ראבק לשמלאנים

ראבק לשמלאנים

מה הבעיה שלכם תגידו לי תפתחו את העיניים ותיראו שהם לא רוצים אותנו בארץ הזאתי כל העולם נגדנו ואתם השמאלנים נשאנים אל הגב שלנו למה אנחנו שומרים עליכם...ואם אתם הייתם בשלטון לא היה לנו מדינה בכלל אין לנו ארץ אחרת ,ארץ חופשית ארץ זבת חלב ודבש ארץ שמימי התנך אנחנו פה אנחנו הימנים נשמור עליה כדי שיצורים כמוכם לא תחלקו אותה לערבים אני גר בתנחלות ופשוט גועה נפש יורים עלינו זורקים עלינו אבנים (ילדים קטנים) שפשוט רוצים להרוג אותנו. חברה תפתחו את העיינים ותראו שאין לנו ארץ אחרת חייב להתגייס לצבא כדי שנשמור אחד על השני ובכלל על המדינה שלנו ..... צריך להיות מאוחדים.......

peregin

New member
הממ...

תקשיב, ברור לכולנו שרוב העם הערבי באמת לא רוצה אותנו פה, ברור לכולנו שיש הסתה של כל הציבור שם נגדנו.. אף אחד פה לא שוגה באשליות! השאלה היא איך אנחנו מגיבים למצב. האם עלינו "להיכנס" באוכלוסיה האזרחית, או שאולי עלינו ליצור קו הפרדה ברור ולהפסיק לנסות לקחת כל חלקת אדמה טובה כמו ילדים קטנים. לכולם ברור שרוב האשמה מונחת בצד הפלסטיני.. הם מבצעים פיגועים.. הם הורגים וכו´.. מאוד נוח להגיד את זה.. אבל חשבת פעם איזה חלק יש לנו בכל סכסוך הדמים הזה? ולמה לעזאזל אתה גר בהתנחלות? (אני מניח שזה לא מבחירה שלך אישית אבל האם אתה תומך בעובדה שאתה ומשפחתך גרים שם? האם אתה יודע כמה זה עולה לנו בכוח צבאי וכלכלי??)

[אורן]

New member
תודה שהארת את עיניינו

איך לא ראיתי את זה קודם. אתה צודק. ביי.

באמת בואו נתאחד!

כולנו יחד נקרא: "די לכיבוש" כולנו יחד נגיד שאין לנו ארץ אחרת וכל המתנחלים יעלו ארצה. כולנו יחד נגיד שהחיים חשובים מאדמה. עכשיו שכולנו מאוחדים לא הבנתי לחלוטין את הדרישה שלך...

cnogl

New member
../images/Emo45.gif

מור ד

New member
העולם לא נגדנו, גם הוא שונא ערבים

בצרפת לא תוכל להתקבל לעבודה עם השם "אחמד", בגרמניה אם יש לך שער שחור יפוצצו אותך מכות (יחשבו שאתה טורקי) את ההפגנות האנטי ישראליות מראים בחדשות כי הקהל אוהב לשמוע דברים כאלה, ורוב משתתפי ההפגנות הם מוסלמים! החרם הסקנידינבי מגיע מהקטע שהם לא יודעים מה זה ערבים כי הם לא חיים שם. הערבים יושבים לאירופאים על העורק הראשי! הבחירה לשיראק בגלל שהוא כל כך שונא ערבים!

למעלה