ראובן עובד

stifler3

New member
ראובן עובד

זבל של בן אדם לא שיחק ביכלל נתן לשחקנים לעבור אותו. רואים שהוא אל רץ ולא מתאמץ. לא חשבתי שהוא ככה אבל כנראה שהוא גם עוד זבל מקבוצת הקיץ. אגב ראיתם את חברה שלו? איך היא מסתובבת עם הקוף הזה

../images/Emo45.gif רובן אכן עשה מהלכים שטויתים

לאומת פאביו שלא עשה כלום!!!! ובקשר לחלק השני...לך תבין נשים...

stifler3

New member
אגב טרול

איפה ישבתה? אני ישבתי בשורה השלישית ליד זה עם החולצה הקצרה שהתחיל תשירי שחקנים. אה ואיך קוראים לשמן הזה שאמר מה לעודד?

ירדן717

New member
אני ואביב ישבנו גם שורה שלישית נדמה לי..

היינו ממש מול השמן . אולי ראיתה אותנו היינו עם שתי מטריות שחורות לפני המשחק - כמובן אחרי זה הורדנו אותן..

התקלת אותי

אני פשוט קורא לו שמן תמיד...הוא מאוד מצחיק....שמת לב שהוא שתה לפני המשחק...איזה קיבה יש לו הבחור בקושי דיבר שטויות

stifler3

New member
אז ישבתי לידכם

הנה תמונה.. בואנה זה שזרק תרימון לשער 11 דומה לקוף שירד מהברזלים עושה בושות לאולטראס.. וגם אףחד באמת לא מקשיב לו

דוב ים

New member
חחח באמת הוא דומה לקוף!!

ד"א זה מרדכי נכנסתי למשתמש של יוסי... הסיסמא שלו זה 123456... איזה אדיוט.... איך הוא יכול בלי חולצה בגששם!! מטורף

stifler3

New member
חחחח איזה מפגר הוא

אבירם לא דיברתי על אלה שבתמונה. יש עוד אחד שלא בתמונה שהיה על הברזלים בהתחלה הוא דומה לקוף כנס לפורום מזג אויר

ירדן717

New member
בצד ימין זה פואד...

אתה מתכוון אליו? באיזה דרבי אתה מתכוון? זה שעושה בושות אתה מתכוון לזה שעלה במקום פואד במחצית השנייה ולא היה לו גרון לשיר?

stifler3

New member
נו הדרבי האחרון של שנה שעברה

זוכר בתחילת המשחק היו 4 על הברזלים? אז הוא היה שם..לא פואד.. זה שדומה לקוף עם הכובע הוא היה כזה מאחורה לא קשור לא יודע מי החליף את פואד כי הלכתי לשער 3 בדקה 75

ירדן717

New member
מי שזרק היה יקיר אילוז...

פחות מוכר באולטראס...הוא מורחק לשנתיים נדמה לי....הוא הכן דומה לקוף עם השיער הארוך והמתולתל...אני יודע למי אתה מתכוון...אגב יש לו חברה כוסית ברמות.

just adiki

New member
אין מצב שאוהד הפועל נראה כמו קוף,

ללכת לשמחק זה תאווה לעיניים

tanj

New member
במובן החיובי

כי הוא מוריד חולצה בגשם,וגם ב 15- מעלות ברוסיה הוא היה בלי חולצה. הבנאדם מטורף על הפועל והולך לכל משחק. במשחק נגד צ'לסי הוא עלה על הגדר ונפל ישר על שוטרת בריטית,אז כמובן שהעיפו אותו מהיציע...

liron292

New member
לגבי המשחק אתמול

יש לנו מזל שהתחתי לא בורחת מאיתנו, מזל שכאשר אנו מפסידים שאר הקבוצות עושות תוצאות לא טובות חייבם מינימום תיקו מול אשדוד, הפסד והמצב בכי רע. עם ההרכב הזה שעלה אי אפשר לגבור על קבוצה מליגת העל, ובכלל איך שאנחנו נראים איו לנו מה למכור מנצור ונתאכו-למנצור לא רק שאין מקום בליגת העל, אין לו מקום בכלל בענף הכדורגל ובטח לא בקבוצת הנוער של המועדון לגבי נתאכו-אני לא מבין איך הוא באולימפית ואיך אמרו שהוא כוכב, כלום אני לא רואה ממנו במקום לתרום רק הורס אנסומבו-אף פעם לא דיברתי עליו, הגיע הזמן להגיד שאני מאוד מאוכזב מימנו איך הוא כזה גרוע מישהו יכול להסביר? אולי הוא פשוט נדבק מהמחלה של היכולת הגרועה אנטבי-משחק גרוע שלו, על הפנים באדיר-כל מילה מיותרת היינו צריכים לשחק בלי פאביו אפס ג'וניור לשחק עם 4-5-1 סרור בקישור במקום נתאכו אבל כשיש מחליפים גרועים כמו עובד, וכאשר יש אפסים (שחקניות) ושחקנים גמורים שלוזון הביא כדוגמת רועי דיין כלומניק (לא קשור לענף) ככה אנחנו נראים.

למעלה