ק
ים

dbshachar

New member
ק../images/Emo32.gifים

שלום לכם אנשנושים
יש לי שאלה חשובה ביותר ביותר מאוד חשובה ביותר ממש מאוד חשובה מאוד ביותר אחבן'חהשםם6432נ% מה זה צ'יק צ'ק ג'וק??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111 אני באטרף שכולם יודעים ואני טיפש

אין יודעXD

אבל בכל זאת, לא תאמינו מה קרה היום בבצפר. המחנכת שלנו נכנסה ודיברנו על גמר הישרדות. אז היא שאלה מי הכי צריך לזכות והרבה(לא כמו שחשבתי) אמרו שנועם צריך לנצח. אז היא שאלה למה ואמרו כל מיני סיבות. הנפוצות: "הוא הלך בדרך הישר", "הוא הרבה יותר טוב מדן" ועוד חרבושים וטרטורים. אם כבר, אז האם אתם תראו את גמר הישרדות? טוב, נמשיך. אז כל פעם שמישהו אמר משהו אז המחנכת אמרה: "סיבה טוב יותר". אני אמרתי: "כי הוא לא שיחד אף אחד כמו דן". בטעות שכחתי להוסיף את המילה "התחמן". מה שנכון נכון. אז אחת הבנות אמרה: "כי הוא חתיך". אז המחנכת שאלה אם הם שמעו מה היא אמרה ואז היא חזרה על מה שהיא אמרה. בלב, התפוצצתי מצחוק. אז המשכנו בנושא ותוך כדי אז אחת הבנות אמרה: "נועם מגיע כל יום רביעי או חמישי בתשע וחצי ל*** ****(מצנזר את שם הישוב בו אני גר)לאימוני כושר בחדר כושר בקניון".מיד כולנו נדהמנו ואחד הבנים אמר: "האמת נכון, פעם אחת הלכתי לשם וראיתי אותו". אחת הבנות לא חסכה זמן וענתה: "איזה כיף לך!". והאמת אני מספר את כל זה כי זה נופל לי בעיתוי מושלם במיוחד של השבוע הבא: גם ביום שני ה19 קרן פלס מופיעה איפה שאני גר, ולמחרת זה עוד יותר מושלם: אני גם חוגג 13 אביבים וגם הועד הורים של הבצפר אירגן שביתה עד להודעה חדשה בגלל שהם שונאים את המנהלת, וכל החטיבה שלי יודעת למה. ואז באותו יום אני אולי אירשם לחדר כושר שמה ואז אני אוכל להיפגש עם כמה בנות מהכיתה וללכת לקניון ביום חמישי ולחכות לשעה 09:30 בבוקר. איזה כיף, נכון? תחשבו על זה רועי

מבינים במתמטיקה? ההודעה הזו לא בשבילכם!!

הצטרפו לקבוצה חדשה שקמה בפייסבוק הנקראת "הבנתי"! קבוצה לאנשים שאומרים שהם הבינו את הדבירם בשיעור טימטומתיקה, אך בעצם הם לא הבינו שום דבר, והם הלכו למורה פרטית שטוחנת להם ג'חנון מול הפרצוף ולא מציעה להם גם. http://www.facebook.com/group.php?gid=15194991692
שימו לב! גם מייקי מהאי נמצא שם

דנדוןXD

New member
כל הכבוד לה../images/Emo47.gif../images/Emo176.gif

אבל מסכן התינוק מחצו אותו בסוף הגמר O.-

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחדשה! ../images/Emo9.gif

קראתי פה קצת ו... ממש התחשק לי להצטרף לפורום חדש בתפוז והפורום נראה אחלה וכמובן כמובן הנושא שלו D: אני נורא אהבתי את עונה 1-3 של הפיג'מות והרביעית בקושי ראיתי ולא אהבתי
אבל חוץ מזה הייתי גרופית של הפיג'מות ואין אין אין אפפעם לא אהבתי סדרה ככה
טוב מספיק לחפור על זה, אני לא מיוחדת בנושא הזה
אז שירי, 14.5 (ט'
), ת"א

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo223.gif

אני עדי, תהני.
והייתי ממליצה לך לראות -שוב- את כל הפרקים של העונה הרביעית. גם אני לא ממש אהבתי בפעמים הראשונות שצפיתי אבל תכלס, זו עונה גאונית.

למעלה