ק-ר-ו-ע-ה

מי התחיל פה? מי? |שולפת סכין|

את אומרת לי להרגע??? את מתחילה ואז את מטיפה לי על איך שאני מדברת??? ואם אין לך חשק להיכנס לקרב, למה את בכ"ז נכנסת? יא דבילית שכמותך! 1. מישהו בכה על הסתכלות מיותרת בציצים? להיפך! אמרתי שנהניתי מהצומי! ומי שמדבר על מחשופים! 2. כאילו את עושה משהו מועיל עם עצמך! בגיל 23 עדיין גרה עם ההורים... 3. אין לי בעיה עם תגובות מתקיפות. כפי שאת רואה אני מגיבה עליהם בהתאם. 4. תודה לך על עצותייך המחכימות. מה הייתי עושה בלעדייך (הרבה מאד!) 5. אין תגובה! אז נפגשים בסימטה החשוכה לחסל חשבונות? <מיכלי מאושרת מזה שיורה ממשיכה לאהוב>

למה סמטה חשוכה אם אפשר אצלי במיטה

הרי גם ככה פתחת פה תיבות פנדורה - הגזמת ובגדול מיכל! אני לא מטיפה (משתדלת לפחות) סה"כ ניסיתי להציב לך מראה מול העיניים, חבל שאת בוחרת לעצום אותן! ומה הקטע בשמות גנאי, כאילו, את יכולה לרדת יותר נמוך מזה??? (שאלה רטורית) לפחות תעני לי ברמה - אהבלה... מחשופים??? אלוהים אדירים, מי בכלל הסתכל לי על הציצים כשראו את שלך??? ומגיבה בהתאם?, תעשי טובה אני מחזיקה את עצמי שלא לענות על זה... מה היית עושה בלעדיי? בואי נחשוב על זה רגע... אולי הולכת ברגל הבייתה! בואי בואי לסמטה חשוכה אני אראה לך מזה... באמת מיכל, אולי די, אותי את לא מרשימה עם הביצ´יות הזאת... שכחת "ביצ´ית לביצ´ית - כלבה!" נשיקות וחיבוקים (דחפי אותם את יודעת איפה...) <ליורה נשבר הדגדגן מהחרא הזה>

רוצות שלום????

אני בטוח שאם הייתן יודעות איזו הנאה נגרמת לי מהדושיח שלכן הייתן מפסיקות מזמן!!! זה כבר גובל בפורנוגרפיה! נו,,, די!!! תמשיבו כבר!!! תודה רבה!

רוצות שלום עכשיו!

אוי חנן... איזה אדם נפלא... איך אתה מתנדב להכנס ביננו (מממ...) וכל זה ע"מ להשכין שלום... צר לי לאכזב אותך, אבל לי נשבר מהמשחקים האלה, אם אנשים לא יכולים לקבל ביקורת בונה, זה בעיה שלהם... אבל תשמע, אם בפורנוגרפיה עסקינן, אני בטוחה שיש דרכים אחרות בהן תוכל לבוא על סיפוקך... <יורה מעריכה פילנטרופיות במיוחד לשמה>

אוווווווווו!!! |שריקה מלאת התפעלות|

זו הזמנה? |מכינה ת´בייבי דול| תודה מתוקה, על שאת נותנת לי ביקורת בונה, שאת מחשלת אותי בקרב מגע, שבאמת אכפת לך ממני ומהחזית שלי, מצטערת על הקללות יקירתי, הכל הכל מאהבה. <מיכלי שכחה את הכל כשיורה הישירה אליה מביט מלטף>

אוף מיכלי....../images/Emo99.gif

איך אני יכולה לכעוס עליך??? את כזאת מתוקה (במיוחד עם הבייבי דול - יפה לך ורוד) וברור שזו ביקורת בונה, אכפת לי ממך, גם מהחזית שלך (מממ....) ועזבי ת´קרב, מה שחשוב זה המגע... בואי בואי מכשייפה, נעשה שולם...
מתה עליך... גם כשאת רעה! <יורה במבט מפויס לעבר מיכלי (ובשרבוב לשון)>

ידעתי שזה יקרה!!!

אני והשטויות שלי.... טוב, מילא, גדול השלום... אני עובר לפורום סקס.

אחר

New member
אמממממ.....

אני לא יודע כמה מהדו שיח הזה הוא בצחוק וכמה ברצינות אבל אני זוכר פעם מישהו שהגיב בסגנון דומה, אם כי בצורה הרבה פחות חריפה, למחפשת דרך, והוא ננזף פומבית וכמעט נחסם. מעניין....

חנינא

New member
למה את מתקיפה אותה ככה?../images/Emo12.gif

מה את רוצה מהילדה? היא כואבת ומיוסרת, אז למה לשפוך לה מלח על הפצעים?

