ראבק!!!!!!!!!!!!!!!!!

taltallim

New member
ראבק!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה קורה פה בשכונה??? נכנסתי... חשבתי שטעיתי... אולי מחוז חיזבאללה... איזו הפצצה והצפה של הודעות אייל - חומד... אין לך עם מי לדבר כל היום??? אתה לא עובד??? אין לך חובות, מטלות ושאר דברים שיזיזו אותך מהמקלדת??? טוב, בנות- רואה שיש כאן עמידה גאה ואבירית בפרץ הלא צפוי הזה... גאה בכן!!!! חחחחח וכרגיל נדמה לי... שרב הנסתר על הגלוי - וכרגיל חושבת... שאביטל - המשוררת הלאומית של הפורום יודעת יותר ממה שמספרת... אבל ניחא!!! תשתפי אותנו כשתרצי - נכון אביטל? וחוץ מ`זה מבינה שהולכת להיות כאן פגישת המחץ כל הקצקעס... והפתעות (יהיו גם שקיות? או שמא נצפה בשקיותיו של החשפן המקומי??? חחחחח) כנראה שאאלץ להחמיץ (ביביסיטר ושאר אילוצים) סומכת עליכן לשמור על הרמה הנאותה לאוסף פולניות (+מרוקאית אחת) המכובד - שהינכן!!!! תלתלים (ממרומי גן העדן של השוטים...)

avitalp

New member
תלתלים, יקירתי...

ראשית - שוטים, או לא - כאן זה לא גן עדן.... בגן עדן יש מקסימום פולניה אחת... יותר - זה כבר גהינום.... :cool: שנית - אני מתערבת שגם את יודעת... יותר ממה שאת מגלה שאת יודעת..... ומה שלא, את כנראה לא צריכה לדעת.... אביטל

taltallim

New member
חחחחחחחחחחח עכשיו אני מבינה...

שגדלתי בגיהנום (יותר מפולניה אחת...) וזה מסביר את הסריטות ושאר דברים... חוץ מזה - תמיד שואפת ללמוד את מה שעדיין לא יודעת!!! תלתלים (שתוהה על אותו יצור שימשוני...)

חבל שאת שמנה

כנראה שמה שנשאר לך בחיים זה לעשות בייביסיטר במקום דברים אחרים ועל מה את שמחה בדיוק על כך שאת קצת לא נורמלית????

taltallim

New member
טובבבבבבבב....

הנה זה הגיע הזבל הזה - גם אלי!!! שמנה או לא ביביסיטר או לא ונורמאלית או לא... זה ממש אבל ממש לא ענינך!!! ברם אולם, הסירחון שעולה ממך הטימטום האווילות והבוטות הבלתי נסבלת... פשוט מהממים אותי ובחיי כבר יצא לי להכיר לא מעט מהנ``ל. אז כפי שנאמר כבר קודם קישטא כלב!!!! תלתלים (שבזאת סוגרת את סאגת ההתיחסויות ליצור ירוד זה...)

אור-לך

New member
אוףףףףף

למה אתן עונות לזבל...? לקח לי שעתיים לקרוא את ההודעות מהימים האחרונים... אור (ששמחה לראות שכמה מהבנות כאן התפכחו...)

למעלה