ראגיי

• פותח הנושא Emc2
  • פורסם בתאריך

Emc2

New member
ראגיי

אני רוצה לשאול אם יש ביקוש לעוד כתבה על ראגיי, מישהו עוד לא קרא עדיין?!?! אז לכו תקראו במאמרים.... עם היו מספיק תגובות חיובות אני אשמח לכתוב עוד קצת

multi

New member
אתה מוזמן לכתוב יותר פירוט על ראגגא

מאפין

Emc2

New member
למה אתה מתכוון שאתה אומר

ראגגא מאפין? כי המון אנשים משתמשים בביטוי בלי שאף אחד הצליח להסביר לי למה בדיוק הוא מתכוון שהוא אומר את זה

בהחלט.

ואגב, כפרה, בהמשך לשיחתנו מפעם, מה אתה אומר על השיר של נו...איך קוראים לו?:) עם ג´נט ג´קסון? אולי בכל זאת יש עתיד לראגה במיינסטרים. ואגב, באותו נושא - שיר חדש של דיאנה קינג, וגם חידוש חדש לשיר שלה "שאי גאי" (בחור תה:)...

למה? (+מולטי)

קודם לטופאק - למה מעניינת אותך הדעה שלי דווקא? (שהיא אגב, שאני לא מבין איך גאון כמו טימבלנד מפיק לערס מטומטם וטיפש כמו פיטי פאבלו, שהוא אגב גם מכוער בצורה איומה. אבל יש לו הפקות יפות
למולטי - נכון, אבל אתה לא שומע ראגה בMTV\רדיו כמו שאתה שומע היפ-הופ, והוא עדיין לא מוכר כמו היפ-הופ, או כמו כל ז´אנר אחר שפרץ אל המיינסטרים. (כולל רגאיי - ייצוג של שלושה-ארבעה אמנים אמנים לא נחשב, גם לא של 20).

multi

New member
סליחה שאני נכנס לדיון שלכם

אבל בטח שיש מקום לראגא במיינסטרים והוא כבר שם קח למשל את השיר האחרון שאני זוכר no doubt - hey baby וגם הוציאו בארץ אוסף להיטי ראגגא/ראגיי - פופ דברים שכל אחד מכיר כמו שיש השפעות בפופ ובשירים המקפיצים מפאנק ומוסיקה לטינית גם ראגיי/ראגגא משחק תפקיד

Ambitionz

New member
בזמן האחרון שמים יותר לב לזה

ב MTV BASE עם sean paul, diana king ואחד השירים הכי מבוקשים בבייס בזמן האחרון היה girls dem suger של (אוף שכחתי, יחד עם mya), וגם השיר שלו עם ג´אנט ג´קסון. והיום ראיתי קליפ ב"פרש" של שיר ישן שרק עכשיו הגיע כנראה לאירופה. שיר מאוד מפורסם, אני לא זוכר איך קוראים לו.

TIK TAK

New member
אגב no doubt

הם להקה שתמיד היתה להם השפעה מראגא הם להקת סקא (מי שלא יודע אפשר להגדיר את זה כראגא מהיר עם פאנק (PUNK)PUNKׂF

multi

New member
נראה לי שגם לרוק הישראלי הישן

יש השפעות סקא, אבל אני לא בטוח

Emc2

New member
אתה צודק וטועה

SKA זה אכן ג´אנר של רוק וSKA זה גם כן ג´אנר של ראגיי אבל קשר? עד כמה שאני יודע אין שום קשר בין שני הסגנונות חוץ מהעובדה שיש להם את אותו השם

Emc2

New member
לא ממש..

יש ביטוי בפטואה, RAGGASOCCA. וזה מה שהוא, ביטוי ושום דבר אחר. הכוונה לראגא רגיל רק בשם אחר

למעלה