכבי אלמוג הן ת"א ופ"ת ובמידת הצורך הרכבים יצאו לעזרה באירועי חומ"ס ששייכים לתחנות השכנות.

fireman

New member
קצת לדייק

לאשדוד יש את החפ"ק שלהם (שנמצא בתחנה הראשית שלהם שהיא אשקלון) לגבי רכב האלמוג....9 יחידות מרחביות ברחבי הארץ

fireman

New member
פיזור מרחבי "אלמוג" + "קיסר"

אלמוג - רכב החומס קיסר - רכב החפ"ק באיגודים: באר שבע, ת"א, חיפה, ירושלים, גליל עליון, גליל מערבי, פתח תקוה, אשקלון, אילת

הדיוק לא מדוייק

הלו הלו..... מה קרה לכם!? יש לכם ידע חלקי, שכחתם את תחנת הכבוי חדרה(שאגב, היא תחנה מאוד מצטנעת - היא בין הכי טובות בארץ) ? גם שם יש רכב אלמוג! והיא היחידה באזור, - נותנת מענה לנתניה עפולה והסביבה! ....לרענן את הידע, ולהתעניין!

ערן, זה מפליא!

התפלאתי שדווקא המנהל לא יודע שיש רכב כיבוי אלמוג בחדרה, והרכב לא חדש הוא כבר הרבה זמן בשימוש השרות, והוא היחיד באזור!!!! הוא נותן מענה ליותר מ-400000 אלף איש (קצת פחות מחצי מליון) והמנהל לא יודע שהוא קיים? תקן!

fireman

New member
הטעות שלי

הייתה כאשר ציינתי אלמוג בכותרת הכוונה הייתה לפיזור רכבי החפ"ק שהרשימה שצויינה שם היא המדוייקת בכל מקרה טוב לדעת שגם בחדרה יש יחידת חומ"ס מרחבית (גם למנהלים מותר לטעות)

למעלה