עדיף פלפל שחור...

אדון נכבד, אני לא יודעת מי אתה, או למה אתה מרגיש צורך לבקר אותי! מה שאני כותבת למיכל זה עינייננו בלבד, והיא ילדה מספיק גדולה בשביל לענות לי... וכפי שוודאי ראית היא גם לא חסכה במילים... אז בבקשה ממך אל תתערב. שבת שלום...

גל נעים

New member
גם את על תתערבי!!!-מה זה פה שוק?

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם. חליק על הכבדות הזו. מ´מצב אחותי?, יש מצב לאחלה שבת?. שבת של מצב רוח,של מוסיקה וחופש? או שבת של כבדות רוח ועייפות? <גל נעים השתגע!-מוכר קילו עגבניות בשקל שמונים וחמש!>

הלו... להרגע שם...

למה כולם מרגישים צורך להגיד לי מה לעשות...רבאק תנו לנשום! מה העיניינים כפרה? הכל טוב? אני השבת במצברוח נפלא... ארוחה טובה, מוסיקה, חברה נעימה... וואלה סבבה. רק חבל שיש אנשים שמעיבים על השמחה, וד"ל... מה אתכם? שומעים קצת רוק כבד? איזה עונג שבת חביב? קיצור תודה על ההתענינות, אני שלומי טוב.. ד"ש לבילבי... <ד"א, יש תרומות ומעשרות?>

נשאר פאה!

יורהלע, אני מתגעגע כבר לראות את המכשפהלע בפעולה. אני הולך לעשות טיש בירושלים. את מגיעה.

בטח יש קארה קצר, יש תלתלים...

אתה רק צריך לבחור... מה קורה איתך אח שלי... איזה כיף אני מרגישה שקמתי לתחייה לאחר שינת חורף... טיש בירושלים??? וואלה, נשמע לי פצצה, אני מתה על עיר הקודש, ובכלל המטאטא שלי מוכן לפעולה... מחכה לפרטים. נשיקות

גל נעים

New member
אויש מיכלית,מיכלית,כולנו במצב הזה.

כל אחד ברמה ובהבנה שלו, כל אחד והתכנים שהוא רוצה לשמר ולא לאבד. יש לי הצעה בשבילך, מבחינתי כל אדם הוא בעצם "יושב על גדר" כלשהיא, גם אם ההגדרה שלו את הגדר היא "גדר חילונית". אני מבין את הקושי הנפשי והפיסי שלך, את ההתמודדות מול מחשבות קורעות ואת נהימת הלב הרוצה הביתה, את הכמיהה לטוב ולישן, לחזור אל חיק האמונה הטובה, להרגיש שוב את אותו הבטחון המשכר שאופף אותנו כשאנו מאמינים בלב שלם. אך מיכליתי-את זכית במתנה יקרת ערך, זכית להפתח לעולם רחב מיני ים, זכית להכיר אנשים מדהימים זכית להבין תובנות עמוקות חדשות שאלמלא המעבר לא היית מבינה וסופגת. עצתי הדלה והרשה לך -היי "רפורמית", בעצם ההגדרה עומדת לה אמת סובייקטיבית, שלך, של עצמותך, של מכלול השקפתך, היי מאמינה ועשי כרצונך לפי שיקול דעתך, הרגישי נוח עם מעשייך ועם אמונתך בדיסקוטקים, תני דרור לנפש המחפשת התהלבות וטירוף חושים, תני לעצמך את הלגיטימציה לחיות ובד בבד להיות אדם מאמין ושלם. הביני שזוהי דרכך בקודש ואהבי את עצמך על כך, שאת עוד לא סתם כבשה מעדר ענק וחסר שחר ותכלית, שאת לא עוד סתם מספר סריאלי בבנק מספרים אצל הקב"ה. את מיכלית, ואת יחידה בעולמו של הקב"ה, עם כל הבנתך את העולם-זוהי דרכך. אהבי את דרכך ותני דרור למחשבותייך הכמוסות ביותר. חולה עלייך. ש´ מהשב"כ.

"אני מאמינה בכל לבי" - האמנם?

מיכלי, אני מבין את סערת הרגשות שלך ואת הקושי לחיות בין העולמות. אבל אולי תרחיבי קצת על המשפט שלך שבכותרת. במה את מאמינה, על סמך מה ואיך זה עולה בקנה אחד עם התיאור הסרקסטי משהו של ההואי המטופש של המכללה?

אלישע, אני מצטערת אם אתחמק משאלתך

כי כבר כואב לי המוח לחשוב. אענה לך בהזדמנות אחרת... <מיכלי בטוחה שאלישע יסלח.הוא הרי לא יכול לפגוע בזבוב ובוודאי שלא בילדה קטנה ומבולבלת>.

למעלה