קשת לחיתוך קלקר

snowball1

New member
תודה לכל המגיבים

ישה, לגבי מה שאני רוצה לבנתיים, זה מידע על סוגי קלקרים שיש בשימוש עבור טיסנים, ומהיכן ניתן להשיגם (חנויות? מחירים?) מעיין, נכון שזה יותר קל לקנות טיסן בנוי ומוכן להטסה או כמעט מוכן, אבל הרבה יותר מאתגר ומעניין לבנות אותו מ 0, החל מהבנת האווירודינמיקה של הטיסן ועד לחישובי אורך הכנף וכו', לבד
ומדרימר, נכון שיש חובבים שמפחדים בגלל הבעיות התקציביות, אבל כמה לדעתך יעלה לבנות טיסן דאון מקלקר שניתן להשיג כשאריות, ובכללי כל מה שצריך יהיה זה לבנות כלי לחיתוך ומערכת רדיו. אני בטוח שחובבים שיהיו מוכנים להשקיע 250 שקל ויכנסו לעיניין יוכלו לאט לאט גם להשקיע יותר להתפתח יותר ולעבור גם לטיסנים מורכבים ויקרים מאוד

GOSFRABA

New member
אני דווקא מאוד מסכים

אמנם בטיסנים העדפה שלי היא קיטים, אבל יש לי ניסיון לא קטן בבניה מאפס של "צעצועים" אחרים
אפשר בשקט לחתוך מקלקר 2 חצאי כנפיים לזאגי למשל. וזה בדיוק מה שרבים עושים. במפגש החשמליים האחרון מי שרצה יכול היה לחתוך ולהתנסות או פשוט לקחת סט כנפיים. אני מקווה שהזאגי שלי יעופף בקרוב. מנהל הפורום שגיא ו/או קיריל יכולים לתת לך מידע רב בנושא.

Kiril rc

New member
../images/Emo80.gifמי שמעוניין בעזרה לגבי הזאגי

מוזמן לפנות במסרים.

Kiril rc

New member
מדובר בטיסן שבעצם איןלו גוף

והוא מורכב רק מכנף= כנף מעופפת. מדובר בטיסן פשוט וזול לבנייה ובעל מאפייני טיסה מעניינים. ראה תמונה לדוגמא.

sagife

New member
שרשורים לגבי דרכי הבניה

תוכל למצוא בשאלות הנפוצות של הפורום.

שלושה יהודים, שלוש דעות שונות...

וכמובן שגם לי דעה שונה
לפני שתתחיל לבנות בעצמך מסקרץ', נראה לי דווקא טוב שתתחיל מבניה של קיט. באופן כזה תוכל לקבל תחושה ישירה של איך העסק אמור להיות. אחר כך תוכל להתחיל לבנות בעצמך ויהיה לך הרבה יותר קל. לבנות טיסן ראשון מאפס בלי ידע קודם בבניה ו/או טיסנאות בכלל - נראה לי לא מומלץ.

למעלה