תצייר את זה! עם לא אז לא פתרת...
א אבישר המשוגע New member 18/3/04 #22 ס-י-כ-ו-ם-! לא הבנתי משהו, אחרי ההסבר הראשון, נפל לי האסימון (הערה לבורן: תוסיף את זה לרשימה)לשאלה שלי. אפשר לסגור את הנושא ולהוריד אותו לתהומות הפורום. די
ס-י-כ-ו-ם-! לא הבנתי משהו, אחרי ההסבר הראשון, נפל לי האסימון (הערה לבורן: תוסיף את זה לרשימה)לשאלה שלי. אפשר לסגור את הנושא ולהוריד אותו לתהומות הפורום. די
T The DDM New member 19/3/04 #23 שניה אני רוצה לראות את התשובה לחידה ואז אני מבטיח להפסיק להגיב לנושא הזה (אלא עם הוא ישתנה שוב ויהפוך שוב למעניין)
שניה אני רוצה לראות את התשובה לחידה ואז אני מבטיח להפסיק להגיב לנושא הזה (אלא עם הוא ישתנה שוב ויהפוך שוב למעניין)
N naring New member 19/3/04 #25 באל"ר ענה נכון. מי שלא מסתפק- הנה לכם תמונה. לא יצא לי משהו אבל אני מקווה שתבינו, זה כמו מנסרה משולשת אבל הבסיסים שלה (בתמונה זה בצבע תכלת) עגולים ולכן אין אפשרות שהקוביה תיפול עליהם. הבנתם?
באל"ר ענה נכון. מי שלא מסתפק- הנה לכם תמונה. לא יצא לי משהו אבל אני מקווה שתבינו, זה כמו מנסרה משולשת אבל הבסיסים שלה (בתמונה זה בצבע תכלת) עגולים ולכן אין אפשרות שהקוביה תיפול עליהם. הבנתם?